5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

5 начина по които хората наказват партньора си за изневяра
Любов и партньорство

5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

Хората наказват партньора си за изневяра, най- често, за да покажат разочарованието си от него. Винаги гневът е първата реакция, която изпитвате, когато разберете, че човекът до вас ви е мамил. Тогава със сигурност ще имате желанието да стоварите целия си яд върху него. Що се отнася до любовта, има по-малко неща, които са по-опасни от презрения партньор. Разбито сърце и унижение от една объркана раздяла могат да разпалят огромен огън в сърцето. И понякога нелогичното отмъщение е единственото нещо, което някой започва да планира.

Джони Деп отново става капитан Джак Спароу

Мария Бакалова е музата на световноизвестен дизайнер, облече я в рокля за 6 000 долара

Според проучване има много начини, по които хората наказват партньора си, като част от тях със сигурност ще ви изненадат. Ето и някои от тях:

Стават като призраци

Вместо да се занимава с драматични изблици, един човек може да реши просто да се откъсне от живота на партньора си.

„Изчезнах напълно от живота му, след като той ме предаде. Това наистина изглеждаше, че го ядосваше повече от изневярата му. Той не можеше да проумее, че някой, с когото е прекарали толкова дълго, просто ще изчезне за една нощ“, споделя наранена жена.

хората наказват партньора

Игнориране

Хората наказват партньора си и като не дават шанс на бившите си да се върнат при тях. Ето и друг разказ:

„Най-доброто отмъщение? Той започна да се среща с по-млада жена. Премести се на хиляди километри, за да бъде с нея. Тя обаче му изневеряваше през цялото време. Той осъзна какво е изгубил и му се обади, казвайки, че съм единствената, когото някога е обичал. Каза също, че съм му липсвал и иска да се върна и да живея с него… Просто затворих телефона.“

Женска хитрост

Хората наказват партньора си по доста странни начини. Една жена предлага да сложат женско бельо в колата на бившия си. По този начин това ще го злепостави пред новата му половинка, която ще помисли, че той изневерява и на нея.

„За всеки, който търси отмъщение към някого, атакувайте колата му, докато все още имате достъп до нея. Не я драскайте или пукайте гуми, ако това ви идва в ума на първо място, защото това наистина ще обърка нещата. Не искате да нанесете реални щети.

Сложете предизвикателно бельо под седалката, все едно е изпуснато случайно. Намерете места, където да го скриете и няма да бъде открито известно време. В някакъв момент новата му приятелка ще ги намери и това със сигурност ще предизвика скандал“. Това безспорно е едно от най-изобретателните решения как хората наказват партньора си, но друг е въпросът струва ли си наистина.

хората наказват партньора

Хората наказват партньора и без никакво отмъщение

Една жена описа как най-доброто отмъщение за нея е да продължи живота си, вместо да тъне в болката. Това може би не е първосигнална реакция, но според много хора очно липсата на всякаква емоция би наранило най-много прегрешилия човек.

„Разстроих се, после поплаках малко, оплаках се от ужасния си живот на приятелите си в продължение на две седмици, напих се няколко пъти. Следих социалните мрежи на момичето, с което изневери, след което реших, че е достатъчно и просто продължих напред. Може би аз съм безсърдечен човек или може би съм оптимист. Но винаги си мисля, че съм твърде млада, за да се преструвам, че животът ми е свършил, само защото един човек от три милиарда мъже се оказа неподходящ“, споделя друга дама.

Точно това отношение би могло да послужи за пример на много млади момичета. Хората наказват партньора си, като понякога стигат до далеч по-крайни мерки, когато бъдат предадени от любимия си до скоро човек. Но има и други по-правилни стратегии.

хората наказват партньора

Работете върху себе си

Хората наказват партньора си и като превърнат негативната енергия в грижа за себе си. Една жена описва как е работила усилено и е жертвала много от себе си в името на партньора си. Когато тя разбира, че той й е изневерявал, нещата се обърнаха към по-лошо, докато неочаквано място не я спаси.

„В продължение на една седмица, след като открих, че е изневерявал, се потопих в забрава и обсъждах съществуването си, като почти се отказах от живота. Тогава открих фитнеса и животът ми се промени. Две години по-късно съм напълно променена физически и ще завърша университет този декември. Също така срещнах сегашния си приятел във фитнеса и животът ми не можеше да бъде по-добър. Не забравяйте, ако някога се почувствате депресирани и с разбито сърце, не прибягвайте до наркотици или алкохол. Обърнете се към фитнеса, това ще промени живота ви“, казва тя.

Хората наказват партньора си по най-различни начини, но замислете се дали всички те наистина си заслужават. Понякога просто трябва да продължите напред.

Вижте още:

Петте урока, които сме научили от учителите си и които остават до живот

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе