ЛЮБОВЕН хороскоп за 8.12.2021 г. - Сряда
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8.12.2021 г. – Сряда

Днес любовният хороскоп обещава: Денят, в който мнозина ще искат да чуят конкретни отговори на въпросите си, ще сте като на кръстосан разпит: Обичаш ли или не?, Кога ще се оженим?, Кога ще отидем на почивка? … Хороскопът не ви съветва да упорствате прекалено, защото обещанията, дадени под натиск, често се оказват напразни. Но денят е идеален за създаване на нови запознанства – включително с романтична цел.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Оставете ситуацията да се развива от само себе си. Не забравяйте, че политиката на натиска и намесата не винаги е успешна – нищо не е хубаво постигнато под натиск. И, ако активните действия на Овенът в този ден не му донесат желания резултат, тогава не бива да стои пред затворена врата. Между другото, много е възможно веднага щом той спре да поема инициативата днес, обектът на симпатия веднага да я вземе в свои ръце.

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Днес Телецът ще иска да покаже твърдост и решителност в отношенията си с любимия човек, може би – да постави ясни правила или да докаже своята правота. Ако целта си заслужава, не се съпротивлявайте на този импулс, но имайте предвид: прекомерният натиск и нетърпеливост в този ден могат много лесно да доведат до конфликт. Затова, ако е необходимо, настоявайте за своето – но в същото време бъдете нежни и дипломатични.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Дойде моментът да заявите себе си! Днес звездите от хороскопа съветват Близнаците в общуването с противоположния пол да се дистанцират от комплексите и да бъдат максимално активни. Само така Близнаците ще могат да привлекат вниманието на човек, който харесват. Възможно е днес да ви се наложи да нарушат някои конвенционални „общоприети норми на поведение“, за да постигнете целта си. Но в името на любовта…

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Всичко ще бъде по план и това е денят, в който трябва да се концентрирате върху изпълнението на текущите дела, а не да градите грандиозни (но все пак абстрактни) планове за бъдещето. Може би партньорът на Рака ще успее да насочи енергията си в правилната посока и ще помогне да погледнем на ситуацията по-реалистично. Но е желателно, да организирате съвместно излизане, романтична среща или домашна вечеря на свещи и рози.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Атмосферата на днешният ден за Лъва ще бъде просто пълна с романтика! Тези дни срещите са особено успешни – отделете момент, за да прекарате незабравими часове с избраника си. Лъвът във връзка ще има възможността да се наслади напълно на нежността, топлината и любовта, които партньорът е готов да сподели с него. Този, който търси своята сродна душа, днес има голям шанс да срещне човек, който ще остави силна следа в душата му.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Девата ще бъде решителна в любовните отношения и готова да победи! Тя ще бъде толкова уверена в себе си, че не е готова на откази и обещания. Разбира се, подобно властно поведение може да покори някого, но може и да го отблъсне, ако партньорът реши, че Девата оказва притискане. Затова звездите от хороскопа я съветват да забави малко темпото – ако, разбира се, резултатът е важен за нея. Ще се изненада, но днес ще бъде по-лесно да постигне това, което иска с нежност и обич, отколкото с натиск.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Време е Везните да се отърват от спомените по минали връзки, ако все още им тежат. На този ден те са в състояние да анализират и скрият безполезните си душевни терзания. В противен случай, можете дълго да таите старите си разочарования и чувства към човек от миналото, с когото отдавна не сте заедно. Изхвърлете това огромно бреме от вас с един замах, за да се насладите на щастливите моменти и възможностите на настоящето!

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Днес звездите от хороскопа ще тласнат Скорпиона с всички сили да избере посоката, в която смята да развива по-нататък отношенията си с партньора си. Може би, все още се колебае и не знае дали да спре или да направи няколко стъпки, да изгради нещо сериозно или да остане на нивото на необвързващ флирт? Ако е така, тогава днес е добър ден, за да подредите желанията си.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Атмосферата на днешния ден просто ще сияе от напрежение, така че когато общувате с противоположния пол, Стрелецът трябва да бъде особено дипломатичен. На този ден една невнимателна дума е достатъчна, за да се случи недоразумение между него и любимия му човек. Ако това се случи, звездите от хороскопа съветват Стрелеца да намери сили в себе си и веднага да се извини. Угасете огънят от негативни емоции.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Днес Козирогът е засипван с предложения за романтична вечеря, да отидете на кино или на гости. Звездите от хороскопа съветват да не се съпротивлявате и да се забавлявате максимално! Повишената привлекателност на Козирога в очите на противоположния пол ще му помогне да се превърне в истинска душа на компанията. А половинката му има всички шансове да се влюби отново в него.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Изразявайте се така, че думите ви да нямат двоен смисъл. В противен случай разговорът с любимия човек може да доведе до разпра и да наруши общите планове. И всичко това поради факта, че Водолеят в този ден не може да бъде сдържан в думите си към хората около себе си. Не всичко, обаче е безнадеждно. Просто се опитайте да не подреждате нещата в този ден и когато предявявате претенция, спокойно обяснете какво имате предвид. Издръжливостта и учтивостта ще коригират ситуацията.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Рибите трябва да се включат в укрепването на отношенията с любимия човек или (ако все още са необвързани) – да намерят и изградят тези връзки. За да направите това, можете да изберете всякакви, дори много смели и необикновени пътища – например да организирате романтична среща под звездното небе, да изпълните серенада под прозореца или да отидат на вълнуващо пътешествие. С една дума, Рибите в този ден трябва да са готови на всичко за любовта.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе