Астрологичен съвет за 23.10.2023 /понеделник/

астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 23.10.2023 /понеделник/

Съвет към всяка зодия за 23.10.2023: Когато си радостен, когато кажеш „да“ на живота и се забавляваш и излъчваш позитивност навсякъде около себе си, ти се превръщаш в слънце в центъра на всяко съзвездие и хората искат да са близо до теб!

Подобното привлича подобно: Как да преобърнете живота си към добро

Как да Сбъднете Желание С Чаша Вода

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Ако погледнете по правилния начин, можете да видите, че целият свят е една красива, цветна градина.Животът става по-лесен и по-красив, когато можем да видим доброто в другите хора.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Щастието е отношение. Ние или се правим нещастни, или щастливи и силни. Обемът на работата е еднакъв! Ти избираш!

Близнаци 21 май – 21 юни

Изберете положителното. Имаш избор! Всеки ден! Вие сте господар на отношението и поведението си. Изберете положителното…това е ГРАДИВНОТО!

Рак 22 юни – 22 юли

Научи се, че смелостта не е липсата на страх, а триумфът над него. Смелият човек не е този, който не изпитва страх, а този, който побеждава всеки ден страховете си!

Лъв 23 юли – 22 август

Твой е изборът да бъдеш всеки ден позитивен и да имаш благодарно отношение, точно това ще определя как ще живееш живота си.

Дева 23 август – 22 септем.

Без значение през какво преминавате, има светлина в края на тунела и може да изглежда трудно да стигнете до нея, но можете да го направите и просто продължавайте да работите за това и ще откриете положителната страна на неща.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Най-големият източник на положителна енергия и щастие е способността да бъдеш благодарен по всяко време и за всичко. Бъди благодарен за всичко, което имаш и те заобикаля и правилните хора ще вървят със теб!

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Има странна утеха в това да знаеш, че независимо какво се случва днес, Слънцето ще изгрее отново утре. Всичко е във вашите сили и вашата сила е във вас.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Осъзнайте, че ако една врата се затвори, това е, защото това, което беше зад нея, не беше предназначено за вас.Не позволявайте на умствените блокажи да ви контролират. Освободете се. Изправете се срещу страха си и превърнете умствените блокажи в градивни елементи.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Трябва да се отвориш към света и да се научиш на оптимизъм… Доволство от миналото, щастие от настоящето и надежда за бъдещето. Това е оптимизъм.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Живей живота си, пей си твоята песента. Не само изпълнен с очаквания. Не за овациите. А за щастието, което ще виждаш на лицата любимите хора!

Риби 19 февр. – 20 март

Математически факт е, че два негатива правят един положителен, така че дори при неблагоприятни обстоятелства продължете да мислете положително!
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 23.10.2023 /понеделник/

на горе