Според зодията: Какво е важно да осъзнаете за себе си, за да подобрите живота си

Какво е важно да осъзнаете за себе си
Астрология

Според зодията: Какво е важно да осъзнаете за себе си, за да подобрите живота си

Мислим си, че се познаваме добре. Но така ли е, наистина? Може би има какво още да научим за себе си, например, според зодиакалния ни знак. За какво ни предупреждават астролозите и какво е хубаво да осъзнаем, за да се радваме на по-добър живот?

Овен

Колкото по-възрастни ставате, толкова по-силно се появява желанието ви да бъдете независими и лидерът във вас започва да се проявява по-ясно.

Имате доста повърхностно мислене. Постоянно мислите за практични неща, но този прагматизъм ви пречи да се наслаждавате истински на живота.

Можете да бъдете доста „дръпнати“, особено в ранните години от живота си.

Страдате не от факта, че ви е трудно да се разделите с даден човек в живота си, а по-скоро от факта, че част от вас си тръгва завинаги, заедно с него.

Телец

Обърнете внимание колко често говорите за миналото си, когато общувате с някого. Повторното преживяване на вече изминалите моменти в живота ви е от основно значение.

Вие сте си самодостатъчни. Справяте се добре с всякакви адекватни критики.

Можете да бъдете доста променливи в настроението си. Телецът е земен, но също така е склонен постоянно да рови в истината. За всичко трябва да има причина и вие винаги искате да я знаете.

Близнаци

Често се борите с вътрешните си демони, но всяка битка само ви кара да продължите още по-ентусиазирано напред.

Разбирате се по-добре, ако записвате чувствата си в тетрадка, благодарение на това правите правилните заключения (дори и да са очевидни). Не искате да се подчинявате на емоциите си, но това не означава, че не ги оценявате. Близнаците са склонни да анализират всичко около себе си и имат нужда да говорят открито с някого за това.

Рак

Можете да използвате емоционалната си устойчивост във ваша полза. Нуждаете се постоянно да чувате похвали, отправени към вас, за да се чувствате самодостатъчни.  Можете да бъдете много големи егоисти, когато се чувствате зле.  С течение на времето осъзнавате, че емоциите ви са много по-човешки от тези, на повечето хора около вас. Раците усещат всичко на по-дълбоко ниво, поради което чувствата им са всепоглъщащи.  Привлечени са от морето или водата по принцип. Добре е да живеят до водни площи или често да си правят разходки до такива.

Лъв

Имате много приятели, въпреки несигурността си.  Вие сте като пораснали деца. Притежавате детски чар и остроумие и то не ви напуска през целия ви живот.  Като правило сте откровени и мразите с цялото си сърце, когато хората се обиждат на вашите думи. Лъвовете обикновено се ядосват лесно, но с правилните хора наоколо лесно се успокояват. Много се травмират, когато почувстват, че ги използват.

Дева

Имате много мека кожа.  Спазвате рутина и често подценявате собствените си възможности.  Не искате вашата вътрешна борба да бъде очевидна за другите.  Прекарвате огромно количество време, анализирайки емоциите на другите.  Девите често прекаляват в самокритиката, защото винаги виждат някакви недостатъци в себе си. Когато са под стрес, съставят списък със задачи. Това им дава усещане, че държат всичко под контрол.

Везни

Хората са привлечени от вас заради фантастичното чувство за хумор. Вие сте много по-чувствителни, отколкото изглежда на пръв поглед.  Това е знакът, който може да бъде приятел с  всички хора около себе си. Може да изглеждате „фалшиви“, но това е пълна глупост, защото сте истински във всяка ситуация.  Везните мразят сътресенията и хаоса, но правят всичко, за да гарантират, че това е живота им. Способни сте да давате добри съвети, защото се учите от грешките на други хора.

Скорпион

Обожавате опасността и любовта ви към това чувство понякога ви забива в задънена улица.  Скорпионите ще игнорират другите и ще се правят, че те не съществуват, ако те не ги харесват, или не им казват това, което искат да чуят. Обичате да спорите, но с възрастта всичко изчезва, защото осъзнавате колко глупави са всички аргументи.  Мразите фалшивите хора, които се правят, че губят ценното си време.  Имате нужда от лично пространство. Не можете да понесете, когато от вас се изисква внимание и постоянство.

Стрелец

Никой не е в състояние да контролира Стрелеца. Вие сте много интуитивни, но абсолютно не знаете как да слушате себе си и често отхвърляте собствените си мисли.  Трябва някой постоянно да следи какво правите, в противен случай няма да направите нищо.  Стрелецът перфектно усеща, когато заплашва някаква беда или неприятности и се подготвя за това предварително.  От време на време трябва да се оттегляте в себе си, за да се заредите с енергия и да продължите да се усмихвате.

Козирог

Никога не сте доволни от резултатите си. Вие сте безумно подозрителни. Поради това често се чувствате виновни, защото се случва така, че подозренията ви са напълно неоснователни. Изобщо не обичате да показвате емоциите си на други хора, защото го смятате за слабост. За щастие с течение на времето това мислене изчезва. Козирозите са склонни винаги да се подготвят за най-лошото, защото е по-добре, отколкото да рискуват всичко да им дойде изневиделица.

Водолей

Понякога наистина искате да общувате с всички наоколо, а понякога искате да се изолирате от всички и просто да изчезнете. Вместо да говорите за собствените си проблеми, предпочитате да решавате проблемите на други хора. Водолеите искат да ги обичат, независимо, че те са дистанцирани и не показват чувства. Вие сте майстори да се преструвате, че знаете всичко на света.

Риби

Рибите не искат да следват правилата и системата, когато системата е нестабилна. Те сами си правят правила. Вие сте много разбиращи и състрадателни, но понякога ви омръзва да слушате проблемите на други хора и имате нужда от почивка от всичко.  За вас думите означават много повече от действията, така че помните всички обиди.  Рибите са склонни да измислят собствени проблеми и след това страдат заради тях. Много е трудно да ви убедят, че проблемът всъщност не съществува и е само във вашата глава.

Tagged , , ,
на горе