съвет за 22.6.2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 28.01.2022 – Петък

Дневен хороскоп за всички зодии: Днес не трябва да се страхувате от никакви усложнения в личните и професионалните дела. Напротив, можете да очаквате положителни резултати във всяко начинание. Не е нужно да се тревожите за нищо. Днес здравето ви няма да ви създава проблеми. Но не забравяйте да се погрижите за себе си и най-близките ви хора.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.01.2022 – Петък 

СЪВЕТ за 28.01.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 28 Януари: През целият ден ще бъдете заобиколени от положителна енергия, която ще ви зареди с добро настроение и ще ви помогне да възприемате по-добре неочаквани новини от някой от вашите колеги. Няма да сте много доволни от това, което ще чуете, но бъдете разумни и не вдигайте скандали. Уважавайте избора на другите хора и изчакайте малко, докато видите как ще свърши всичко. Ако незабавно изразите всичките си притеснения на глас, можете да спечелите репутация на човек, който погрешно вярва, че знае всичко по-добре от всички останали.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 28 Януари: Мръсна кола или разхвърляна дневна, това не е краят на света. Подобна дезорганизация, обаче, може да е знак за разстройство в мислите ви. Опитайте се днес, да направите заобикалящото ви пространство по-чисто, по-приветливо и подредено. След като това стане, ще откриете, че мислите и емоциите автоматично ще се подредят в правилния ред. За да се чувствате по-добре, трябва да подобрите пространството, което ви заобикаля.

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 28 Януари: Днес ще трябва да проявите щедрост, ако  случайно любимия човек провокира напрегната ситуация. Мислете широко и скоро ще разберете как да поправите нещата. Например, ако приятел създава проблеми при разделянето на общата сметка за храна, предложете да го почерпите, в замяна на това този човек също ще ви почерпи следващия път. Или, ако събеседникът ви каже нещо необмислено, разсейте го с комплимент и сменете темата на разговор. Бъдете мъдри и добронамерени.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 28 Януари: Ще бъдете пълни с енергия, въпреки че може да е трудно да повярвате в това до следобеда. Не само ще имате време да направите много, но и ще можете да промените нещо в отношенията ви с приятелите. Не всички са на една и съща дължина на вълната в момента и тези различия могат да накарат хората да забравят колко много се цените един друг. Ето защо, е време за парти или друго събитие, където хората могат да се отпуснат и да се насладят на компанията ви. Насрочете събитие, където можете да споделите енергията си с близки, приятели или колеги.

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 28 Януари: За някои хора днешните обстоятелства, са доста благоприятни. Въпреки това, няма да сте в най-доброто ви настроение, за да разглеждате нови модерни кафенета, да се запознаете с нови хора или да откриете нови рок групи. Не, днес всичко ще се върти около това, което знаете, можете и с което се чувствате комфортно. Така че, ако не сте в настроение, не правете нищо ново. От време на време приятелите може да се опитат да ви притиснат, но в по-голямата си част хората ще се радват, знаейки, че всичко ви харесва.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 28 Януари: Денят е пълен с несигурност, но това не означава непременно нещо лошо. Това, че не знаете какво предстои, може да стимулира вашата креативност и да ви помогне да видите нещата в нова светлина. Освен това, ще събуди любопитството ви, особено по отношение на новите възможности в общуването с хората около вас. Може би е време да се присъедините към клуб, да отидете в нов ресторант наблизо или да разгледате района за нови и добри магазини.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 28 Януари: Днес можете да се опитате да се самозалъгвате, за да не се замесите в спор, но този опит може да се провали. Понякога конфликтът е просто неизбежен, но това не винаги е толкова лошо. Няма от какво да се страхувате, освен това можете да извлечете голяма полза от днешния спор с някого. Бъдете честни и се чувствайте свободни да изразите мнението си. Вие не само ще почувствате облекчение, че сте премахнали камъка от душата си, но и ще покажете на опонента си, че не сте толкова лесни за побеждаване.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 28 Януари: Някой се опитва да проникне в личната ви сфера във вашата работа или обратното и днес, тези хора ще предприемат решителни стъпки в тази посока. Това може да е добре за тях, но за вас подобни промени са много трудни – трудно е да свикнете с новата роля на хората в живота ви, така че трябва да се подготвите предварително. Не приемайте нещата твърде лекомислено. Губите част от личното си пространство, така че е добре да отделите малко време през следващите дни, когато можете да бъдете сами.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 28 Януари: Днес притежавате огромен потенциал, който все още не е реализиран, а за да промените това, имате нужда от прилив на самочувствие. Понякога, за да промените коренно живота си, трябва да започнете с малки промени – само за да позволите на висшите сили да разберат какво искате. Променете маршрута си с нов, обуйте несъответстващи чорапи или поемете по стълбите, вместо да се качвате с асансьора. Променете обкръжението си и вижте какво ще се случи!

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 28 Януари: Вие сте готови за промяна и тя ще се случи скоро – просто трябва да изчакате още малко. За известно време няма да има промени в обичайната рутина, но няма да имате време да се отегчите твърде много. Ако възприемате случващото се като подготовка за голяма промяна, ще можете да оцените по-добре това, което имате. Всичко ново в крайна сметка остарява и след това изчезва напълно, а понякога дори пропускате това, което е свършило. Вие сте по-щастливи от повечето хора, така че ще можете да видите положителната страна на случващото се по-бързо от останалите.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 28 Януари: Обкръжението днес, може да е малко напрегнато. Изглежда, че всички са на ръба и е малко вероятно да искате да станете човек, който ще ги принуди да преминат тази граница. Сега по-добре се отдалечете от другите и да направете нещо сами. Ако приятелите ви не са в настроение, отидете някъде и останете сами със себе си. По-добре е да пропуснете някои събития, отколкото да сте в самия им епицентър. И ако не можете да избегнете компанията на нацупени колеги, то поне се уверете, че вършите само работата си, без да се намесвате в други дела.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 28 Януари: Не можете да скриете чувствата си в най-отдалечения ъгъл, особено сега, когато ситуацията е емоционално натоварена. Но вие сте отговорни да представите това, което чувствате в правилната светлина. Хленченето пред колегите колко ви е трудно няма да ви помогне да свършите работата си. Днес е по-добре да съставите план за действие, заедно и да поговорите с началниците си. Докажете си, че не чакате някой друг да промени живота ви вместо вас.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе