Любовен хороскоп за 24 декември 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 24 декември 2022

Любовен хороскоп за 24 декември 2022: Успехът на любовния фронт очаква всички, които не се страхуват да действат решително и да постигнат своето. Ако се надявате да спечелите нечие сърце или да подтикнете любимия човек да направи следващата стъпка в една връзка, не седнете и бъдете възможно най-активни. Единственото нещо, за което хороскопът предупреждава, е грубостта в думите и категоричните изказвания. Нека вашият избраник разбере, че неговото мнение е важно за вас.   

Дневен хороскоп за 24 декември 2022

Новата седмица 26.12.2022-1.01.2023 ще донесе истинско ЩАСТИЕ на 5 зодии

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 24.12.2022 според зодията

ПСИХОЛОГИЯ НА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА: КАК ДА РАЗГАДАЕМ МЪЖA СЛЕД ТРИ СРЕЩИ

31 малки радости в живота

Любовен хороскоп за 24 декември 2022

Любовен хороскоп за 24 декември 2022 Овен

любовен хороскоп за 24 декември 2022

Овни, днес 24 декември 2022, Овенът, независимо от пола, ще се нуждае да бъде в обятията на любимия човек. Вие наистина ще искате топлина и интимност. Желанието е разбираемо, но ще трябва да проявите търпение, защото хороскопът обещава, че това време ще дойде, на едва в късния следобед. Днес е идеален ден за Овните да се концентрират и първо да решат всички неотложни въпроси. Отидете на правилните места, говорете с правилните хора и тогава можете да се отпуснете. Днес и най-силният човек има нужда от насърчителна доза прегръдки. И повярвайте, ще го направите!

Любовен хороскоп за 24 декември 2022 Телец

любовен хороскоп за 24 декември 2022

Днес е опасно за Телеца да се конфронтира с любимия човек. По някакъв въпрос вашите възгледи няма да си съвпадат. Хороскопът обаче утешава: дори и най-отчаяната неразбория в този ден може да завърши с духовно помирение, ако не си позволите да се нагрубявате един друг. Необвързаните трябва да обърнат внимание на този, с който ще влязат в диалог днес, напълно възможно е този човек да не е безразличен към него.

Любовен хороскоп за 24 декември 2022 Близнаци

любовен хороскоп за 24 декември 2022

Днес Близнаците имат шанс да издигнат отношенията си с любимия човек на следващото ниво! В този ден те и партньорът им ще бъдат на една вълна, заедно ще им е спокойно и добре. В този специален Близнаците и техният избраник искат днес да подредят и изяснят всяка една ситуация и да решат всякакви проблеми. Е, ако нямате проблеми за разрешаване, най-доброто, което можете да направите, е да се насладите на компанията си, наслаждавайки се на потока от чиста любов.

Любовен хороскоп за 24 декември 2022 Рак

Любовен хороскоп за 24 декември 2022

Днес, 24 декември 2022, влюбените Раци задължително трябва да направят реална крачка към своите стремежи! Може би, горещи латиноамерикански страсти кипят в душата му, но досега той правеше всичко така че, избраницата му да не узнае нищо за любовните му чувства. Ако той иска да живее с истински и живи, а не с въображаеми емоции, вече е време да запретне ръкави. Да започне да прилага на практика всичко, за което не се е осмелявал досега.

Любовен хороскоп за 24 декември 2022 Лъв

Любовен хороскоп за 24 декември 2022

Днес, 24 декември 2022, по въпросите с чувствата на сърцето, Лъвът трябва да се подготви за всякакви изненади! Ако, вече има любим човек, то тогава може да му подари подарък, изненада или да разкаже някакви истории, които ще го изненадат. Ако Лъва е в свободно търсене на партньор, днешните изненади ще се отнасят до промени в личния му живот – от откровени разговори до най-неочаквани срещи и запознанства.

