Дневен хороскоп за 1.09.2021 сряда
Астрология

Дневен хороскоп за 1.09.2021 сряда

Овен

Много планети стимулират както положителното, така и отрицателното и ви подтикват за противоречиви изяви в различни области от живота. Затова някъде ще имате успехи, а на други места ще имате неприятни последици. Така започва новият месец за вас.

Телец

Спокоен първи ден на септември е подаръкът, който звездите ви дават днес, като ви обещават фаза на внимателно обмисляне на всичко, което планирате да постигнете за в бъдеще. Задълбочени сте в мислите си за живота си, а това често е изтощителен процес.

Близнаци

Меркурий в приятелския знак Везни ви освобождава от някои семейни напрежения, които станаха очевидни през последните дни, но също така повишава нивото на тонус и настроение. Някои проблеми обаче остават висящи и ви принуждават да отложите окончателното им решение за по нататък.

Рак

Ден в началото на септември, в който сте в добър умствен устрем и подкрепа от различни колеги. Луната преминава през вашия знак и ви облагодетелства, особено в областта на социалното поприще и приятелските отношения.

Лъв

Положителен дебют през първия месец на есента, в който вашият динамичен характер се проявява в много сфери на живота. Най-силно в положителен план ще бъде засегната работата ви.

Дева

Първи ден от любимия ви месец, в който може да почувствате известно противопоставяне с околната среда. Може да има известна нервност, но нищо сериозно! Вашият спокоен характер в крайна сметка надделява.

Везни

Това е ден, осветен от много красиви аспекти на ясно небе. Венера в силата на Везните оцветява деня с деликатни тонове и вече намеква за ранната есен. Благосклонността на богинята на чувствителността и емоциите позволява на вашата човешка топлина да се изрази в цялата си интензивност.

Скорпион

Уран в орбита на техническо противопоставяне от Телец, ви причинява усложнения и неуспехи, особено в семейството. Днес тествате вашето чувство за свобода и това се отразява на най-близките ви.

Стрелец

Още една група планети във ваша полза осветява този ден за вас. Венера, Меркурий, Плутон, Сатурн, Юпитер са гости в знаците приятели или добри съседи и именно те, по-специално, ви правят автентични герои на деня.

Козирог

Позволете си да бъдете галени от особено релаксираща атмосфера, затваряща някои ежедневни тревоги, които ви дадоха над какво да помислите през последните дни. Определено спокойната среда, която се проявява във вашето семейство, ви помага да поддържате настроението на високо ниво.

Водолей

Първият ден на септември, който няма да ви накара да съжалявате за радостното време на току-що изминалото лято. Венера е домакин на знака на верния съюзник Везни и тази щастлива планетарна конфигурация озарява атмосферата около вас, изпълвайки ви с мили усещания за хората и за света.

Риби

Ще разберете с кого наистина имате работа. Сега е ваш ред да разберете намеренията си и да ги накарате да излязат наяве. Не понасяте ежедневните ритми, затова се заредете с глътка свеж въздух! Обвинявате себе си за някои от решенията си по инерция, което ви пречи да забавите темпото. Отделете време да помислите малко повече.

Tagged , , , , , , ,
на горе