13 странни начина, по които мъжът Лъв тества жените

13 странни начина, по които мъжът Лъв тества жените
Астрология

13 странни начина, по които мъжът Лъв тества жените

Как мъжът Лъв тества една жена? Лъвовете са доста прями относно чувствата си. Да, хората, родени между 23 юли и 22 август, са известни със своята откровеност. Въпреки това, когато мъжът Лъв е сериозен към една жена, той може да направи малък тест, за да се увери, че тя е подходяща за него.

Не го приемайте лично. Не става дума за това, че вие ​​не отговаряте на неговите стандарти, а за това, че той иска да е напълно сигурен, преди да предприеме крачката. Мъжете Лъв, почти като лъва, който представлява техния зодиак, са диви. Те са екстравагантни, страстни и изискват абсолютно обожание от партньора си. И това са само някои от малкото качества, които мъжът Лъв очаква от една жена.

Как мъжът Лъв тества жена – 13 странни/необичайни начина

Преди да започнете да си мислите, че мъжете Лъв са твърде строги към партньорките си, трябва да помислите защо мъжът Лъв ви тества. Лъвовете са известни със своята лоялност. Всъщност мъжът Лъв е по-склонен да се опита да работи върху връзка в задънена улица , отколкото да продължи напред. Поради тази склонност да се придържат яростно към ангажиментите, мъжете Лъвове не обичат да попадат в ситуации, които може да не се оправят по-късно. Така че мъжът Лъв изпитва жената като начин да се отърве от тази несигурност. Да видим какво може да направи:

13 странни начина, по които мъжът Лъв тества жените

Зодия „неукротим огън“ или 10 личностни черти на Лъва

Четирите скрити сили на Лъва, за които дори не подозирате

1. Той ви поставя задача

Какво иска да провери: дали сте решителна и организирана

Лъвовете са страстни. Те са страхотни лидери и мощни мотиватори. Те харесват, ако партньорите им могат да отвърнат със същото усърдие. Така че той ще задава въпроси като какво правите в живота, какво искате да правите и какво правите за развлечение. Или ще ви постави задача, като например да планирате рожден ден на общ приятел. Чрез това той търси следните индикатори:

Дали просто следвате инструкциите или искате да поемете контрола
Дали искате да сте най-добрата във всичко, или се задоволявате с по-малко
Дали очаквате най-лошото във всяка ситуация
Дали сте човек, който обича да планира добре, да прави електронни таблици и дали ще оставите отпечатък върху него.

Мъжете Лъв обичат хора, които се вземат на сериозно и постоянно се опитват да се усъвършенстват. Въпреки това, ако сте човек, който прави нещата само за да ги свърши, може да нямате голям шанс. Същото важи и ако постоянно се съмнявате в себе си.

2. Той ви поставя в деликатна ситуация

Какво иска да провери: дали си лоялен

Една от най-важните причини, поради които мъжът Лъв изпитва дадена жена, е защото той изключително много държи на лоялната връзка . Това е така, защото те са яростно лоялни към всеки близък до тях. Така че не е рядкост мъжът Лъв да се преструва на някой друг в социалните медии и да се опитва да флиртува с вас. Това, което иска да знае е:

Дали ще флиртуваш с някой друг освен него
Дали си честна за срещата с него
Дали клюкарстваш за него

Мъжът Лъв е склонен към ревност и едно безобидно, флиртуващо послание може да не му хареса. Той също така ще вземе предвид колко сте отворени за показване на връзката ви. За него публичното показване на вашето обожание към него в социалните медии е доказателство за изключителна лоялност.

3. Търсене на внимание

Какво иска да провери: дали ще го поглезите

Не забравяйте, че лъвовете са просто големи котки. И Лъвовете, като котките, изискват пълно внимание. Така той ще ви каже, че е гладен/болен/отегчен посред нощ. Това, което иска да види е:

Дали ще му дадеш приоритет пред всичко
Дали ще го поглезиш като малко дете
Дали ще го накараш да се почувства специален

Ако мъжът Лъв не получи вниманието, което смята, че заслужава от вас, той ще премине към някой друг, който може да го накара да се почувства като единствения мъж на света. Това не е изненада, тъй като тяхната управляваща планета е слънцето и като слънцето те искат да се чувстват като център на вашата вселена. Това прави Лъв и Стрелец една от най-съвместимите двойки зодиакални знаци, защото Стрелецът може да осигури на Лъв цялото внимание, от което се нуждае.

4. Той не се свързва с вас известно време и след това иска да се срещнете веднага

Какво иска да провери: дали ще го потърсите, за да видите защо не ви звъни

Лъвовете живеят според „Бъдете големи или се приберете у дома“. Това се отразява и на любовния им живот. Харесват големи жестове на любов. Така че той може да не се обади с дни и изведнъж да поиска среща внезапно. Това, което той се опитва да разбере е:

Дали ще се свържете с него през това време
Дали ще искаш да се оплачеш, че не ти се е обаждал
Дали ще положите усилия да се появите на тази среща

Ако сте напълно безгрижни относно това, че той не ви се обажда и го посрещнете по пижама, той вероятно ще си тръгне. Лъвовете очакват пълно обожание от партньорите си. Така че, ако му се обадиш веднага щом разбереш, че са минали 2 часа, откакто ти е звънял последно, или му изкрещиш, че не ти се е обадил 3 дни, ще направиш впечатление.

5. Той ви избира на парти

Какво иска да провери: дали сте уверени

Как мъжът Лъв тества една жена на партита, може би се чудите? Лъвовете са уверени и обичат вниманието. Те са сърцето и душата на партитата. И не се задоволяват с нищо по-малко в своите партньори. Той ще ви постави под светлините на прожекторите на събиранията. Какво търси:

Колко добре можете да се справите със светлината на прожекторите?
Дали ще можете да привлечете вниманието на другите
Харесвана ли си?
Страхувате ли се да покажете публично интереса си към него?

За да отговорите на въпроса „Какви качества търси мъжът Лъв в една жена?“, първо трябва да разберете мъжа Лъв. Има високо самочувствие и обича да бъде популярен. Той не иска да бъде с някой, който не може да бъде в центъра, защото той винаги е там. Ако не можете да се справите с вниманието, ще въздъхне и ще продължи напред. Въпреки това, ако сте харизматична и се държите в тълпата наистина добре, ще го направите слаб в коленете за нула време. Бонус точки, ако флиртувате открито с него.

6. Завежда ви на екстравагантна първа среща

Какво иска да провери: дали харесвате предизвикателствата

Лъвовете обичат да предизвикват себе си. Нормалното е скучно за тях и имат усет към драмата. Така че не се изненадвайте, ако той ви заведе не на сладка и забавна първа среща , а на каяк или планеризъм. Той иска да види:

Колко добре можете да поддържате необичайна идея?
Едно предизвикателство плаши ли ви?
Предизвиквате ли го?

Ако сте човек, който обича да опитва нови неща, това ще бъде невероятно изживяване и за двама ви. Когато мъжът Лъв е сериозен към една жена, той очаква тя да приеме предизвикателствата. Ако той предложи разходка с хеликоптер, предложи скок с парашут. Ако не обичате да се изправяте лице в лице със страховете си, тогава този мъж няма да ви уважава.

7. Той пита какво планирате да правите през уикенда

Какво иска да провери: дали можете да бъдете мистериозна

Лъвовете могат да се отегчат много лесно, поради което мразят рутината. Те обичат да правят нови неща, особено неща, които ги тласкат отвъд техните граници. Така че е възможно той да ви попита какво можете да правите двамата през уикенда. Ето за какво ви тества мъж Лъв:

Дали обичате да планирате пътуванията си, или очаквате други да го направят вместо вас
Дали търсите комфорт, или предизвикателство
Дали си непредсказуема

Лъвът принадлежи към Дома на децата в много астрологични традиции. Затова обичат да поемат рискове. С Лъвовете непрекъснато трябва да работите, за да поддържате тази искра жива. Чудесен начин да го направите е да продължите да планирате нови неща, които да правите заедно. Когато го помолите да бъде готов с палатка и обувки за катерене, той вече е изпълнен с вълнение.

8. Той ви кара да се чудите: „Опитва ли се да ме накара да ревнувам?“

Какво иска да провери: дали си зряла

Мъжете Лъвове ревнуват, ако говорите с други мъже, но искат да сте зряла, ако те флиртуват с някоя друга. Звучи лицемерно. Може да започнете да си мислите: „Този ​​мъж ме обърква безкрайно.“ Но това се дължи на постоянната им нужда от сигурност. Така че те ще забележат:

Дали ще изпаднете в ярост, или се справите зряло
Дали ще започнете да флиртувате с някой друг, за да му дадете от собственото му лекарство
Дали ще започнете да играете игри на ума, за да го накажете

Лъвовете не вярват в любовта от пръв поглед . За тях връзката трябва да узрее с времето, за да я нарекат любов. Основен знак за зряла връзка е, когато не вдигате шум за това, че партньорът ви говори с някой друг. Най-лошото би било, ако се опитате да го накарате да ревнува. Ако не ви харесва да флиртува с други, кажете му го направо. Лъвовете ценят честността.

 

9. Той ви кани на трекинг в последния момент

Какво иска да провери: дали сте спонтанна

Не очаквате лъвът да не обича приключенията. В природата им е да търсят тръпката и да се отвращават от всичко рутинно. Той ще ви помоли за пътуване в последния момент. Или да те заведе на среща с родителите му, различен вид приключение. Това, което иска да види е:

Дали можете лесно да се адаптирате към нетипични условия
Дали можете да функционирате самостоятелно в тези ситуации
Дали можете да го направите незабравимо за него

Това, което той се опитва да разбере, е какво може да очаква от една жена, ако хвърли крива топка към нея. Не всеки може да се справи с натиска да бъде сред дивата природа или да отиде неподготвен на среща с потенциалните си свекъри.

10. Той обича да демонстрира пред други хора, че сте „негова“

Какво иска да провери: дали можете да се справите с вниманието му

Когато мъжът Лъв е сериозен за вас, ще бъдете обсипани с внимание, драматични прояви на привързаност и физическо докосване, за да покаже на другите, че му принадлежите. На някои жени това може да им се стори задушаващо. Но това, което той търси е:

Дали можете да приемете неговото притежателно поведение
Дали можете открито да покажете чувствата си към него

Лъвовете са териториални и склонни към любовния език на физическото докосване . И това се разпростира върху хората около тях. Ако се чувствате неудобно от неговото чувство за собственост, той може да го приеме като отхвърляне. А Лъвовете са известни с пасивно-агресивното си поведение.

11. Когато се почувствате готови, той ще се радва да преминете към интимност

Какво иска да провери: дали имате интензивна химия с него

Как мъжът Лъв тества една жена за интимна съвместимост? Както всичко останало, сексът с Лъв е интензивен и див. Техните предложения могат да бъдат уникални и може да включват ролеви игри. Това, което той наистина иска да знае е:

Дали сте доминираща, или покорна в леглото
Колко дива можеш да станеш

Мъжът Лъв обича да доминира в леглото, така че ще се радва, ако му позволите да поеме водещата роля. В същото време Лъвът също обича да прави преживяването радостно за партньорката си и е внимателен към нейните нужди.

12. Той проверява дали се консултирате с него

Какво иска да провери: Дали ще му позволите да бъде кралят във връзката

Мъжете Лъв обичат да бъдат спонтанни, но няма да го оценят, ако вземате решения за двамата. Не забравяйте, че мъжът Лъв обича да бъде алфа, поради което не се разбира с авторитетни фигури. Така че, ако организирате сватбата ви, без да се консултирате с него, той няма да е доволен от това. Как мъжът Лъв тества една жена? Ето как:

Той проверява дали се консултирате с него за важни неща, дори и да няма технически познания за това
Той отбелязва, ако твърдите, че няма технически познания по темата
Той наблюдава, ако правите промени в неговото пространство, без да му казвате
Никога не правете нещо, което включва вас двамата, без да попитате за неговото мнение. Лъвовете обичат да вярват, че те са кралете, а всички останали са техни поданици. Въпреки че не е вярно, когато се отнасяте с него като с крал, го карате да се чувства като такъв. Не мислете за това като за галене на егото му, мислете за това като за уверение, че той е специален за вас.

