Дневен хороскоп за 21.08.2021 събота
Астрология

Дневен хороскоп за 21.08.2021 събота

 

Овен

Сатурн във Водолей, полезен за вашия знак, е свързан много положително към Слънцето, което също ви се усмихва от известно време! Изглежда, че зодиакът не иска да поставя почти никакви пречки пред изразяването на вашия успех!

Телец

Доста динамична и фундаментално положителна конфигурация на планетарните транзити. Нептун и Плутон са вашите ценни и мощни съюзници, особено ако сте родени през май, което ви позволява да се адаптирате към промените, които реалността ви предлага. Влизате в уикенда с печеливш дух на човек, който знае какво иска.

Близнаци

Приветствайте положителните аспекти на Слънцето и Юпитер, приютени в приятелския знак на Лъв и във верния Водолей, и вашето добро настроение ще се завърне! Днес можете да разчитате на вашите най-силни качества.

Рак

Доста добра планетарна прогноза, дори за този ваш ден, когато за някои от вас празниците са приключили. Добре, че е събота, за да можете да продължите да се радвате на положителните аспекти на лятото. Днес не сте точно подредени и прецизни като може би ви се иска, но това няма да ви навреди.

Лъв

Благоприятните за вас планети се събират в зодиакалната схема и всичко това, за да продължат благодатната картина за вашия знак. Днес се вдъхновени с жизненост и ентусиазъм, и по желание ги използвате във всяка сфера на живота. Активната, дневна, волева част от личността, ще се изявява на преден план.

Дева

От гледна точка на леката и приятната страна на вашия характер, благодарение на дистанцирането на някои транзити, които ви държаха малко напрегнати през последните дни, сте в отлично настроение. Възможно е да се съберете отново със стари приятели и да организирате специални моменти, които да ви топлят дълго време.

Везни

Насладете се на щастливия аспект на Меркурий, присъстващ в знака на добрия съсед на Дева. Изключителна сила на волята ви придружава днес, позволявайки вашите действия да бъдат прецизни и ядно насочени.

Скорпион

Вие сте доволни от този красив августовски ден на перфектна релаксация, в тишината на семейната хармония. Имате комбинираните предимства на Венера в знака на Везни и Меркурий от Дева, планети и знаци, които оживяват ума и духа. Сега можете да се изправите срещу неприятни неща, които ви се случиха последно време и да ги разрешите със замах.

Стрелец

Един много оживен ден и в съответствие с вашите желания – точно както ви се харесва. Една щипка хедонизъм, малко късмет, в хармония с околната среда, са рецептата за прекрасната събота, на която ще се насладите сами или с приятели.

Козирог

Положителна вълна, водена от Меркурий и Марс, има тенденция да инвестира във вас, давайки ви забележителни подаръци на този августовски ден. Вие оценявате ефектите върху вашата психофизична форма, надарени с особено благополучие и придружени с ентусиазъм. Днес можете да започнете нови проекти в главата си, които да осъществявате в работното си време.

Водолей

По-леко ще ви бъде днес ако прекарате време със семейството, вместо да навлизате дълбоко в социалната сфера. Оставете се малко на близките ви хора, така че да ви разсеят и да презаредите батериите си. Това ще разсее облаците, които са надвиснали над настроението ви.

Риба

Може да изпитате временно недоволство през деня породено от недоразумение случили се през седмицата. Това не трябва да ви смути, защото прогнозата за съботата е благоприятна и вечерта можете да се възползвате от страхотните възможности на социалния живот.

Tagged , , , , , ,
на горе