Любовен хороскоп за 26.08.2021 четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 26.08.2021 четвъртък

Овен

Вашият партньор ще може да ви даде смелост точно когато имате нужда от нея. Неговото доверие и благодарност са истински и скоро ще имате доказателства. Бъдете лоялни в този момент.

Телец

Ще имате най-добрите възможности и голям успех, ако останете верни на себе си, смели и истински. Устоявайте на желанието да удивите събеседника ви на вечеря и ще имате късмет. С партньора сте в добра кондиция, така че можете да споделите една страстна вечер.

Близнаци

В настроение сте да слушате партньора си. Възползвайте се от възможността да се опитате да го разберете. Това е подходящият момент не само за разговори, но и за размяна на подаръци. Те ще отворят врати за нови преживявания във вашата връзка.

Рак

Нежността и разбирането, с които сте надарени, ще ви позволят да разрешите неразбирателство с партньора си. Влезте по-дълбоко и ще получите отговорите, които търсите. Сингъл раците, внимавайте с алкохола на срещата.

Лъв

Ще бъдете по-спокойни в близост до партньора си. Това е идеалното време да се поглезите като двойка, с бягство от ежедневието. Животът ви се усмихва, споделете това чувство с партньора. Дори едно кино тази вечер, ще е повече от просто стоене вкъщи.

Дева

Ще бъдете в леко настроение и ще желаете да започнете с партньора си с десния крак. Изтрийте негодуванието си от предишните караници и задълбочете разбирането си за него/нея, като оставите настрана и собствените си прищевки.

Везни

Ще разберете по-добре мислите на вашият партньор спрямо вашето запознанство. Там някъде нещо може би е останало скрито. Не бъдете толкова упорити и не се придържайте към позициите си. Сингъл везните преминавате през период на отрицание, който трябва да се стремите да свърши.

Скорпион

Вашият партньор преминава през фаза на нарастващо самоутвърждаване. Не се страхувайте от тази промяна, вашата искреност ще ви позволи да имате различни възможности във ваша полза. Използвайте този момент, за да излезете заедно.

Стрелец

Задавате си твърде много въпроси. Нуждата ви от стабилност се увеличава и рискувате да не се възползвате изцяло от всичко положително в сегашното ви положение. Спокоен ден в любовта, за вас понякога значи повече тъга!
Козирог

Положили сте добра основа за любовния си живот или да го промените. Сега е моментът да формулирате исканията си към партньора си и да разкриете това, което не сте имали смелостта да разкриете. Каквото и да правите, не отстъпвайте.

Водолей

Ще почувствате истинска нужда да намерите по-голям баланс в личните отношения. Разговорите ще върнат старите обиди; не критикувайте твърде много, ако искате да започнете този път със здрава основа.

Риби

Сладостта и нежността са водещи днес. Вие се носите в чувство на блаженство, което ще ви доведе до по-голямо чувство на интимност. Тези, които имат сърцето си в ръцете си, вероятно ще станат жертва на любов от пръв поглед.

Tagged , , , , , , ,
на горе