ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.01.2022 - Петък
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.01.2022 – Петък

Любовен хороскоп за всички зодии: Този ден трябва да прекарате у дома със семейството, с вашата мила половинка, организирайте домашна вечеря на свещи, ако искате или имате какво да празнувате. Но излизането с други хора, посещението на гости, партита и други обществени места е силно непрепоръчително. Причината за това е високата вероятност от недоразумения с непознати, което улеснява обидата на партньора.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 28.01.2022 – Петък 

 СЪВЕТ за 28.01.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 28 Януари: Като човек с топло сърце, искреният Овен се отдава на любовта изцяло. Той не е от типа, който да крие чувствата си или да страда мълчаливо. Овенът е човек на действието. Любовният хороскоп за днес ще каже на Овена как да действа, и то в негов стил – решително и без бавене. В брака ще бъдете надеждни и верни. Романтични и решителни в същото време, ще се опитвате, да проявите внимание и грижа към партньора си. Той, обаче никога няма да приеме пасивна или зависима роля. Тази ситуация често завършва с леко напрежение. За да избегне това, трябва да проучите любовните ви отношения.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 28 Януари: Представителите на този знак в изграждането на взаимоотношения са възпрепятствани от раздразнителност и прибързана реакция. Любовният хороскоп за днес ще каже на Телеца как да реагира правилно на обиди, да поддържа стабилност във връзката и да доставя удоволствие на партньора. Звездите ще ви кажат върху какво да работите в една връзка, как да избегнете притесненията и тревогите. Необвързаният Телец ще научи от любовния хороскоп какви грешки допуска, как да ги коригира, кога да поеме инициативата или да се отпусне от ситуацията.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 28 Януари: Близнаците не обичат отговорността в отношенията, болно им е от чувство за липса на лична свобода, подобно на другите въздушни знаци, те са непостоянни. Благодарение на съветите на любовния хороскоп за днес, романтичните и любещи Близнаци ще могат да разберат по-добре собствените си чувства. Представителите на това зодиакално съзвездие ще трябва да се научат да не усложняват ситуацията в личните отношения, а да намират компромиси. Те ще помогнат за поддържане на хармония и стабилност на личния фронт. Тактичните Близнаци са опитни дипломати, умеят да не губят хора, скъпи на сърцето им.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 28 Януари: Любовният хороскоп за днес, съставен специално за Рака, ще ви каже как да запазите свежестта в една връзка за дълго време. Игнорирането и подценяването от любим човек е една от най-трудните ситуации за вас. Заради това се пазете от евентуално изпадане в депресия. Звездите ще ви напомнят кога трябва да обърнете внимание на любимия човек, но в същото време да не бъдете натрапчиви. За Раците, които все още не са срещнали своята сродна душа, астролозите ще ви кажат кое време е най-благоприятно за ново запознанство. За по-притеснителните от вас, този съвет ще бъде много полезен.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 28 Януари: Любовният хороскоп за днес ще бъде безценна опора за Лъвовете. В крайна сметка те понасят пораженията изключително болезнено, включително и в личен план. Астрологичната прогноза ще ви каже най-успешния ден за романтично приключение в офиса или на бизнес пътуване. Също така, звездите ще ви кажат кога е по-добре да започнете да изграждате отношения или да планирате съвместно пътуване, което ще сближи партньорите още повече. Често безстрашните Лъвове се отказват твърде бързо и спират да се борят за любовта си, защото вярват, че няма какво да губят на този свят. Бъдете смели и решителни в този ден.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 28 Януари: Любовният хороскоп за днес за представителите на зодия Дева ще им бъде от неоценима полза, защото не винаги намирате разбиране сред другите. Любовта за Девата означава преди всичко отговорност. Бракът за нея е почти свещен – това е един от най-важните етапи в живота й. Ако не сте щастливи в брака, вие ще смятате, че животът се е провалил. Девата в щастлив съюз днес ще цъфти и ще проявява най-добрите си качества. Затова няма да е излишно да знаете колко благосклонни са звездите към вашия избор. Хороскопът за днес ви предсказва най-благоприятното време за създаване на силни и дълготрайни връзки.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 28 Януари: Днес трябва да намерите щастието в дългосрочна връзка. Един от най-романтичните знаци на зодиака, Везните често идеализират любовта и брака. Вие имате уникалната способност да слушате с главата и сърцето си едновременно. Изправени пред реалността, вие губите така необходимия си баланс и се разочаровате. Поради това продължавате да сменяте партньорите си, да търсите недостижим идеал и по никакъв начин не можете, да се примирите. Съветите на звездите ще ви помогнат да изгладят острите ъгли в отношенията, днес трябва да се освободите от раздразнението и да се отървете от негативната енергия навреме.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 28 Януари: За да постигнете хармония в любовния живот, трябва да заемете водеща роля в отношенията. Представителите на този знак са в състояние да сменят партньорите си. Те поставят високи изисквания към своя партньор в живота: подходящ темперамент, остър ум, собствено мнение, морален характер. Но след като срещнете подходящ човек, вие няма да се спрете пред нищо, за да постигнете взаимно чувство. Разликата във възрастта, социалния или материалния статус на избраника нямат никакво значение.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 28 Януари: Представителите на този знак се влюбват лесно, благодарение на вродения си чар постигат взаимност, ако пожелаят остават верни на избраника си. Стрелецът цени свободата твърде много и не е готов да я загуби толкова лесно. Семейният Стрелец не търпи контрол и ограничения. Усещайки зависимостта, Стрелецът се стреми да се освободи. Ако партньорът не приеме условията на играта, връзката им скоро ще изпъне като струна. Вие оценявате сходството на интересите и хобитата в съюза.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 28 Януари: Любовният хороскоп за днес ще ви подскаже кога е по-добре да поканите вашата мила половинка на гости или да организирате романтична среща. Звездите ви предсказват в кой ден регистрацията в сайт за запознанства ще се превърне в дългоочаквана среща. Личният живот за амбициозните и мощни Козирози е много важен. Под външното спокойствие и студенина се крие темпераментна и чувствителна природа. Козирозите, които са истински влюбени, създават силни съюзи до края на живота си.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 28 Януари: Любовният хороскоп за днес ще предупреди Водолея за ексцентричните постъпки, с които обикновено представителят на този знак се опитва да впечатли партньора. Освен това, ярките жестове не означават непременно силно чувство. За вас е твърде важна свободата и независимостта, вие не обичате, да поемате много отговорности наведнъж. Бракът за вас е преди всичко съюз на двама приятели. Поддържането на взаимен интерес във взаимоотношенията е не лека задача.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 28 Януари: Любовният хороскоп за днес ще помогне на Рибите да срещнат съдбата си. Те никога няма да направят първия ход сами. Характерно за типичните представители на този знак е да се поддават на волята на вълните в личния си живот, така че астрологичната прогноза ще бъде много полезна. Въпреки известната ви пасивност във взаимоотношенията, вие сте дарени с грижовност и нежност към вашата сродна душа. Вие сте предани съпрузи и внимателни родители. Рибите никога не твърдят, че са лидери в една връзка.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе