Любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 2.07.2021

Овен

Периодът е добър за вас в любовта, така че давайте смело. В разгара на Луната, която запалва кардиналните огньове и атакува вашия нажежен планетарен покровител Марс, идват любов страст и удоволствие. Внимавайте обаче, защото енергията му ще се сблъска с непокорния Уран и огнените страсти може и да ескалират.

Телец

Проверете първо вътре себе си и се погрижете за вътрешния си мир, преди да се ангажирате с романтичното начинание, за което жадувате. Днес ще имате време за уединение, което е от голямо значение за вашето щастие – особено, когато става въпрос да споделите живота си с някого.

Близнаци

Връзката ви с някой от вашия социален кръг най-накрая започва да придобива смисъл. Не се замисляйте прекалено много … защото ще се върнете отново в началната точка.

Рак

Зад завесите се случват много неща за зодия Рак. Фатално привличане? Определено днес е възможно, дръжте под око романтичните неразумни увличания, тъй като те може да повлияят негативно на любовния ви живот. Ако чувствате нещата тежки, това е знак да направите крачка назад. Това, което е предназначено за вас, винаги ще се връща.

Лъв

Колкото повече се свързвате с партньора помежду си, толкова по-силна е връзката. Не се фокусирайте толкова много върху детайлите пуснете се по течението и се радвайте на любовта си.

Дева

Девите винаги са били някаква загадка … но сегашната астро ситуация създава една изключителна загадъчност. Единствен съвет за днес – оставете отминали неща и започнете на чисто.

Везни

Поговорете с партньора си. Насочете вниманието към емоционалните нужди на любимия или любимата. Стабилността за момент може да бъде разклатена, но скоро нещата ще се върнат на хармонична пътека.

Скорпион

Знаете какво искате, но сякаш ви се изплъзва. Трудно да се види логичната страна на нещата. Не се тревожете Скорпиони, не винаги в любовта има смисъл, просто се наслаждавайте.

Стрелец

Плановете ви за романтични отношения имат зелена светлина. Днес можете да оставите съмненията на страна и да дадете шанс на обекта на вашия интерес.

Козирог

Опитайте се да не правите пропуски и избягвайте манипулативни тактики на всяка цена. Вие знаете повече от всеки, че най-доброто нещо е да бъдете е коректни с партньора си. Следвайте инстинктите си, но останете на земята.

Водолей

Днес не се страхувайте, ами се отдайте на течението и действайте. Емоциите и мислите са хармонизирани и любовта с партньора ви ще бъде силна и емоционална.

Риби

Не е ден за любов за рибите. Ще имате по-важни задачи!

на горе