 

13. Отказва да приеме грешките си

Какво иска да провери: дали можете да се справите с недостатъците му

Лъвовете са склонни да бъдат много упорити, до степен да бъдат едни от най-токсичните зодиакални знаци . Ето защо те никога не признават грешките си публично, дори когато го знаят. Тази зодия има фиксирана модалност, която прави Лъва силно мнителен и устойчив на промени. Необходима му е много търпелива и дипломатична жена, която да му обясни защо е сгрешил, без да го обиди. Това, което иска да види е:

Дали ще го коригирате отново и отново, особено публично
Дали ще се опитате да разрешите проблеми, причинени от него, преди някой да забележи
Дали ще го повдигнете на въпрос по-късно

Тъй като мъжът Лъв очаква лоялност от вас, той ще го оцени, ако се опитате да ги прикриете или да се опитате да ги разрешите. Тенденцията да не приемате, че те могат да грешат, може да бъде пагубна, но ако сте търпеливи и любящи, тогава можете да му помогнете да приеме недостатъците си.

Кога Лъвът ще те тества

Краткият отговор е: през цялото време. Поне докато не е напълно сигурен във вас. Това са сценариите, в които той ще ви тества:

Те ще ви тестват, когато си падат по вас: мъжете Лъвове са склонни към драматичните жестове, така че ще ви поглезят един ден и ще забравят за вас на следващия. Те тестват как реагирате на тяхното отсъствие и тези тестове може да се случват толкова често, че може да започнете да си мислите „Този ​​мъж Лъв ме обърква“. Но не забравяйте, че любовта не е игра за Лъва и се развива след дълго обмисляне

Те ще ви тестват дори когато излизате известно време: възможно е да излизате с вашия мъж Лъв известно време, но това не е сигурен знак, че случайната ви връзка става сериозна . Така че те ще ви тестват, докато не се уверят във вас

Те ще ви тестват, когато най-малко го очаквате: Вместо да се опитвате да го впечатлите на срещи, съсредоточете се върху ежедневното си поведение. Това е мястото, където той те наблюдава подсъзнателно, за да види колко добре се вписваш в идеята му за сродна душа

Те ще ви тестват на самия първи ден: Тези „тестове“ ще започнат от първия ден, в който го срещнете, дори и да не е на среща. С напредването на връзката ви той ще продължи да прави все по-странни неща, за да провери отговора ви. След като разбере, че вие ​​сте неговата истинска сродна душа, той няма да се поколебае да го каже

Мъжете Лъв тестват своите партньори, тъй като търсят дългосрочно обвързване
Лоялност, страст, увереност и любов към приключенията са качествата, които мъжът Лъв търси в една жена
Идеалната връзка за мъж Лъв е тази, в която той постоянно е глезен и каран да се чувства специален
Номерът да спечелиш сърцето на мъж Лъв е да бъдеш най-добрата си версия. Все пак копнеете за лъв, не бихте ли предпочели да бъдете лъвица?

Често задавани въпроси
1. Как да разберете дали мъж Лъв ви тества?
Трябва да потърсите индикатори, като например той да се опитва да ви издърпа до средата на дансинга, да ви покани на огромно събитие и да проявява горещо и студено поведение.

2. Как да разберете дали мъж Лъв ви играе?
Езикът на любовта на мъжа Лъв е даването и получаването на внимание. Ако той продължава да  спи с вас, но не се опитва да привлече вниманието ви или да ви предизвика по някакъв начин, тогава това е ранен знак, че той е играч и не е сериозен с вас .

infomax-logo-50-15-HWКалиакра крие богатството на цар Лизимах

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе