3 черти у мъжете, които подлудяват дамите
Любов и партньорство

3 черти у мъжете, които подлудяват дамите

По какви мъже си падат жените? Каквото и да си говорим, външният вид е първото нещо, което ни представя в очите на хората. И докато мъжете си падат по перфектните извивки на жените, дългата коса и гладката кожа, то критериите на жените са малко по-различни. Тук ще изброим три черти у мъжете, които със сигурност ги правят особено привлекателни за нежния пол.

Хармоничното тяло

Проучванията показват, че структурата на тялото е едно от нещата, които веднага привлича женското внимание. Мъжете с добре развито мускулесто и хармонично тяло веднага биват „набелязани“ като добра възможност за флирт и секс. Учените обясняват този факт с подсъзнателното желание на жените да изберат здрав и плодовит самец. Въпреки това, доста жени намират малкото коремче у силния пол за секси, а и повечето си падат по по-едрите мъже, без да обръщат внимание на килограмите им в повече.

Белезите

Белезите на мъжете от незапомнени времена вълнуват жените. Те намират мъж с белези за особено привлекателен и сексапилен, вероятно защото символизират смелостта на силния пол, както и стремежа му към надмощие и власт.

Мускулести, къси крака

Докато мъжете си фантазират за жени с дълги и тънки крака, жените правят точно обратното. Може да звучи парадоксално, но жените си падат повече по момчета с къси крака. Мускулестите, набити и къси крака се оказват най-атрактивни за нежния пол.

Що се отнася до душевността, то според жените идеалният мъж трябва да притежава следните качества: чувствителност, хуманност, почтеност, самоотверженост и отдаденост.

Tagged , ,
на горе