Любовен хороскоп за 22.11.2021 г. – Понеделник

Любовен хороскоп за 22.11.2021 г. - Понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 22.11.2021 г. – Понеделник

Днес любовният хороскоп вещае: Повишената емоционалност, присъща на този ден, отваря вратата за романтични подвизи. Огънят на страстта ще се разпали, за да ви напомни за минали чувства. Основното е, да не използвате остри шеги и провокации, в противен случай всички усилия ще се окажат напразни, ще остане един неприятен послевкус. За свободните хора това е почти съдбоносен ден, в който можете да се сближите с човек, който харесвате. Затова трябва да помислите внимателно, преди да спрете избора си на някого.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Този знак днес се отличава със специален инат, на който не всеки събеседник може да издържи. Нищо чудно, че казват, че приятелите се познават в беда, само за Овен тази фраза звучи различно.

Неговите лудории ще бъдат толерирани само от любимия човек – другата половина, точно в този момент ще стане ясно колко ценна е тази връзка. Препоръчително е да обърнете внимание на това и горещо да благодарите на партньора си.

Но свободните хора ще трябва да бъдат така за известно време, защото обикновено при опознаването на себе си се приема от най-добрите страни. Днес подобни емоции и усилия са чужди на този знак.

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Интересно прозрение ще дойде за този знак днес. Независимо колко време прекарвате със своята сродна душа, възниква въпросът как да го направите правилно. Има ли достатъчно топлина и разбирателство между вас?

Всички тези мисли възникват с добра цел, за да подобрят в крайна сметка отношенията, да донесат от тях по-запомнящи се моменти от рутинните.

Свободните от знака ще искат да се опознаят, защото да са сами вече не е добре. Единствената трудност е да намерите същия човек, копнеещ за любов, досущ като вас.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: При всички негативни условия този знак ще има място за проява на сантименталност. Много вече зависи от партньора, доколко е наясно с уникалната природа на този знак, дали няма да се обиди от опитите си да сподели негативни емоции с всички наоколо.

Представянето на свободен от зодия Близнаци на потенциален партньор днес може да бъде успешно. В крайна сметка, това е непознат, пред когото можете поне временно да се откриете от непозната ви страна. Може би точно днес ще намерите взаимно разбирателство.

Любовен хороскоп за 22.11.2021 г. - Понеделник

Седмичен хороскоп от 22.11.2021 до 28.11.2021 

Седмичен любовен хороскоп от 22.11.2021 до 28.11.2021 

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Под тежестта на депресивното настроение представителите на този знак ще могат да обърнат дължимото внимание на своята сродна душа. С подходящо ниво на взаимно разбиране ще бъде възможно да се установи комуникация и с близките.

Това е добър период за разговори от сърце, планиране на съвместно бъдеще, от пътуване извън града до закупуване на нов дом или имот.

Свободните Раци няма да са достатъчно вдъхновени за флирт, но свободата е уморена от порядъчността. Въпреки това, разговорът с нов познат на абстрактни теми, с цел намиране на общи интереси, може да допринесе за по-нататъшни успешни взаимоотношения.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Като се има предвид абсолютно равномерното настроение на Лъва, личният му живот също няма да се отличава с изблици на страст или романтика. Запознанства не се очакват, както и задушевни разговори. Въпреки че би си струвало да отделите малко внимание на партньора си, за да не си помисли, че го пренебрегвате.

Необвързаните Лъвове няма да искат да срещат с някого. Дори, ако срещата се случи на този ден, те ще се опитат да я държат в рамките на приятелството, с изключение на малък флирт и тънка нотка на романтика. Донякъде събеседника ще се почувства неудобно, ако очаква различни резултати.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Днес този знак осъзнава, че връзката е заседнала на едно положение. За да я раздвижите и насочите към развитие, трябва преди всичко да поработите върху себе си. Може би, имате неоснователни страхове и комплекси, които ви пречат да се отпуснете напълно, или принципи, които ви карат да отказвате дори прости компромиси.

