Менделсон: Поли Генова се омъжи
Лайфстайл

Менделсон: Поли Генова се омъжи

Поли Генова изненада всички, като обяви, че вече е омъжена жена. Певицата съобщи радостната новина в социалните мрежи, като позира заедно със своя любим Джоузеф Шардън. Холандецът е вдигнал своята половинка на ръце, а зад тях стои черен автомоил, на който пише „Just Married“. Към колата по стар обичай пък са завързани и консервени кутии.

Just Married е написала и самата Генова като коментар към снимката. Въпреки че е възможно кадърът да е от предстоящо видео на певицата, в коментарите с честитки веднага се включиха и нейни приятели от музикалните среди.

„Ееееееееейййййй, брутално готини сте! Много щастие и попътен вятър, който ви роши косите“, написа Виктория Терзийска от група „Мастило“, „Щастие до края на живота“ пък им пожела Дивна.

Певицата е холандецът са заедно от 2017 година като се запознаха на наградите на БГ Радио в Благоевград. Две години по-късно на бял свят се появи и синът им Даниел, който Поли дълго време криеше от хорските очи.

Междувременно Генова се готви и за първия си голям самостоятелен концерт. Той ще се случи на 30 юли в Античния театър в Пловдив.

Tagged , ,
на горе