Любовен хороскоп за 30.07.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 30.07.2021 петък

Овен

Инвестирайте повече във връзката си, но внимавайте да не се ограничавате до практически дискусии. Ще покажете своята ангажираност, но може да ви критикуват, че не сте достатъчно романтични.

Телец

Бягствата на вашия партньор ще ви накарат да преоцените нещата. Време е да направите някои промени във връзката си, да добавите малко въображение. Направете първата стъпка, за да видите реакцията отсреща.

Близнаци

Партито ще ви даде шанс да съблазните човек, когото искате да бъде в обкръжението ви. Не прекалявайте, бъдете себе си. За Близнаците с партньор, вашето добро настроение днес, ще заздрави връзката ви

Рак

Не разстройвайте твърде много навиците на партньора си. Нуждите ви от промяна ви карат да действате импулсивно. Време е да приложите плодовете на своя опит. Това важи и за Раците във връзка и тези сингъл.

Лъв

Страстта на партньора ви отвежда по горещите улици на пламенната любов … Ако сте неженени, една среща може коренно да промени привързаностите останали към миналото. Има причини да празнувате!

Дева

Вашият любящ и емоционален ентусиазъм ще ви помогне да се освободите по правилния начин. Това е пътят, който трябва да следвате, за да постигнете връзка без излишни пречки и в съответствие с вашите ценности.

Везни

Ще изпитате идилична атмосфера, ако приемете заигравката на партньора си. Не се страхувайте. Ще получите интензивност в страстта, но и емоционална сигурност.

 

Скорпион

Използвайте този ден във ваша полза, за да започнете дискусии с партньора си. Дори най-трънливите проблеми ще изглеждат по-лесни за разрешаване на тихо и спокойно място. Постарайте се да не избухвате и всичко ще се нареди.

 

Стрелец

Венера идва, за да примири любовния ви живот. Сърцето и тялото стават едно … някои много интензивни удоволствия се задават на хоризонта. Освободете се от миналото чрез една сериозна дистанция, за да очертаете едно по-добро бъдеще.

Козирог

Или е пълен хаос, или е пълно щастие. Съмненията изчезват и потвържденията за връзката ви сякаш пристигат. Така или иначе, най-накрая можете да получите по-ясна картина от предишните седмици, когато всичко изглеждаше неясно.

Водолей

Неочакваните срещи са на път да променят начина ви на мислене. Не се увличайте все пак. Говорете с приятел за това. Ще видите нещата по -ясно, като се дистанцирате. Особено внимавайте, ако сте в сериозна връзка.

Риби
Ще бъдете по-съблазнителни от обикновено, внимавайте да не давате обещания, които не можете да спазите. На път сте да навлезете в нова фаза в емоционалното поле. Време е да промените курса и да бъдете по-безгрижни, като обръщате повече внимание на партньора си, отколкото на своите чувства.

Tagged , , ,
на горе