Любовен хороскоп за 21.08.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 21.08.2021 събота

Овен

Не отделяйте време за безполезни връзки и се стремете да завладеете онези, които карат сърцето ви да бие по-бързо. С една бурна небесна картина на ваша страна е трудно да не получите „да“! Разбира се, вашите любовни амбиции винаги трябва да са пропорционални на вашите реални възможности.

Телец

Вашите основни оръжия в поддържането на любовните отношения са вярност, проекция към бъдещето заедно, постоянство на чувствата. Днес ще имате възможност да потвърдите и затвърдите тези принципи и да се видите напълно взаимни с партньора си. За сингъл Телеца, при случайна среща ще имате възможност да намерите пълно съвпадение с мислите на другия.

Близнаци

Вие не сте знак, който клони към сантименталност, като винаги предпочитате силата на комуникацията пред романтичните или емоционалните излияния. Този ден обаче няма да имате нищо против да добавите нотка на поетичен усет във всяко свое движение, което да ви приближи към онези, които са докоснали сърцето ви най-много.

Рак

Днес ви хваща изключителен вкус към приключения. Изпитвате истинска нужда от нови преживявания, чрез които да се опитате да пресечете нови територии. По-зрелите Раци пък виждат необходимостта от по-сериозен ангажимент, който се очертава, особено ако искат да поддържат любовните отношения, които са започнали наскоро.

Лъв

Много щастлив момент за сантименталното изражение. Тези от вас, които все още търсят сродна душа, е време да се заемат с действие, защото звездите използват всичките си небесни ресурси, за да им помогнат да го направят! Наложително е да излизате с нови хора, да излизате през нощта и защо не? Останете в малките часове с партньора си, събота е и ще можете да изпитате удоволствието от това.

Дева

Венера и Марс са благосклонни към вашия знак. Решете с типичното си рационално спокойствие проблем, който вашият любим човек преживява заради семейството си. Знаете, че да бъдеш заедно с някого означава преди всичко да дадеш своя конкретен принос, когато той има трудности, и днес ще приложите способностите си на практика.

Везни

Прегърнете новото чувство, което ви вълнува и ви прави напълно преродени. Венера във вашия знак вече не ви забавя и не ви кара да изоставите емоциите породени от чувственост. Ще имате възможност да изградите връзка, както желаете, въз основа на пълно разбиране, взаимно уважение, зачитане на общите нужди.

Скорпион

Винаги присъствието на Плутон в приятелския знак на Козирог ви кара да се чувствате пълноценно и цялостно, благоприятствайки за вас на емоционално и еротично ниво. Небесното тяло, посветено на страстния израз, помага да подобрите отношенията си като двойка, като конкретно демонстрирате чувството на любов. Самотните Скорпиони се радват на пълна свобода на движение и се впускат в обещаващи приключения.

Стрелец

С вашата чувствителност и щедрост, които ви отличават, вие се движите напред към човека до вас, успявайки да намерите измерение на пълна хармония, особено ако сте родени през ноември. Родените през първата декада на знака, от друга страна, удовлетворени от Венера, планетата на любовните новости, очакват изненади, които ще накарат сърцата им да забият по-бързо.

Козирог

Отново Плутон, под благоприятен ъгъл, ще благослови вашите ходове в еротичното поле. Особено ако сте родени в третата декада на Козирог, планетата ще помогне с успех, ако все още сте самотни сърца. Ако, от друга страна, сте в двойка, днес ще имате възможност да планирате смислен проект заедно с човека, който е ваш партньор в живота.

Водолей

Малко намаляване на еротичното напрежение не трябва да ви притеснява или, още по -лошо, да ви изпрати в криза. Добре е да направите здравословна пауза, преди да възобновите любовта с цялата си страст, особено ако родени сте през януари. И това се отнася както за случайните срещи с еротичен подтекст, така и за фиксираните и стабилни връзки.

Риби

Опитайте днес повече да слушате пред това да говорите с любимия си човек. Днес е важно да преоткриете чувството за единение отвъд всякакви възможни разминавания. Тези от вас, които са сингъл изпитват силно приключенска фаза и имат възможност да се свържат със специален човек. Нептун отваря нови хоризонти и кара емоционалните ви преживявания да се засилват.

Tagged
на горе