ЛЮБОВЕН хороскоп за 17.12.2021-Петък
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17.12.2021-Петък

Любовен хороскоп за всички зодии: Денят е подходящ, за да привлечете вниманието на човека, който харесвате. Могат да се използват всякакви методи: ярки цветове в дрехите, необичайни аксесоари, оригинална прическа или модерен грим. Ако като цяло сте консервативни, тогава една искрена усмивка ще бъде достатъчна.

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 17 декември: Очаквайте приветлива семейна среда. Ще бъде така, ако можете да поддържате положително настроение през целия ден. Ако успеете да бъдете благоразумни и да не предизвикате някакъв конфликт, няма да рискувате да се чувствате самотни днес. Не е нужно да демонстрирате пред партньора ви егоистичен характер. Защото заради това ще се тревожите много дълго време.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 17 декември: Днес ще изпитате липса на искреност в любовните отношения. През цялото време ще ви се струва, че любимият ви крие нещо от вас. Ще проведете сериозен разговор с него/нея, за да го/я принудите по някакъв начин, да изкопчите необходимата информация. Вярно е, че е малко вероятно да получите откровени отговори на въпросите ви. Дори ще ви се стори, че вашият съюз е несъвършен.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 17 декември: Спрете да бъдете безразлични към човека, който ви търси от дълго време. Освен това, признайте пред себе си, че чувствата ви са взаимни. Достатъчно, тествахте търпението му, по-добре е да му подарите романтична вечер. И няма значение къде отивате двамата, основното е, че ви е добре да сте заедно. Това ще бъде най-красивата вечер в годината. Ще получите много приятни впечатления и много общуване.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 17 декември: Ако днес възникне трудна ситуация, опитайте се да не губите самообладание. Може да се наложи да вземете решение за двама: за себе си и за любимия човек. И тук е необходимо ясно да се покажете самообладание. Основното нещо е да не се стресирате. Ако можете, то тогава вашият партньор ще бъде горд и възхитен от вас. И ще чуете много комплименти от него.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 17 декември: Вашият любим човек може да не хареса факта, че обръщате твърде много внимание на собствения си външен вид. Може би това ще бъде причинено от неговата ревност и подозрения, че го правите за някой друг. Опитайте се да му обясните, че не правите нищо нередно. Бъдете готови партньорът ви да се заяжда с вас. Опитайте се, да го успокоите.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 17 декември: Вашата подкрепа за любимия човек е много необходима за него днес. Трябва да му кажете правилните действия в трудна ситуация. Вашето мнение ще бъде основно за него днес. В зависимост от това колко добър съвет ще дадете на партньора си, ще зависи бъдещата ви връзка с него. Но звездите подсказват, че денят ще бъде благоприятен и за двама ви.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 17 декември: Днес в семейството ви ще цари хармонична атмосфера. Ще искате спокойно общуване с любимия човек. И двамата ще се радвате да се насладите на компанията един на друг. Просто не позволявайте на непознати да проникнат във вашата романтична любовна територия. И дори да има някакви схватки, те най-вероятно ще са с произход от завистливи хора.

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 17 декември: Днес в семейството назрява криза, отношенията могат да се напрегнат. И най-важното, в такава ситуация – проявете сдържаност. Можете просто да се измъкнете от противоречиви разговори, за да не влошавате ситуацията. Ако разбирате, че всеки разговор се превръща в конфликт, опитайте се да избягвате комуникацията. Едва до края на деня страстите ще се успокоят и вие отново ще можете да общувате с любимия човек, както преди.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 17 декември: Ако отношенията ви с противоположния пол са започнали да се развиват едва наскоро, тогава за вашия любим може да възникнат много въпроси. Не го затрупвайте само с въпросите си. Бъдете търпеливи, ще дойде времето и той или тя ще ви даде отговори за всичко. Междувременно нека говори само за това, което смята за необходимо, че иска да каже.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 17 декември: Опитайте се да общувате повече с вашия партньор. Говорете за вашите дела на работа и слушайте също с голям интерес какво ви казва. Необходимо е по-често да споделяте с него, да се консултира и да дава мъдри съвети. Ако връзката се развие толкова бързо, тогава всичко ще бъде наред с вас. Винаги ще намирате подкрепа един в друг, както и отговори на всякакви въпроси, които ви касаят.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 17 декември: Може би завистливо лице ще се намеси в романтичната ви връзка, това ще е човек от противоположния пол. Неговите думи и действия могат да предизвикат конфликт между двама влюбени. След това дълго и бурно ще подреждате нещата, докато утихнат страстите. По-късно ще разберете, че просто сте били провокирани. Трябва да се успокоите и да се опитате да прекарате вечерта в приятелска и доверчива атмосфера.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 17 декември: Днес вашето семейство ще стане добър пример за много хора, които просто си мечтаят за такава връзка. Вашата половинка ще се покаже перфектно, а вие ще се насладите напълно на хармонията в чувствата. Освен това, ще научите, че половинката ви е страхотен приятел, тя умее не само да слуша, но и дава добри съвети. Опитайте се да запазите тази идилия в семейството си.

 

Tagged , , , , , , , , ,
на горе