10.10 – време за промяна! Какви хубави неща ни очакват днес?

10.10
Астрология Интересно

10.10 – време за промяна! Какви хубави неща ни очакват днес?

10.10 или 10 октомври е много силна дата, както и време за промяна. Магията на числата работи, просто трябва да я използвате правилно, за да разберете значението й. Първо, това е денят на огледалната дата, в която единицата ще управлява, а безкрайността на нулата ще я допълва. Това ще ви помогне да вземете решение за вашето бъдеще.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

НУМЕРОЛОГИЯ – МАГИЯТА И ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЧИСЛАТА

Нумерология – Числото на Душата от 1 до 9

06.06. – какво ще ни донесе огледалната дата?

07.07 Какви хубави неща може да ни донесе огледалната дата

09.09 Какво ще ни донесе вълшебната огледална дата

10.10

10.10 – време за промяна! Какво ни очаква в този вълшебен ден?

Числото 1 символизира началото на всичко – включително началото на взаимоотношенията, а числото 0 символизира началото на безкрая. Каква магия!!!

Ето какво прави 10.10 истински магичен ден.

Цифрата 10, състояща се от естествените числа 1 и 0, символизира любовта към Създателят и ближният, силата, единството на Вселената, резултатът от Божественото творение, изразен от два противоположни принципа: мъжко и женско, светлина и тъмнина, земя и небе; представлява дух и материя.

Цифрата 10 може да се тълкува и по следният начин: 1 е Бог, 0 е символ на безкрайността.

Цифрата 10 означава завършване на определен етап, постигане на цел, резултат. Може би мнозина в този ден ще се изправят пред факта, че нещо в живота им е приключило, а друго ще започне. И не е нужно да се разстройвате. Това е най-подходящият ден, в който да се отървете от миналото с лекота в сърцето и да дадете живот на нещо ново с вяра и оптимизъм.

Запомнете, на 10 октомври, винаги се ражда нещо ново!

Процесът завършва с нула и с нея започва нов етап от животът ви. „0“ е точка на неутралитета. Какво ще се случи след това?

Според ангелската нумерология, 10.10 означава време на промяна. Едно свършва, друго започва. Двойната десетка е символ на мащабните промени. Тези, които ще успеят да преминат определен етап с лекота, а не с болка, ще направят крачка към нов живот, много различен от предишния. Най-общо казано, подгответе се за промяна.

На 10 октомври, 10.10, ви очакват множество важни събития наведнъж, които ще формират мощни потоци от творческа енергия. Не пропускайте да отделите време за вашите мечти. Вашето време е ценно. Вие сте ценни! Земята ви обича, също толкова еднакво, както всички останали живи същества.

Помните ли…

Помните ли как някога нашите баби ни казваха, че ангелите са винаги около нас. Виждате ли често еднакви числа? Обърнете внимание на този факт. Може да си помислите, че това е просто съвпадение, но не е.

Оказва се, че в нумерологията и астрологията подобни комбинации се наричат ​​„ангелски числа“. Експертите в тези области потвърждават думите, че нашите ангели хранители са винаги около нас и ни дават знаци с помощта на числата. От нас се иска да проникнем в скритият смисъл на тези послания.

10.10 е портал!

10.10 това е портал, който отваря за вас много съществени събития в животът ви. Ето защо, е важно да знаете за значението на такава комбинация.

Числото 10 е краят на един цикъл, но усилен два пъти, което ви позволява да поемете по пътят към нов, чист, обновен живот. Точно на 10.10 ангелите ви съобщават своята любов и подкрепа. Ще почувствате вдъхновение и силна творческа енергия.

Това число символизира силата на връзката между сродните души, които се допълват взаимно. Ако търсите перфектната любов, тогава ангелите ви дават знаци, че сте на прав път. Вселената общува с вас, а ангелите ви съветват внимателно да се огледате, за да не пропуснете единствения, който ще ви даде любов и щастие.

Какво ще ни донесе огледалната дата?

На 10 октомври, 10.10, не трябва да давате невъзможни обещания, действайте спонтанно. Не се доверявайте на чувствата, забравяйки за логиката. Всяка стъпка трябва да бъде добре премерена.

Какво е обичайно да се прави в този ден?

= Не трябва да бързате с вземането на решения, тъй като през този ден човек се характеризира прибързаност.

= Не влизайте в спорове с хората.

= Действайте смело по най-важните ви въпроси.

= Днес изберете правилният път.

= Смята се, че това е най-доброто време да се откъснете от рутината и да се отпуснете.

Днес, 10.10, 10 октомври, получаваме удивителната дарба на десетките! В този ден късметът ще ви съпътства навред. Повярвайте във вашата изключителност и изобретателност. Късметът ще ви се усмихва!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе