Любовен хороскоп за 1.09.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 1.09.2021 сряда

Овен

Ще можете да се справите с неудобни теми с партньора си и ще можете да намерите правилните думи; ще бъдете честни, без да се сблъскате челно. Облаците се разсейват, защото решавате докрай да останете себе си.

Телец

Безразличието ви може да бъде сбъркано с незаинтересованост. Уверете се, че не сте прекалено твърди, не винаги вашият партньор вижда нещата по същия начин. Избягайте от недоразуменията със стил.

Близнаци

Откритата дискусия ще ви позволи да разсеете страховете за връзката ви. Не се укривайте в тишина и не се затваряйте в съмненията. Изкажете обективно какво чувствате и това ще има страхотен резултат.

Рак

Ще покажете какво можете да правите с решителност и повече самочувствие. Избягвайте да се показвате лице в лице с хората около вас, които преди да неодобрявали връзката ви. Те биха могли да ви донесат моменти на негодувание.

Лъв

Ще имате добър повод да изразите чувствата и емоциите си, с много обич към партньора си! Време е да заявите любовта си и да говорите свободно за вашите проекти! Сингъл Лъвовете са в силите си за нови приключения.

Дева

Вие сте по-притежателни с тези, които обичате. Насилвате ситуации без да осъзнавате, поради необходимост от емоционална сигурност. Трябва днес да пазите себе си и партньора си от неудобствата, които причинява тази обсесивност.

Везни

Чувството ви за помирение и разбиране върши чудеса, за да създаде атмосферата, на която толкова се наслаждавате. Малко нежност ще ви позволи да изгладите ъглите на вашите отношения.

Скорпион

Сантименталните излияния са по-спонтанни от обикновено. Внимавайте да не скочите прекалено бързо в краткосрочните отношения и не давайте обещания,това се отнася за сингъл Скорпионите.

Стрелец

Ще получите максимално лично удоволствие от удовлетворението, което вашият партньор ви доставя. Имате право да вярвате в неговата благодарност, затова ще можете да отговорите на предложение наслади.

Козирог

Много е вероятно да имате склонност да се раздвоявате във чувствата си. Ако сте във връзка, признайте си, че трябва да излезете за малко от коловоза, но това трябва да го изкажете, за да не изглежда, че сте взели крайни решения.

Водолей

Вашата смелост ще внесе енергия във връзката ви и вдъхновение в думите ви. Това ще ви даде шанс да покажете на партньора си колко сте близки и да разкриете дълбочината на чувствата си.

Риби

Липсата на емоционална сигурност може да ви изнерви … Това няма да реши нищо. Най -доброто нещо в дългосрочен план би било да говорите спокойно и открито. Излезте от черупката си!

Tagged , , , , , ,
на горе