Дневен хороскоп за 19.08.2021 четвъртък
Астрология

Дневен хороскоп за 19.08.2021 четвъртък

Овен

Слънцето е в такава позиция, която е много щастлива за вас. Това говори за щастлив и вълнуващ момент, в който вашата дръзка природа ще има възможност да се изрази по страхотен начин. Използвайте тази енергия, за да пресъздадете вашите идеи в кариерен план.

Телец

Ясно небе, но променливо. Такава е прогнозата на небесата. Възможно е някои от вашите желания в семейната сфера да бъдат пренебрегнати или забавени. Там тлее нещо, което ви смущава, но не трябва да подхождате с гняв. Разговаряйте и ще разрешите проблема.

Близнаци

Венера е в положителен ъгъл във Везни и несъмнено се чувствате облекчени, оживени в семейството и с кръга ви от приятели, с които обикновено се мотаете. Редом с това това Сатурн блести във Водолей и ви дава интелигентност, която реализирате в работата си.

Рак

Дуото Меркурий-Марс в приятелския знак Дева ви помага да противодействате на някои малки препъни камъни, независимо дали от практическо или емоционално естество днес. Вие сте в състояние да използвате този импулс като стимул и възможност да се опитате да дадете най -доброто от себе си.

Лъв

Красива планетарна комбинация ви подкрепя и днес, без да създава твърде много проблеми. Пазете се от моменти, които могат да ви злепоставят! На първо място, комбинацията от Венера във Везни и Слънцето, преминаващо през вашия знак, вече представлява голямо обещание за ден изпълнен с късмет.

Дева

Небето изглежда осеяно със звезди, които днес са все по-благосклонни към вас. Ако сте напуснали летните курорти, няма да имате нищо против завръщането там, напротив, ще почувствате приятно усещане при мисълта да възобновите ваканционното си настроение.

Везни

Възможно е днес да има мимолетни облаци, над доброто ви настроение. Чувството за апатия и умора може да съпътства деня ви. Днес не се напрягайте да учите нови неща. В крайна сметка уикендът наближава.

Скорпион

Нов ден започна през този горещ месец август и балансът, който можете да извлечете от него досега, несъмнено е положителен. Луната, от знака на вашия доверен приятел Козирог, продължава да ви изпраща благоприятни влияния, които подобряват физическата ви форма и помагат да се успокоите точно преди да вземете важно решение.

Стрелец

През новата седмица много Стрелци са възобновили обичайната си дейност, а накрая на седмица са започнали да функционират нови идеи. Небесната ситуация ви позволява да започнете цикъл от дейности, инициативи, желания, които все започват под отлична егида.

Козирог

Някои от вас са напуснали приятните ваканционни курорти и са се насочили (или дори вече са пристигнали), към обичайните си места – работа, дом. Късмет е, че няма да страдат от депресията след ваканцията, просто защото в тях има невероятен импулс за работа и много добра организираност.

Водолей

Отлична астрологическа егида ви отваря за ден, в който постепенно всички негативи (ако има такива и са били усетени, разбира се), ще бъдат окончателно разсеяни. Трябва обаче да се подготвите за нов период, в който не всичко ще преминава леко.

Риба

Слънцето все още остава в Лъв, но за кратко, а нов цикъл изглежда затваря пълнотата на летния сезон. Вашето психологическо състояние е достатъчно добро и подчертано с отлична физическа форма, тези, които са имали здравословни проблеми, ще започнат да чувстват облекчение.

Tagged , , , , ,
на горе