Любовен хороскоп за 13.07.2021 вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 13.07.2021 вторник

Овен

Вашите приятели критикуват вашият партньор, и дори да има защо, вие незабавно стигате до точката на кипене. Не бъдете пристрастни в любовта днес, един наистина зрял човек има по-справедлив поглед върху нещата.

Телец

В семейството обсъждате вашите прекомерни работни ангажименти, които ви оставят малко свободно време, което да отделите на себе си и близките си.

Близнаци

Една необичайна нишка на притежание във вашия темперамент, идва със спомени от миналото и съзнанието, че нищо не остава така, както е било. Това ви кара да се привързвате към основните неща в живота си, единствените, които ви дават сигурност в този свят толкова обезпокоен и неуловим.

Рак

Любовта се изплъзва сякаш, поне в еротичен смисъл, изместена от приятелството и привързаността към роднини и познати. Вие сте специални хора с онзи уязвим въздух, който винаги ви прави обект на вниманието на другите. Ако приятел си тръгне, раздялата е меланхолична, но няма нужда да плаче, той не заминава за другия свят, а само за командировка, която ще го държи далеч седмици или месеци и нищо не ви пречи да го посетите

Лъв

Има любовно приятелство, но днес не блестите особено нито в разговора, нито с чара. Ако другият очаква сигнали от вас, той ще бъде разочарован и същото се случва във вашата посока: човекът, за когото мислите с нежност и очакване днес, изглежда разсеян. Но това е само впечатление, в действителност разсеяните и не комуникативни сте вие.

Дева

Трудно е да се съчетаете любовта, която е мечта, със задачите и проблемите на ежедневието, които вместо това са конкретност. Въпреки това, с помощта на компетентен приятел, който ви отвлича вниманието от любовните проблеми, за да ви насочи към делови и финансови, вие успявате да обърнете внимание на всичко.

Везни

Любовта е мечта, невъзможно килимче, което ви отвежда до облаците, за да фантазирате. Ако е на лице, това ви успокоява, но ако липсва, много ви натъжава, превръщайки се в тревогата на деня. Свръхчувствителен, без да го показвате, бихте искали да проявите това, което имате в сърцето си, но странна срамежливост днес ви задържа и се страхувате да не бъдете криворазбрани.

Скорпион

В двойката има известно тлеещо напрежение, но благодарение на изграденото през годините съучастие и на добрата комуникация, дори без думи, го държите настрана. Ако има от какво да се оплачете, направете го без колебание, като във вашия случай обсъждането ви сближава и ви помага да намерите контактна точка, която е приемлива и за двама ви.

Стрелец

Любовта е там и тя е вашата утеха. Ако нещо в двойката се е объркало, все още имате място да се извините и да се поправите: първоначално партньорът ще си вирне носа, но след това, трогнат от вашето настояване и колко сърце сте вложили в него, той ще отвори ръце и мирът ще слезе от вас с маслинова клонка в клюна.

Козирог

Любовта протича тихо днес, без големи нови възможности, но ви дава своя пристан на сигурност! С партньора ви нещата трябва да продължат без особени проблеми и затруднения, а в обятията му всичко ще изглежда много по-добре и по-спокойно! Вие неженените обаче не се радвате на силата, необходима за нов флирт – по-добре избегнете разочарованията.

Водолей

В този период, особено днес, ще имате чувството, че нещо в живота се променя и това сигурно е любовта. Това не трябва да ви плаши. Това не е нещо, което се разрешава с договор като в работата.

Риби

Любовта на Рибите днес ще е насочена навътре към тях. Всичко друго изглежда опасно, така че не рискувайте.

Tagged ,
на горе