За свободните Деви е лесно да се запознаят с нова личност, те са очарователни и общителни. Въпросът е дали искат връзка или статутът на свободен човек е по-удобен за момента?

Любовен хороскоп за 22.11.2021 г. - Понеделник

Дневен хороскоп за 22.11.2021 понеделник

Съвет към всяка зодия за 22.11.2021 понеделник

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Променливото настроение на този знак може да бъде разбрано само и единствено от любимия човек. За това, обаче трябва да се съобразите с едно условие – трябва да сте открити и честни със своята сродна душа.

Не си струва да се лутате около храста, да очаквате, че партньорът ще разбере намеците и ще отгатне всичко сам. Ако Везните решат да си поговорят от сърце, тогава това ще бъде високо оценено и прието с отворени обятия.

По отношение на запознанствата, свободните представители на знака са много очарователни, когато пожелаят, лесно могат да се измъкнат от статута на свободен човек.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Този знак днес е богат на комплименти и спомени от първите моменти. Той охотно ще подкрепи любимия човек, но по-морално, отколкото чрез други поведенчески методи. Скорпионът, обаче, трябва да обърне внимание на чувствата на партньора, защото именно неговото участие ще помогне на другата половина да се справи с нерешителността.

Необвързаните представители днес няма да се интересуват от съдбовни познанства. Свободните Скорпиони се възползват от факта, че могат напълно да се потопят в тревогите си, без да поглеждат назад към някой друг.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Да говориш с любимия човек от сърце, да говориш за преживяванията си, да слушаш тайните му – не е ли това най-прекрасното нещо, което може да се случи между двама души? Днес трябва да се доверите на своята сродна душа, особено ако сте в понижено настроение.

Разбира се, не можете да знаете със сигурност дали партньорът ви ще ви подкрепи или, напротив, ще ви обвини, че се държите детински, но обикновен разговор може да разкрие много карти.

Свободните знаци лесно ще се запознават днес, а статусът на самотен човек им е писнал. Освен това, ако съдбата изпрати интересен човек, това означава, че не е без причина.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Отношенията могат да бъдат напрегнати, защото Козирогът е твърде взискателен към своята сродна душа и дори да твърди, че е готов да се примири с всичките й странности и капризи, вероятно лъже себе си.

Всъщност вие цените надеждата, че партньорът ви ще се подобри или се надявате това да се случи по-скоро. Промените в поведението и характера обаче отнемат не една седмица, а месеци. А, това ви кара да се съмнявате.

Свободните от знака могат лесно да подведат събеседника. Вярно е, че самотните хора не са избрали „този” път напразно, тъй като все още не са се освободили от горчивото преживяване.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Днес трябва да поговорите сериозно с партньора си. Няма от какво да се притеснявате, просто е време да помислите за сериозни стъпки, включително закупуване на съвместен имот. Ето защо, трябва да предложите на сродната си душа най-сериозното решение.

За да спестите пари по-бързо, ще трябва да „затегнете коланите“, да се откажете от честите празници и скъпи подаръци. Необходимо е и двете страни да се съгласят на този план, за да се избегнат конфликти.

Що се отнася до самотните от знака, днес те не искат да хабят енергия за нови запознанства. Докато са доволни от статута на свободни хора.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Този знак сега е зает със „приключването“ на дела, които са били отложени или имат ограничен срок. В този случай вашата половинка също ще се нуждае от помощ, така че има малък шанс за недоразумение.

Но вашият разум е този, който ще помогне за разрешаването на конфликта, или по-скоро, ще предотврати избухването му. Основното нещо е да не прибягвате до прибързани заключения и решения.

На свободните Риби днес изобщо не им е до нови запознанства. Прибързаността ги кара да гледат само напред и да не забелязват феновете си. Трудно е да се каже, дали това е добро или не, тъй като свободните представители на знака имат какво да правят в близко бъдеще.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе