Психологът Марк Бартън 8 знака мъжът до вас е свестен
Любов и партньорство

Психологът Марк Бартън: 8 знака, че мъжът до вас е свестен

Влюбени сте и си мислите, че искате да останете с него до края на дните си. Чудесно, но не е ли по-добре да проверите първо дали е свестен? Как да разпознаем, че мъжът до на нас си струва чувствата ни, ще ни разкаже сега психологът Марк Бартън.

Знак 1. Вашият мъж има ясен план за живота си

До вас е сериозен мъж, който разбира какво иска от живота. Той не ви говори, че иска да намери себе си. Мнозина правят това от години и десетилетия. Ако сте наоколо и не знаете какъв план той има за вас, струва си да помислите. Ако мъжът каже: „Не го мисли много, нека живеем тук и сега“, това е опасно за вас, посоката е неизвестна. Но ако имате план, това е страхотно.

Знак 2. Действия

Можете да спорите и да говорите безкрайно дълго, но с течение на времето жената ще се умори от това. Ако няма начин да видите действието, тогава е безсмислено да продължавате връзката. Важно е да видите и почувствате мъжа. Ако той покаже, че сте значими за него, това е страхотно. Ако не виждате нищо, а само чувате разсъждения, това е съмнителна връзка.

Знак 3. Развитие

Той трябва да се развива сам и да не пречи на развитието ви. Важно е да разберете, че мъжът, който е до вас, трябва да се развива и не трябва да ви пречи. Ако имате връзка с такъв, това е невероятно, но ако той самият не се развива и не ви дава и на вас – това не е добра връзка.

Знак 4. Доверие

До него се чувствате достойни и му имате доверие. Бъдете честни със себе си, задайте си въпроса: „Уверена ли съм в неговите качества, грижа, лоялност? Декларирал ли е отношения на доверие със своите действия? “ Може би всеки път, когато го няма, имате съмнителни мисли? Ако няма доверие, връзката също е съмнителна. Не се заблуждавайте, а разсъждавайте трезво. Разбира се, ако знаете, че ревнувате без причина, тогава по-скоро  трябва да работите върху себе си.

Знак 5. Съвпадане на интереси, ценности, принципи, възгледи, вкусове

Трудно е да си представим щастливо семейство, ако мъжът и жената имат различни ценности. Важно е да бъдете честни със себе си „Огледално ли се отразяваме?“ Трябва да осъзнаете какво е първостепенно за вас. Например, за жената е ценно да се омъжи, но мъжът казва, че не е моментът сега. Това означава, че той има други ценности. Обърнете внимание на това, бъдете честни със себе си.

Знак 6. Грижа

Ако правите анализ, трябва да обърнете внимание грижовен ли е мъжът, ако има нужда от нещо, например, когато иска да се позабавлявате в леглото? Наистина ли го е грижа за вас? В степен при която, когато излиза от вкъщи преди вас и вижда, че навън е студено, казва, че трябва да се облечете добре, за да не настинете. Добре е, ако на мъжа му пука за такива неща.

Знак 7. Уважение

Вие уважавате мъжа и той уважава вас. Уважава вашето мнение, мисли, хобита, дела, миналото ви дори. Но ако не признава други интереси и ценности, освен своите собствени, това вече е опасно. Когато връзката премине в етап на съвместно съжителство, тогава неуважението ще доведе до конфликти.

Знак 8. Вашият човек удвоява положителните ви емоции

След появата на вашия мъж, всичко, което сте имали: усмивка, чувство, радост и така нататък се е умножено по 2. Това е чудесно, значи имате до себе си свестен мъж. И обратно, ако е станало така, че очите ви са угаснали, че вече не изпитвате духовна радост, замислете се дали си струва да бъдете с този мъж. Цъфтите ли или изсъхвате? Ако вашите качества се множат, ако любовта ви ви вдъхновява, това е наистина безценно. Това е последният знак, че до вас имате стабилен и любящ мъж.

Трябва да разберете какво искате и да направите план за собствения си живот. Трябва да има развитие, уважение и отразяване на положителните черти между вас и вашият партньор. Трябва да сте единни. Ако смятате, че според горните знаци, сте открили мъжа на живота си, то тогава ние сме много щастливи за вас. Продължавайте в същия дух, обичайте се и нека нищо не помрачи вашето щастие!

Автор на текста: Марк Бартън, психолог

Превод и редакция: Лора Костова

Tagged , , , ,
на горе