Всяка жена заслужава да бъде щастлива: Как да сте винаги интересни за мъжа до вас

как да сте винаги интересни за мъжа до вас
Любов и партньорство

Всяка жена заслужава да бъде щастлива: Как да сте винаги интересни за мъжа до вас

От известно време сте самотни? Може би дори от доста дълго време. И тогава, накрая, срещнахте мъж, който наистина ви развълнува. В този случай, ето няколко ценни съвета, с които да помогнете на човека, който наистина цените, да ви обикне още по-силно. И никога да не се отегчи от вас, а винаги да сте му интересна и желана.

Как да бъдете интересни за вашия любим?

Пеперуди пърхат в стомаха ви, искате да прегърнете целия свят и да изкрещите за любовта си. Толкова дълго сте чакали това чувство, вече сте преуморени от самотата, така че изглежда напълно нормално да посветите целия си живот на новата връзка.

В крайна сметка чувството да се влюбим в друг човек е едно от най-прекрасните, които бихме могли да изпитаме през живота си. Следователно, когато срещнем точния мъж, сме готови да му отделим цялото си време. Но точно в този момент трябва да се опитате да се съберете и да контролирате хода на новия си роман, за да не завърши той с неуспех.

Бъдете убедени, че заслужавате точно това, което искате

Първият етап от връзкатае времето, когато сме готови да си сложим розови очила и да затворим очите си за всички онези прояви на човешкия характер, с които по принцип не сме готови да се примирим.

Трябва обаче да внимавате. Отговорете си на въпроса: съвпадат ли вашите интереси и възгледи за живота? Вижте как се държи той с хората около себе си. Всички привидно незначителни подробности от първата среща могат да ви помогнат да определите кой действително стои пред вас.

Разбира се, за да отговорите на въпроса дали този човек е правилният, първо трябва да си зададете друг: Какво очаквам от живота и връзките? Трябва също да вярвате, че заслужавате любов и уважение.

Вслушайте се в себе си, ако забележите, че до този мъж се чувствате несигурни (във вашата красота, образование, възпитание, във всичко), е напълно възможно в бъдеще самочувствието ви да спадне още повече. А това би било сигурен показател за едно – вашият партньор не е достатъчно внимателен към вас.

Запомнете, че за да изградите стабилна, комфортна връзка за вас, трябва ясно да знаете целите си и винаги да вярвате, че сте достойни за това, което изисквате и получавате.

Работете ежедневно върху самочувствието си

Самочувствието е ключов фактор за изграждането на силни взаимоотношения. Ако не уважавате себе си, никой няма да ви уважава, включително любимият.

Така например, един често срещан женски проблем е, че когато мъж влезе в живота ни, ние често забравяме за себе си, за близките и приятелите си.

Ние се отказваме доброволно от собствените си интереси в полза на щастието на нашия партньор. Винаги се грижим само той да се чувства добре, да е щастлив.

Готови сме да откажем всяка среща, ако му е скучно, тъжно, самотно или болно. Целият този процес, обаче, ни лишава от нашето собствено „аз“.

Губим своята идентичност – точно тази, заради която някога сме били обичани. