5 неща, които всяка успешна жена има на бюрото си

5 неща, които всяка успешна жена има на бюрото си
Интересно Психология

5 неща, които всяка успешна жена има на бюрото си

Основните неща на бюрото, които жената държи под ръка по време на работния си ден, са истински прозорец към нейната душа. Макар че всички имаме свои собствени странности, има някои изпитани неща, в които много от успелите жени споделят, че имат. Те им помагат да се справят със стресовите ситуации, да са винаги добре организирани и да се наслаждават на това, което правят. Звучи толкова просто – е, понякога наистина е така.

infomax-logo-50-15-HW Адриана Лима стана глобален посланик на ФИФА

infomax-logo-50-15-HW Пинк издаде деветия си студиен албум Trustfall

Ето и няколко предмета, които една успешна жена трябва да има на бюрото си:

Тефтер

Задължително е да имате под ръка тефтер за работа на бюрото – както за мечтателите, така и за изпълнителите. Няма значение дали сте любител на списъците, обичате да си правите мозъчни атаки, за да успокоите забързания си ум, имате нужда да запишете следващата си голяма идея или да си водите бележки по време на срещи. Тефтерът е решение за извеждане на мислите и идеите от ума и пренасянето им във физическия свят.

Освен това няма нужда да се затормозявате, като помните всички задачи, които трябва да свършите. Просто ги запишете в тефтера, оставете го отворен на бюрото ви и отмятайте една по една. Така няма да рискувате да забравите нещо важно и ще може да си разпределяте правилно приоритетите. Освен това носи истинска наслада да задрасквате задачите от списъка и да се приближавате все по-близо до крайната цел.

на бюрото

Бутилка с вода

За добрата и пълноценна работа, човек има нужда да е добре хидратиран. Ако има нещо на бюрото ни, което е колкото успокояващо, толкова и функционално, това е бутилката за вода. Научно погледнато, пиенето на вода е 10 пъти по-забавно, когато тя е поставена в симпатична бутилка. Бонус точки, ако тя може да остане хладна през целия ден.

Очила за компютър

Ако работите пред компютъра и сте по няколко часа на ден на бюрото, вече познавате проблема. Дори зрението ви да е перфектно, в края на деня може да усещате напрежение и дори главоболие. От скролването в социалните мрежи на почивката, през поглеждането на сутрешните новини, до осемчасовата работа пред компютъра и след това – очите ни са изложени на много синя светлина.

След известно време това може да се отрази на вредно на здравето им. Носенето на очила, блокиращи синята светлина, може да помогне за по-добър сън, да намали напрежението в очите и да намали главоболието. Това прави този аксесоар абсолютно необходим за работещата жена.

на бюрото

Гланц за устни или червило

Ако има нещо, което винаги трябва да имате под ръка, то е гланц за устни или червило на бюрото. Червените устни или гланцовото покритие са идеалният начин да подобрите визията си и да засияете, дори ако сте по пижама и не сте мили косата си от няколко дни.

Това е идеалният начин за повишаване на самочувствието, който не изисква особени грижи, и ще се превърне в новия ви основен продукт на бюрото. Освен това, ако устните ви са пресъхнали, а ви предстои важна презентация, нанасянето на балсам за устни ще ги омекоти и ще ви накара да се чувствате по-комфортно.

на бюрото

Нещо, което ви мотивира допълнително

На всяка успешна жена от време на време ѝ липсва мотивация и вдъхновение. Да, случва се и на най-добрите. Затова, ако има един изпитан начин да преоткриете страстта си, когато сте в криза, това е да си спомните защо сте започнали. Колкото и просто да звучи, наличието на някакъв физически символ на това защо сте започнали и защо правите това, което правите, може да ви помогне да направите крачка назад, за да придобиете перспектива.

Може да става дума за пощенска картичка, снимка на някого, който ви вдъхновява, или първата награда, която сте спечелили. Наличието на някакъв знак  на бюрото може да послужи като светлина дори в най-забързаните дни.

Вижте още:

4 зодии, които винаги подозират в изневяра партньора си

4 зодии, които обожават да получават комплименти от другите

16 забавни и интимни въпроса, които да питате партньора си

4 зодии, които остават добри партньори и след появата на децата

4 зодии, които разчитат изключително много на партньора си

4 зодии, които харесват само един тип партньори

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

8 ясни признака, че мъж Овен е влюбен във вас

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе