Дневен хороскоп за 26.08.2021 четвъртък
Астрология

Дневен хороскоп за 26.08.2021 четвъртък

 

Овен

Вие сте по-спокойни и по-уверени и този вътрешен мир ще ви донесе отговорите на някои важни въпроси. Всичко свързано с елемента въздух днес, ще увеличи енергията ви; трябва да упражнявате и да спортувате, за да направите ставите си по-гъвкави. Вашата добра физическа форма след това ще отвори други възможности, така че да блеснете.

Телец

Една небесна картина, която изяснява нещата за вас и настроението ви. Постепенно сякаш негативността, която ви бе ударила през цялото лято (на няколко пъти от началото на юли) окончателно се отдалечава. Време е да дишате и работите по-спокойно, да се забавлявате, да отворите нова страница в професионалните ви дела.

Близнаци

Прогнозата за края на август, чертае, че може да се почувствате малко уморени Планетите – Меркурий и Нептун – отговорни за релаксацията са отрицателно настроени към вас. Те се опитват да ви накарат да останете в хармония със себе си, но в вместо това се намесват с неприятни клапани и създават проблеми. Не се насилвайте, ще мине и този ден.

Рак

Доста положителен ден и също носещ късмет за вас в края на август. Луната, идеалният владетел на вашия знак, влиза в знака на добрия приятел на Телец. Водени от вашата блестяща интуиция, вие успявате да управлявате неочаквани събития, които се случват в семейството ви, в работата ви. Мечтаете си, по-често да ви се получава така.

Лъв

Днес отивате на работа с ясната перспектива, че планетите осветяват пътя за всеки настоящ и бъдещ избор, който трябва да направите. Отваряте за съвети от опитни хора, които ви помагат да вземете някои решения, но и много такива идват директно от вас. Това ще впечатли близките ви съюзници и колеги в работата.

Дева

Днес може би ще се почувствате малко уморени и ще искате да останете скрити в някоя доста комфортна за вас среда. Никакви спортове и дейности, които да уморяват тялото, което иска абсолютна релаксация! Удовлетворенията идват от ритуалите, които се провеждат в семейството, от мирния поток на ежедневието, дори на работа сте оставили колегите днес да поемат основния товар.

Везни

Много обещаваща планетарна панорама ви придружава на този ден в края на август. Изпълнение сте с желание за забавления. Имате много варианти. Препоръчително е да изберете тези с близки приятели, защото в семейството или с партньора, може да си навлечете само главоболия от порицанията за разюзданото ви състояние.

Скорпион

Започвате деня с чувствителност, с интуиция с многостранно и задълбочено възприемане на заобикалящата реалност. Това ще ви отведе до много заключения, които ще използвате, за да рестартирате някои професионални проекти. Радвате се на предложение за работа, което сте получили.

Стрелец

Днес е добър ден за Стрелците, които ще могат да се радват на благодат от небесните тела. Можете да използвате деня, за да реализирате сделки, да задвижите финансови проекти или да излезете на делови обяд, който да отвори много нови възможности.

Козирог

Положително и несъмнено щастливо преплитане на планети съпътства този ваш августовски ден. Луната, Меркурий и Слънцето по-конкретно съживяват духа ви, тъй като те са в щастливо астрологично разположение за вашия знак. Ще продължите да сте толкова отговорни в работата си и няма да обръщате внимание на хората, които се опитват да ви попречат.

Водолей

Астрална конфигурация, изцяло посветена на красотата, изкуството и културата. Венера сега в щастлива зодия, Везни, ви стимулира да развиете вкус към литература, романи, поезия, в крайна сметка писане. Днес е ден, в който можете да откриете и вашия талант, така че дерзайте, не оставайте само в консуматорското лоно.

Риба

Великолепната астрална конфигурация, съсредоточена върху знака на доверения приятел на Телец, повишава нивото на чувствителност, интуиция, в съчетание с желанието да изследвате, откривате, намирате нови канали за изразяване на вашата причудлива личност. Доказали сте, че в такова състояние сте във вихъра си, така че свършете няколко важни за вас неща в този ден.

Tagged , , , , , , , ,
на горе