Как да спечелите сърцето на жена Везни: Как да я ухажвате и какви мъже харесва тази дама с изискан вкус и неотразим стил

как да спечелите сърцето на жена Везни
Астрология

Как да спечелите сърцето на жена Везни: Как да я ухажвате и какви мъже харесва тази дама с изискан вкус и неотразим стил

Покоряването на жена Везни е доста трудно. Тази дама постоянно се съмнява, а това й качество на характера прави влизането й във връзка доста трудно. Същевременно, това придава неустоима индивидуалност на нейния характер.

Жената Везни притежава изискан вкус и неотразим стил. Тя е популярна сред мъжката половина от човечеството още от най-ранна възраст. Обикновено още в училище има много приятели и ухажори.

Аналитичната форма на мислене позволява на жените зодия Везни да участват във всеки спор и да поддържат разговори на различни теми. Те неизменно и силно привличат противоположния пол, правейки общуването приятно и интересно.

Жената Везни говори много само когато не може да намери баланс в себе си, иначе е по-сдържана и винаги успява да очарова мъжете.

Ако във ваше присъствие дамата е бъбрива, ето какво е необходимо да направите – внимателно да я изслушате и да поклатите глава в знак на съгласие. Разрешени са и кратки и искрени думи на похвала, като например: „Страхотно“, „Справихте се чудесно“, „Справихте се повече от добре“. След известно време тя ще се успокои, тъй като ще открие в себе си необходимия баланс.

От ранна възраст жената Везни знае как да се държи със силния пол така че, да го подлудява. Родена кокетка, с перфектен външен вид и изтънчени обноски, тази страхотна дама е в състояние да съблазни и най-опитните мъже.

Тя цени искрените сериозни намерения и с удоволствие приема подобно ухажване. След като се влюби се стреми да угоди по всякакъв начин на избраника си. Лесно ще я убедите да ви стане жена, но това ще се случи едва след като дамата Везни се увери напълно в потенциала на бъдещия съпруг и готовността му да извърши героични дела за нея.

Едва след брака жените Везни започват да разкриват истинските черти на характера си. Със своя съпруг те делят наравно всички трудности и грижи в живота. Винаги са готови да помогнат с добър съвет и да подкрепят начинанията му, стимулирайки го да печели повече пари. И същевременно, винаги са до него в трудни моменти, при един неуспешен период от живота.

Как да ухажвате жената Везни?

Жената Везни е много умна и бързо разпознава фалша. Затова комплиментите ви трябва да са искрени. Тя е пряма и всеотдайна и изисква същото отношение – преди всичко действия.

Какви мъже харесват жените Везни?

Романтици по природа

Жените Везни ще оценят романтична вечеря, няма значение дали в скъп ресторант или у дома. Очарователна интимна атмосфера, доброто вино и леглото, обсипано с розови листенца със сигурност ще стопят сърцето им.

Добре поддържани

Везните са много чувствителни към външния вид. Добрият парфюм няма да е излишен, но не бива да прекалявате с него.

Смели и уверени

Жените Везни ценят лидерите, които са находчиви, упорити и способни на решителни действия.

Оригинални

Дамите родени под знака на Везни не очакват куп скъпи подаръци, но много обичат неочакваните изненади, например билети за концерт на любимата им група, романтична вечеря на необичайно място, тениска със специален принт и други такива неща.

Общителни

Ако мъжът се разбира с приятелите и роднините на жената Везни, тя ще бъде на седмото небе. Везните много държат мнението на хората, важни за тях.

Внимателни и дискретни

Мъжът трябва непрекъснато да проявява интерес към личността на дамата Везни и дори в критични ситуации да не се държи грубо с нея.

Това е перфектната комбинация от мъжки качества, които ще ви позволят да спечелите сърцето на жената Везни.

Tagged , , ,
на горе