съвет за 22.6.2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 20.12.2021-Понеделник

Дневен хороскоп за всички зодии: Днес звезди-възможности ще паднат от небето: опитайте се да хванете поне една от тях, след като сте реализирали рядък шанс! Разбира се, ходенето под звезден душ не винаги е безопасно, ако не вземете предпазни мерки. Хороскопът насърчава: днес можете и трябва да се осмелите да предприемете решителни действия, разбира се, тяхната нужда е назряла и те не са свързани с безразсъден риск.

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 20 декември: Житейските неприятности и трудности, пред които мнозина се отказват от позициите си, няма да отклонят Овните от пътя. Не се надявайте на шанс, трябва да разчитате само на себе си, а астрологичните условия на днешния ден ще ви помогнат да завършите успешно започнатото. Само вие сте в състояние самостоятелно да се ориентирате в случващото се, но не забравяйте да преодолеете желанието да бъдете център на вниманието. Следобед очаквайте интересни срещи.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 20 декември: Денят за Телеца е изпълнен с несигурност и съмнения относно надеждността на тяхното непосредствено обкръжение. Още сутринта обърнете внимание на външния си вид, звездите настоятелно ви съветват да смените имиджа си. Днес е по-добре да поддържате спокойни отношения с началниците. Следобед прекомерното търсене на някакво признание от ваша страна, може да повлияе негативно на авторитета ви сред колегите и да разруши отношенията с близките.

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 20 декември: Фокусът на този ден за Близнаците ще бъде преди всичко реализирането на дългогодишни желания. Успехът в търговски и бизнес области ще зависи от способността ви да преговаряте и да използвате правилно връзките си. Късметът на недоброжелателите ви, ще ви подтикне към действие, плановете ще се променят, а целите ще бъдат изяснени, бъдете по-смели и проявете въображение. Също така, е време да се преразгледат отношенията с хора от противоположния пол, консерватизмът в отношенията не е популярен.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 20 декември: Най-вероятно в този ден отношенията с колегите могат да се изострят, ако изведнъж си помислите за незаменим служител. Днес не трябва активно да защитавате интересите си, ако искате да запазите позицията си. Раците вече имат нужда от силно рамо, на което не само могат да се облегнат, но и да прехвърлят тежестта на тревогите си. Въпреки това, не трябва да придавате романтично значение на подобни действия, в противен случай можете да развалите всичко.

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 20 декември: Благоприятно време за представителите на зодия Лъв. Късметът върви сам и основното е да не го отхвърляте и подминавате. Днес няма да имате особени проблеми и всичко планирано ще се сбъдне. Вероятна е появата на нов човек във вашето обкръжение и интересът към него ще бъде толкова силен, че със сигурност ще искате да се опознаете по-добре. Но човек не трябва да действа твърде открито, такава тактика в настоящия момент ще има съмнителен успех.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 20 декември: Днес е изключително благоприятен ден за бизнес контакти. Основното нещо е да покажете личен интерес, с този подход минималната инвестиция на средства и усилия ще донесе максимална възвръщаемост. Всички нови неща ще пристигнат навреме и това е точният момент да хванете птицата на щастието. При сегашните обстоятелства вие, мили Деви, очаквате прилив на енергия. Опитайте се да се възползвате от този благоприятен период.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 20 декември: Най-вероятно в този ден Везните ще трябва да съчетаят личното с общественото – да бъдат на преден план, както на работа, така и у дома. Изглежда, че всички задачи отдавна са решени. Днес, във всичко, свързано с ежедневието, не трябва да взимате еднолични решения. Отделете време да погледнете съседите си, вероятно ще разберете нещо ново, някаква тайна или нечия тайна относно вашата личност.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 20 декември: Това е един от най-благоприятните дни за Скорпионите в този месец, който открива страхотни възможности в личният им живот. Просто трябва да определите своя приоритет и да коригирате плановете. Днес можете да срещнете съдбата си дори сред тълпа или по пътя за работа. Времето за романтично ухажване започва, вашият чар ще улесни влиянието на чувствата и ума партньора. В края на деня ще можете обективно да оцените своите предпочитания по отношение на противоположния пол.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 20 декември: В професионалната сфера днешният ден има специално значение за Стрелеца. Всичко, от което се нуждаете, за да популяризирате успешно своя бизнес, са влиятелни спонсори. Не закъснявайте за работа, партньорите не обичат да чакат. Ако друг вид среща е била насрочена за този ден, е по-добре да я отложите – все-още няма да успеете, да посветите цялото време само на работата. Опитът от миналото е по-полезен от всякога и преди да се впуснете в нови приключения или да сключите съмнителни сделки, не забравяйте за него.

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 20 декември: При сегашните обстоятелства приоритетите за този ден за Козирозите ще бъдат: подготовка за пътуване и работа с документи. Следобед трябва да преодолеете собствената си несигурност, да напрегнете силите и волята си, за да намерите изход, макар и от незначителна, но неприятна ситуация. Вероятно днес ще искате уединение, за да размишлявате върху нещо възвишено, вземете си тези часове. Насрочената за тази вечер среща с приятели ще ви се отрази добре.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 20 декември: Успешен и приятен ден за Водолея – въпросът е спорен, вие обективно оценявате събитията, изразявате убедително мислите си и предизвиквате уважение от другите. Дори някои от недоброжелателите ще вземат ваша страна, но не за дълго, така че не се отпускайте. Семейните дела вървят добре, но никой не е имунизиран от недоразумения, а днес те са възможни. Вероятно някои от вашите действия или изявления ще накарат другите да се замислят.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 20 декември: Денят ще бъде изпълнен с необичайни събития и не са изключени недоразумения. Всичко ще се обърка в трудовия колектив, опитайте се да си вземете почивен ден само за днес. Ако е възможно, отделете време да разтоварите домакинските задължения, които са се натрупали от няколко дни. Следобед Рибите ги очакват изблик на творческа активност, готовност за преодоляване на всякакви препятствия за постигане на целта.

Tagged , , , , , , , ,
на горе