Според зодията: Кое кара хората да се влюбват във вас

защо хората се влюбват във вас
Астрология

Според зодията: Кое кара хората да се влюбват във вас

Астролозите са ни подготвили нещо много любопитно – кое в нашия характер привлича неустоимо другите. Или казано по друг начин – защо хората се влюбват във вас. Нека видим.

Овен

Скъпи Овни, много е трудно човек да се влюби във вас, вие сте толкова огнени и емоционални! Някои обаче се чувстват привлечени именно от това! Вие искате партньорът ви да се чувства по същия начин като вас, но трябва да отчитате факта, че няма как да контролирате чуждите чувства. И въпреки това, въздействате винаги много силно на хората и те се чувстват привлечени от вашата неповторима личност и неизчерпаема енергия.

Телец

Лесно привличате околните, благодарение на вашата чувствителност, страхотно чувство за хумор и способност да намерите баланс в живота. Обичате да се шегувате, както обичате дълбоките разговори и след като говорят с вас, хората започват да разбират по-добре сами себе си. Взаимодействате си с другите с лекота, така че хората бързо се привързват и влюбват във вас.

Близнаци

Причината, поради която хората се влюбват във вас е, че сте силно мотивирани, притежавате страхотна интелигентност и заразно любопитство към света около вас. И е трудно някой да не изпитва чувства към вас, при все /понякога/ пълното ви безрасъдство. Чаровни сте и го знаете. Притежавате ненадмината интелигентност, омайвате противоположния пол с лекота.

Рак

Хората са привлечени от вас, тъй като разпознават една ярка, магнетична личност, но вие също така сте много честни и наистина ви е грижа за чувствата на другите. Все качества, достойни за уважение и любов. Единствената причина хората да изпитват затруднения в общуването с вас е, че когато става въпрос за създаване на дълбоки отношения, вие криете емоциите си.

Лъв

Вие сте естествен лидер и мениджър и сте безстрашни по отношение на любовта. Но един от най-големите ви недостатъци е неконтролираният гняв и ревност. Вашето настроение се променя много бързо и хората не са сигурни коя страна от характера си ще им покажете в следващата минута. Но пък за сметка на това никой не може да се мери с вас по благородство и великодушие. Страхотни сте! Затова и винаги ще има милиони кандидати за вашето сърце.

Дева

Трудно им е на хората да се влюбят във вас, защото сте твърде критични. Най-много към себе си, но не жалите и останалите. Имате любящо сърце и сте много грижовни, но това е засенчено от факта, че бързо нанюхвате негативните черти на характера на хората, а това хич не допада на близките ви. Никой не обича чак такава откровеност. Дори и да не го правите нарочно, сякаш внушавате на околните, че не са достойни за вас, въпреки че не го мислите. Постарайте се да заглушите този вреден инстинкт и ще бъдете много обичани.

Везни

Причината да се влюбват хората във вас е, че без усилие създавате връзки с околните. Щедри сте в привързаността си и поставяте близките си в списъка си с приоритети – хората обичат да бъдат с вас, защото ги карате да се чувстват важни. Това е огромен плюс във всяка една връзка. Галантни и стилни сте, което е още една причина да привличате вниманието на противоположния пол.

Скорпион

Има много неща за вас, които карат хората да се влюбват: вие сте романтични, мечтатели и много силно се привързвате. Но, от друга страна, хората са отблъснати от вас от потайността и хищническата ви природа. Можете също така да изглеждате безсърдечни и откъснати. И все пак действате като магнит на противоположния пол.

Стрелец

Родени сте в един от най-щастливите и романтични месеци в годината, така че хората лесно се влюбват във вас. Вие сте лоялни, надеждни, активни, фокусирани и вашето уникално чувство за хумор позволява на близките ви да се наслаждават на времето, прекарано с вас.

Козирог

Една от причините хората да се влюбят във вас е вашата амбиция и отдаденост. Но причината, поради която е трудно да ви обичат е, че сте капризни и големи инати. Изобщо не знаете как трябва да изразите емоциите си и когато безумно сте влюбени в някого, чакате винаги той да направи първата крачка. Страхувате се да бъдете уязвими. И все пак, проявете малко повече смелост, няма да навреди!

Водолей

Най-хубавото у вас е любовта към свободата. Вие сте вълнуващи, непредсказуеми и смели. Трудно е обаче на човек да се влюби във вас, защото сте упорити, не знаете как да се извините и сте прекалено чувствителни.

Риби

Поради вашата топла, грижовна натура и неподправена доброта, хората ви се доверяват и обичат да бъдат около вас. Единствената причина, поради която е трудно да се влюби човек във вас е, че умеете да сдържате чувствата си, което кара хората да не са сигурни какво точно изпитвате. Никой обича игрите на „Сляпа баба“ в любовта?! Запомнете това.

Tagged , , , ,
на горе