Любовен хороскоп за 19.08.2021 четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 19.08.2021 четвъртък

Овен

Не вярвайте на всичко, което чувате. Около вас липсва обективност. Помислете за себе си и чак след това за партньора си.

Телец

Вашата привързаност привлича партньора ви. Страстната и спокойна атмосфера, която ви заобикаля, е на път да затвърди връзката ви. Нека сърцето ви говори с пълна свобода.

Близнаци

Емоционално ще бъдете по-уязвими и затова ще виждате всичко черно или бяло. Отхвърлете съмненията си и оставете нещата да напредват с естествените си темпове.

Рак

Ще бъдете доволни от себе си, че сте показали някои неща на партньора си, които сте искали той/тя да разбере. Развивате идеите си, без да жертвате нищо положително.

Лъв

Възможността за промяна в емоционалната ви сфера ви изненадва. Бъдете смели и отделете време, преди да вземете радикални решения. Това ще има дългосрочни ефекти.

Дева

Време е да продължите напред, ако сте във връзка, вашият любовен живот познава трайна хармония. Ако сте неженени, една среща ще разсее вътрешните ви съмнения и ще ви даде самочувствие.

Везни

Ще трябва да внимавате да не прекалявате с някои непримиримости спрямо действията на партньора ви. Само по този начин е възможно да се постигне по-бърз напредък в отношенията. Днес няма да бъдете на едно мнение по доста въпроси.

Скорпион

В идеалния случай бихте искали да възобновите и развиете дискусии за миналото. Ще имате по-добро разбиране за партньора си ако се върнете към минали неща. Обещаващо платонично приятелство се вижда, ако сте необвързани!

Стрелец

Ще можете да се справите с неудобни теми с партньора си и ще можете да намерите правилните думи, ще бъдете честни, без да се сблъскате челно. Облаците се разсейват, стига да останете верни на себе си.

Козирог

Емоционално ще бъдете на ръба и можете да го използвате като възможност да извадите някои неща на показ, или ще се опитате да запазите дистанцията си. Откажете се от въображаемите си съмнения и продължете смело напред!

Водолей

Това не е съвършен свят, не се обиждайте от това, което възприемате като лошо поведение у партньора си. Причината не е толкова черна, колкото сте си мислили в началото.

Риби

Емоционалната ви сфера става все по-стабилна и ще разполагате с вътрешен мир. Това ще ви позволи да се съсредоточите повече върху общите си проекти като двойка. Говорете за това и установете фактите.

Tagged , , , ,
на горе