Според зодията: По какво си пада той в леглото

в леглото
Астрология

Според зодията: По какво си пада той в леглото

За жените и мъжете се твърди, че били от различни Вселени. Малцина представители на силния пол могат да се похвалят, че успяват перфектно да разбират жените и обратно. Но хората са различни, затова е толкова трудно да се създадат перфектните интимни отношения и да се уточни със сигурност какво мъжете харесват най-вече в леглото. Известно е, че времето на раждане и зодиакалният знак оставят своя отпечатък върху интимните желания. Да видим така ли е. Ето какво може да зарадва силния пол в леглото според зодията.

Овен

Какво харесва мъжът Овен? Той не се колебае да премине бързо в действие. Девизът му е „да преминем по-бързо към основното“. Като цяло такъв мъж не е лесно да се спечели, но ако сте успели, той ще ви е верен до гроб. Трябва да проявите смелост, да се постараете винаги да бъдете различни за него, за да го очаровате в леглото. Залагайте на повече нови неща и този огнен мъж ще е ваш завинаги.

Телец

Телецът обича прелюдията. Тези моменти са му важни толкова, колкото и същинската част. Телците се надяват да получат ответна нежност и куп ласки от жената в леглото. Като прелюдия преди да преминете към любов с Телеца, можете да го зарадвате с масаж, за по-плавен преход към „основното ястие“.

Близнаци

Те обожават да бъбрят. Не му отнемайте това удоволствие. Прошепнете в ухото му, че сте намислили нещо пикантно на еротична вълна. Мъжете Близнаци копнеят да чуят похвали за себе си и своето мъжко достойнство. Освен това си падат доста и по „играчките“.

Рак

Те са професионални прелъстители. Наясно са с всичко, от което има нужда жената, и се възползват от това. Вашият любовник ще се пробва с всички възможни трикове за да ви съблазни, ще осигури нежна светлина от свещи, ще пусне романтична музика и ще напълни спалнята с енергизиращи ухания. Мъжете Раци си падат любовната игра. Ако сте имали продължителна и чувствена любовна игра с него, то останалата част също ще толкова приятна.

Лъв

Те могат да го правят пак и пак. И ако нещата се случват твърде бързо от раз, това не бива да ви тревожи. Всичко пикантно и сладострастно тепърва предстои. Лъвовете харесват любовната игра, но това не е главното за тях. Освен това, не нямат огромни изисквания към жената.

Дева

 

Какво допада на мъжете Дева? Основното е, той да харесва жената. И той ще се справи с всичко сам. Обича с очите си, така че, бъдете на ниво. В леглото Девите си падат малко изследователи, така че няма да оставят нито една специална зона без внимание.

Везни

Може би едни от най-галантните и чаровни в отношението си към жените знаци са мъжете Везни. Много са опитни в любовната игра. Мъжът Везни обожава да доставя на жената удоволствие. Затова не се скъпете в ласките и комплиментите. Освен това, мъжът Везни обича всичко да е изящно – и бельото, и ароматите, и въобще всичко, което по някакъв начин е свързано с леглото. Имайки това предвид, нощите, в които ще се разтапяте в чувствен екстаз са осигурени.

Скорпион

Мъжът Скорпион се държи в леглото като изследовател. За него жената си остава една неразгадана загадка. Но ще направи всичко, за да я изучи и завладее. Обича да опознава в детайли тялото на партньорката си и да открива нови чувствени зони, както и си пада по „играчки“ за възрастни. Специалната му зависимост е оралната интимност.

Стрелец

Стрелците са прекрасни любовници. Влюбеният Стрелец ще ви изненада много – ще изпълни в детайли всичко, за което мечтаете в леглото. Опитайте се винаги да поддържате пламъка на страстта жив, оставяйте му еротични бележки, флиртувайте и се наслаждавайте на мига. Ако го направите, между вас чувствата ще траят вечно.

Козирог

Мъжете Козирог са изключителни консерватори в леглото. Въпреки това, откривате ли известна студенина или сдържаност, това значи, че той не ви вярва съвсем. Ако Козирогът усети искреното ви влечение и загриженост към неговата личност, ще разкрие какво чувства.

Водолей

Те са изобретатели в леглото. Харесват еротични филми, използват еротични аксесоари, измислят различни пози. Като цяло с тях едва ли ще ви омръзне.

Риба

Мъжете Риби се славят като умели прелъстители. Нежността се излива в изобилие от устите им. Вашият любовник Риби може да ви изненада по всеки един начин, включително и да пазарува от специализиран магазин, за да започнете двамата да разигравате специален сценарий. Съгласете се на тази игра и ще видите, че просто е невъзможно да останете разочаровани.

Tagged , ,
на горе