Хороскоп
Астрология

Хороскоп за 2.07.2021

Овен

Днес Овенът трябва да си обърне внимание и да изпрати защитна енергия към себе си. Прекалено много събития се случиха тази седмица, които няма как да не са повлияли на стабилния ви дух. Присъствието на защитната луна във вашия знак показва, че имате нужда от малко повече нежност и грижа. Някои разговори ще улеснят свалянето на товара от гърдите ви и това ще възвърне емоционалното ви равновесие.

Телец

Изключете се от света днес, уважаеми Телецо. Трябва ти време, за да преодолееш трудностите, които се появиха през последните дни. Промъкни се до любимото си кътче в природата и се изгуби в самостоятелна дейност. Небесните тела се срещат за вас така, че да изразите вашите таланти и чувството за баланс чрез тях.

Близнаци

Близнаци, обърнете се към вашия приятелски кръг днес. След интензивна седмица трябва да обърнете внимание на хората, които цените. Това ще съживи вашите харизматични комуникативни умения и ще ви помогне да възвърнете чувството за баланс между главата и сърцето си.

Рак

Днес раците ще имат нужда от отдушник. Макар да има изкушението да насочите енергията си за напредване в личните ви кариерни амбиции в кариерата е по добре да се насочите към контакти с приятни за вас хора. Всякакви начинания за писмена или устна  комуникация, ще бъдат добре приети и възнаградени.

Лъв

Лъвът днес е добре да излезе извън рутината на живота си. Започнали сте да жадувате за нова перспектива и справяне с напрежението, възникнало през последните дни. Луната в Овен ви насърчава да излезете от зоната си на комфорт, да изследвате нови неща или да се изгубите в някоя хубава книга или филм, който да ви зареди психически.

Дева

Днес Девите се нуждаят от почивка. Пощадете себе си, ако нещата, които ще правите през деня са много трудоемки. Идеален ден да потърсите идеалния терапевтичен метод и за тялото, и за душата.

Везни

Насочете фокуса си към близките си хора и отношенията си с тях днес. По-точно – вниманието ви към очакванията, прогнозите и нуждите, свързани с романтичните партньори. Разговорите и комуникацията ви с партньора са от решаващо значение днес, тъй като Луната се свързва с изразителен Меркурий.

Скорпион

И на Скорпиона ще му трябва време, за да се отърси от интензивността на тази седмица. Вселената ви насърчава да отделяте внимание на баланса в отношенията работа-живот, за да се чувствате най-добре. Ако почувствате дискомфорт, насочете вниманието си към нови приятни занимания.

Стрелец

Позволете си да се отдадете на добро прекарване днес. Вие се справихте с достатъчно душевни мъки тази седмица, защо да продължите да страдате? Присъствието на Луната в знака на овена ви насърчава да отделяте енергия за творчески проекти и романтични отношения. Запазете продуктивните действия и днес.

Козирог

Отдръпнете се от света и се оттеглете във вашето си лечебно пространство днес. Космическият пейзаж бе изпълнен с грижи тази седмица и Козирозите заслужават известно време, за да се излекуват и възстановят от емоционалните натоварвания през седмицата.

Водолей

Седмицата бе напрегната за Водолеят. Има неща, които трябва бързо да отработите. Вместо да ги дъвчете рационално, споделете ги с близък човек. Денят предлага разговори и приятно прекарване на романтичния фронт.

Риби

Нуждаете се от продуктивни действия, които да ви помогнат да преминете през трудностите, с които сте се сблъсквали през седмицата. Имате всичко необходимо, за да продължите напред и да усъвършенствате способностите си.

на горе