Любовен хороскоп за 24 декември 2022 Дева

Любовен хороскоп за 24 декември 2022

В личният си живот Девата рискува да се изправи пред съперничество! Може би, ще й се стори, че някой не е безразличен към любимия човек. Или може би Девата ще ревнува избраника си за миналото му или за мечтите му. По един или друг начин, звездите не съветват Девата да започва неразбории – все пак, те няма да доведат до нищо. По-добре да изразходвате енергията си за удоволствие на партньора си и чрез този грациозен начин да насочи вниманието му към себе си.

Любовен хороскоп за 24 декември 2022 Везни     

Любовен хороскоп за 24 декември 2022

Днес, 24.12.2022, Везните ще искат да блеснат! Тяхната звезда буквално ще блести и ще блести, а Везните може да искат леко, безгрижно забавление. Не се сдържайте! Това е страхотно време за необвързаните Везни: веднъж попаднали в подходящата компания, те могат да се превърнат в нейния център и да привлекат вниманието на приятен непознат или очарователен непознат. И семейните Везни в този ден могат да зарадват сродната си душа с порция сладки шеги. Хороскопът съветва Везните да не сдържат игривостта си, това ще бъде от полза, както за другите, така и за самите тях.

Любовен хороскоп за 24 декември 2022 Скорпион

Любовен хороскоп за 24 декември 2022

Скорпионите най-накрая сами ще усетят какво е любов от пръв поглед! Е, ако не любов, то някаква подобна магия. Ситуацията обещава да ви подтикне срещу някой много очарователен и красив и напълно неочакван за вас човек. На днешния ден вие ще трябва да призовете цялото си самообладание и издръжливост, за да ви помогнат, за да се запознаете, но в същото време да не изневерите на себе си.

Любовен хороскоп за 24 декември 2022 Стрелец

Любовен хороскоп за 24 декември 2022

На днешният ден Стрелецът може да си позволи много – дори да флиртува на работното място с някой от симпатичните си колеги. Може би това просто ще повиши тонуса и настроението му или може би, неочаквано за самия него/нея, служебната романтика ще има приятно романтично продължение. Така че, за всеки случай, звездите съветват Стрелеца да остави в дневника си, в списъка със задачи и за следващ ден, място за романтична среща – никога не знаеш?

Любовен хороскоп за 24 декември 2022 Козирог

Любовен хороскоп за 24 декември 2022

Днешната общителност на Козирога може да доведе до нов кръг от отношения с човек, който не е безразличен към него. Същото важи и за приятели и дори за непознати. В този ден ще е напълно възможно да играе ролята на изповедник. Хороскопът предлага да слушате внимателно откровенията – има голяма вероятност да получите информация, която е важна за сърдечните ви дела. И, ако Козирогът успее да се превърне в „спасител“ за някого, когото харесва, шансовете да продължи да утешава с прегръдки нарастват до рекордни стойности!

Любовен хороскоп за 24 декември 2022 Водолей

Любовен хороскоп за 24 декември 2022

Водолеят ще има шанс да вдъхне нов живот на връзката си! Ако напоследък в нея има все по-малко страст и по-малко пламтящ огън, е необходимо да се направи нещо, за да се подновят страстите. Денят склонява Водолея към смели експерименти в областта на любовта: емоции, които сродната му душа ще ги приеме с наслада. Това е отлична причина Водолеите, не само да споделят най-съкровените си фантазии, но дори, може би, да изпълнят някои от тези фантазии.

Любовен хороскоп за 24 декември 2022 Риби

Любовен хороскоп за 24 декември 2022

Днес, 24.12.2022, ако Рибите искат да кажат нещо важно на любимия човек, звездите ги съветват да го направят в необичайна форма, например писмена. Няма значение, дали ще изпратят на избраника си сладко съобщение, имейл или просто ще изложат мислите си на хартия. Тази допълнителна форма на комуникация ще помогне на Рибите и техния партньор да се разберат по-добре. А в същото време е добре  да подредят собствените си мисли, като ги формулират правилно.

4 съвета за по-спокойна Коледа

Tagged , ,
на горе