6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая

6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая
Астрология

6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая

Кои зодии мечтаят за рая? Мнозина съвсем образно разбират ада като мисловно понятие, което е място, приготвено за всички грешници след смъртта. Гарантира вечно страдание, скитане и възмездие за всички грехове, извършени през живота.

Астрологията пък определя 6 зодии, които по своята същност отговарят най-вече на посочените изисквания и се считат за главните грешници.

6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая

4 зодии, които са безкраен извор на позитивна енергия

7 начина да скъсате с някого чрез съобщение

Как действа законът на благодарността?

Ето кои зодии могат само да мечтаят за рая

 

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

В Рая определено не питат за вас поради факта, че сте невероятно категорични, подли и безумно критични към другите. Според вас право на грешка (за другите) просто не съществува. В същото време изобщо не разбирате защо никой не приема на сериозно вашите коментари и съвети.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Вие сте царете на пренебрежението и подигравките. Освен това, ако нещо не се получи за вас, вие не се колебаете да отмъстите на другите и изобщо не се ограничавате в методите по пътя към, както ви се струва, възстановяване на справедливостта.

 

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Вие сте непоправими лъжци, които ще лъжат другите цял живот и накрая ще се озоват точно там, където им е мястото. В същото време изобщо не се притеснявате не само да мамите най-скъпите си хора, но и открито да застрашавате романтичните си връзки.

Дори желанието си за баланс трябва да маскираш като необходимостта да поддържаш непрекъсната хармония между доброто и злото, но давайки своя осезаем принос към последното.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Вие сте доста груби и безчувствени, но постоянно го прикривате под маската на невинността. Лесно се отвръщате от тези, които са ви скъпи, знаейки много добре, че никоя връзка не е вечна. Нямате равни в отказа или неизпълнението на задълженията си, да не говорим за присъщия ви егоизъм и присъщата дребнавост.

 

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Можете да бъдете напълно сигурни, че раят не грее за вас. Вие обаче не само не се разстройвате от този факт, но и се гордеете с това. Като се има предвид вашият бунтарски характер, просто не би могло да бъде другояче. Не правите услуги на никого и никога не сте съгласни на компромиси, без да осъзнавате, че в процеса на постигане на целите си можете да нараните някого.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Със сигурност отивате в ада, защото вие сте единственият представител на Зодиака, който може да претендира за мястото на Дявола и е в състояние да носи това бреме. Никога не прощавате на никого и винаги го карате да отговаря за думите си. По отношение на мъченията нямате равни и дори най-скъпите ви хора често попадат под обстрела на хапливия ви език.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе