Каква ще бъде 2022 за зодия Овен
Астрология

Каква ще бъде 2022 за зодия Овен

 

 

Хороскопът за 2022 г. за зодия Овен е двусмислен – в широк смисъл на думата, но започнете, че звездите не предсказват никакви безнадеждни ситуации. Факт е, че Марс и Слънцето, управителят и активаторът на знака, ще бъдат антагонистични. Но ситуацията се компенсира от благоприятното положение на Сатурн, обикновено отговорен за проблемите и страховете на Овена. Освен това, говорим за кардиналния знак на огнената стихия, което означава, че Овенът няма да има проблеми с адаптацията.

През 2022 г. Овните ще могат да постигнат целите си във всички области, но някои планове ще трябва да бъдат преразгледани. Основното предимство ще бъде, че вие ​​първи ще разберете, което означава, че първи ще коригирате плановете си, спрямо ситуацията. Това не гарантира победа в конфликт или конкуренция, но ще се превърне в сигурно предимство. Друг важен момент – не се опитвайте да носите две дини под мишниците. Препоръчително е да действате непредсказуемо, но в правилния момент.

Зимата и пролетта на 2022 г. ще бъдат трудно време за Овните. Трудността ще се крие във факта, че няма да разберете веднага колко драстично са се променили обстоятелствата. Ето защо, звездите не препоръчват да правите прибързани заключения. Бъдете осторожни, за да не стъпите в неизвестното. Всеки проблем ще има множество решения, въпреки че не всички от тях можете да видите. Обадете се на приятелите си или се допитайте до компетентни лица за помощ. Това ще ви помогне да изберете правилната стратегия в работната среда, а в семейния кръг самите обстоятелства ще ви подтикнат към най-правилното решение. Основното нещо е да не застоявате и да не блъскате главата си в затворена врата. Така няма да я отворите. Овенът определено ще се възползва от независимостта, но само до определен момент.

От края на пролетта до средата на лятото на 2022 г. много от Овните ще открият неподозирани таланти. Сътрудничеството в този момент ще бъде от полза, но не е задължително или единственото правилно решение. Трудности могат да възникнат поради висока емоционалност, в зависимост от влиянието на Луната. Опитайте се да контролирате себе си, особено ако работните планове не ви се получават, както бихте искали. Като цяло този период ще бъде по-стабилен от началото на годината. Можете спокойно да експериментирате и в случай на евентуален провал, ще можете бързо да отстъпите и да си върнете старите позиции. Освен това, с нов опит, вие гарантирано ще можете ефективно да решавате неотложни проблеми.

От средата на лятото до края на септември, 2022 г. Овенът няма да има емоционални проблеми. През този период ще знаете точно какво искате. Никой няма да ви се налага и никакви ограничения не съществуват за вас. Решете от какво трябва да се отървете, за да продължите напред по-бързо, без бремето на излишни притеснения. Конкретно нещо ще трябва да бъде оставено в миналото, може да не е най-лесната стъпка, но скоро ще разберете, че е било необходимо и за ваше добро. Затова не презирайте ситуацията, въпреки че може и да не възникне. От тази гледна точка третото тримесечие на годината ще бъде най-съзерцателното, но в същото време изненадващо продуктивно. Вашите планове ще възникват спонтанно, като естествена и нормална последица от вашите решения. Трябва да се доверявате повече на интуицията си. През 2022 г. Овенът ще може да излезе победител от всяка ситуация, ако положи достатъчно усилия.

От октомври 2022 г. до февруари 2023 г. леките недоразумения ще нахлуват в живота на Овена. Това няма да е проблем, но подреждането на обстоятелствата ще отнеме време. Отчасти характеристиката на периода се свързва с покровителя на следващия цикъл – Заека. Тигърът очевидно няма да се предаде без битка, а влиянието му все-още ще бъде доминиращо. Това означава, че трябва да промените не стратегията, а тактиката. В личен план Овенът ще трябва да направи някои реверанси, които ще му донесат много незабравими емоции. В бизнеса и финансите ситуациите няма да са толкова просто, но към края на 2022 г. ще бъдете изненадани от възможностите, които сте отворили за себе си.

Необвързаните представители на знака не е задължително да загубят статута си, но определено ще намерят своето истинско щастие, а семейният Овен ще получи важен и ползотворен урок от своите близки, който само ще укрепи още повече семейните взаимоотношения. За този етап е важно да отхвърлите всеки страх, колкото и да ви плаши неизвестното. Овните ще имат достатъчно смелост и талант, за да изпълнят мечтата си точно сега или да направят първата и най-важна стъпка в тази посока.

Вижте още ⤵️

Годишен хороскоп за зодия Телец 

Годишен хороскоп за зодия Близнаци 

Годишен хороскоп за зодия Рак 

Годишен хороскоп за зодия Лъв 

Годишен хороскоп за зодия Дева 

Годишен хороскоп за зодия Везни 

Годишен хороскоп за зодия Скорпион 

Годишен хороскоп за зодия Стрелец 

Годишен хороскоп за зодия Козирог 

Годишен хороскоп за зодия Водолей 

Годишен хороскоп за зодия Риби 

Каква ще бъде вашата 2022-ра година според зодията 

Каква ще бъде 2022-ра според зодията с една дума 

Интимен хороскоп за 2022 г

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе