3 лесни прически за подмладяване

Красота Мода

3 лесни прически за подмладяване

Искате да изглеждате с няколко години по-млада? Искате да сте модерна и с младежки вид?

Най-лесният начин да свалите години от възрастта си, е в прическата и в ръцете на професионален стилист. Фризьорите знаят точните прически за подмладяване, които ще отиват на вашето лице.

Забравете за различните козметични продукти и пластични процедури.

Професионалният експерт ще направи чудеса с прическата ви и ще ви подмлади.

Какво трябва да знаете, за да изглеждате зашеметяващо и с младежки вид в зрялата си възраст?

Добрата новина е, че сега всички видове прически с различен цвят, стил, форма и дължина са подходящи за вас! Не се ограничавайте в избора си!

Все пак, като правило се приема, че за жени над 50 са подходящи къси и средни прически с умерен обем. Добре е да обърнете внимание на обема в корените, ако имате по-слаба коса.

Друг лесен трик за подмладяване е да си направите „удължен бретон“.

Прическа с удължен бретон, сресан настрани се прави на достатъчно дълга коса. Може да се носи от дами с всякаква форма на лицето. Удължен бретон ще направи лицето ви да изглежда по-изящно, елегантно и фино. Така ще може да прикриете бръчки по челото и ще подчертаете скулите. Ще изглеждате свежа и млада!

Ето кои са 3 стила прически за подмладяване:

Раздвижена подстрижка

Как се прави? Ще ви направят много и различни нива в косата, с така нареченото „пълзящо подстригване“. Добре е, ако се използва бръснач при оформяне на подстрижката, ако косата ви е здрава.

Защо да носите тази прическа? Видът на тази „раздърпана“ прическа създава обем. Ако косата ви е по-тънка, тя е идеален избор за вас. Тъй като тя е изградена от много нива, създава визуално представа за гъста и силна коса. Тя съживява лицето ви и скрива нежеланите промени. Притежателка на тази „раздвижена“ прическа е актрисата Джейн Фонда.

Класическо каре

Как се прави? Отпред на лицето, косата ви трябва да стига до брадичката и постепенно да се скъсява на врата. При тънка коса, оставете косата идеално права. Ако имате по-гъста коса, може да бъде филирана. Много известна с тази е прическа е филмовата звезда Хелън Мирън.

Защо да носите тази прическа? Тази прическа визуално удължава лицето, защото оформя предната част и стига до брадичката от двете страни. С нея ще изглеждате с по-високи скули, което ще ви подмлади. Овалът на лицето ще изглежда по-удължен и ще скрие промените на кожата.

Каскадна подстрижка

Как се прави? Подстрижете косата си на стъпала, като кичурите, които попадат върху лицето, да се спускат надолу. Така дължината на косата ви постепенно ще се променя и ще се спуска в красива каскада надолу. Много от филмовите и музикални звезди носят такива каскадни прически, като Дженифър Анистън.

Защо да носите тази прическа?

Тази прическа обхваща изцяло скулите и шията ви и скрива всички недостатъци по кожата, които издават възрастта. Прическа тип „каскада“ е подходяща, ако овалът на лицето ви се нуждае от лека корекция. С дължината не трябва да се прекалява, под раменете е най-подходяща за този стил.

Стилистите съветват да подстригвате косата си като вземете предвид форамата и вида на вашата коса. Направете това, което ви харесва! Ще изглеждате по-млада с тези три прически за подмладяване. Не забравяйте, че е добре да подчертаете най-привлекателните си черти, да бъдете себе си!

Късата коса със сигурност премахва няколко години и сега също е в модната тенденция за 2023.

Дългият боб, подстригване с асиметрия, все още са в модните тенденции за тази година.

За стилизиране може да използвате пяна, за да създадете този лек, въздушен, свободен стил на прическата.

Ако подходите към подстрижката си с внимание и разбиране, може да изглеждате изключително стилни, жизнени и много красиви!

Сутрешна тибетска хормонална гимнастика

Организмът работи като часовник, ако спазвате биоритмите на деня

16 начина да изглеждате скъпо, без да харчите много

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе