астрологичен съвет

Съвет за 28.11.2023 /вторник/

Съвет за 28.11.2023 към всяка зодия: Без значение колко е било трудно в миналото, помни, че винаги можеш да започнеш отначало.

Магията на Коледа: 5 коледни цветя за късмет у дома

7 съвета как да се обличате стилно през зимата

infomax-logo-50-15-HW Емил Кошлуков: Ето защо Канал 4 обяви как Фейсбук вече ще ви таксува по 4,99 долара

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Когато в живота Ви се появи трудно изпитание, помнете, че най красивите изгреви и залези се наблюдават след буря.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Ако искате да подобрите любовта в живота си, подобрете начина, по който обичате себе си. Ако нямате достатъчно любов към себе си, ще намирате начини да не срещате любовта. Любовта, която имате към себе си е по някакъв начин единствената любов, която имате в живота си, защото всяка друга любов е огледало на вашата любов към себе си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Спрете да търсите извън себе си късчета удоволствие или себеосъществяване – одобрение, сигурност и любов – защото в себе си носите съкровище, което не само включва всичко това, а е безкрайно по-голямо от всичко, което светът може да ви даде.

Рак 22 юни – 22 юли

Без значение каква е ситуацията около вас днес, затворете очи и си помислете за всички неща, за които сте благодарни в живота.Понякога добрите неща се разпадат и си отиват, за да дойдат по-добри на тяхно място.

Лъв 23 юли – 22 август

Имай доверие в себе си: не в човека, който си мислиш, че трябва да бъдеш, а в този, който наистина си.

Дева 23 август – 22 септем.

Човек няма силата и възможностите да направи добро и да помогне на всички, но всяка сутрин може да прави избор…Да не се опитва да причинява зло на никого!

Везни 23 септем. – 23 октом.

Не се опитвай да бъдеш различен.Бъди добър!Да си добър е достатъчно различно. Най-смелото, което може да направите днес на 28.11.2023, е въпреки всичко да мислите първо себе си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Животът е вълшебство и вкусът на всеки момент е неповторим. Всеки един от нас е преживял нещо, което го е променило завинаги. Затова заредете се днес на 28.11.2023 с усмивки и ведро настроение!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Помисли каква ценна привилегия е да си жив! Живей за себе си винаги… и помни! Прави го по начин, който ви носи щастие за вас: преди да говориш – слушай, преди да пишеш – мисли, преди да нараниш – чувствай, преди да мразиш – обичай, преди да се предадеш – опитай отново!

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Не си мисли, че всичко което си купил с много пари е ценно. Едно е да е скъпо, друго е да има стойност.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Днес измервайте щастието с това, което имате и което ви заобикаля, а не с това, какво ви липсва. Богати сме, ако сме здрави и умеем да се наслаждаваме на живота!

Риби 19 февр. – 20 март

Не съществувай, за да впечатляваш света. Съществувай, за да живееш живота си по начин, който ти носи щастие. Тогава ще постигнеш вътрешен мир!

Последни новини
Астрология

Съвет за 28.11.2023 /вторник/

на горе