Как да укрепите връзката си
Любов и партньорство

Как да укрепите връзката си в 5 простички стъпки

Това, че живеете под един покрив и може би се карате рядко, не означава, че връзката ви би могла да се квалифицира като силна. Как да я направите такава? Е, добър въпрос, защото има лесен отговор. Сега ще се запознаем с няколко много лесни метода, следването на които ще ви пренесе в един вълшебен свят. Светът на любовта, хармонията и разбирателството.

Празнувайте повече от годишнини

Избирайте колкото се може повече, макари и дребни поводи да празнувате. Първата среща, първата интимна нощ, която сте прекарали заедно, както и всеки друг ценен за вас повод. Обикновено изтриваме тези неща от паметта си, веднага щом се оженим и ни затрупат куп проблеми. Но това е голяма грешка. Всичко, което ви напомня за вашата луда любов, без значение колко отдавна е било това, е добре дошло като повод за празнуване. Ще укрепите отношенията си и дори ще рестартирате връзката си, възвръщайки позабравените страсти.

Играйте заедно

Борете се с възглавниците в хола, играйте на всевъзможни забавни игри, отдайте се на пълни детинщини.  Толкова е полезно понякога да се правите на деца и да се забавлявате от сърце, а хората около вас да се чудят и маят какво се случва. На кого му пука? Вие нали сте щастливи! Хората да си завиждат колкото щат.

Бележки или чат

Ако така и така сте свикнали да въоръжавате вашия мъж с пълен списък с хранителни стоки за седмицата или деня, добавете най-накрая и едно специално изречение за него! Дори да са само две думички „Обичам те“, това ще го зарадва много.

Помагате на любимия да се подготви за работа? Напишете му любовна бележчица и я пъхнете в джоба му незабелязано. Винаги можете да си пишете и в чата, както и да му пращате засукани смс-и. Всичко това ще внесе много свежест в отношенията и като цяло ще подобри и заздрави връзката.

Отворете нови хоризонти

Колко общи интереси имате? Дори и да са няколко, то едва ли би било лошо, ако допълните списъка. Може би старите занимания заедно са ви омръзнали вече. Тогава какво чакате? Време е за нови общи хобита! Играйте бадминтон, плажен волейбол или се запишете на танци. Като цяло отворете нови хоризонти и отношенията ви със сигурност ще се подобрят.

Малките жестове с голяма сила

Защо да търсите оправдание, за да зарадвате любимия/та си? Давайте си подаръци по-често, правете изненади, дори ако в близко бъдеще не се задават празници. Това е страхотна идея и двамата да се чувствате по-специални един за друг.

Tagged , , ,
на горе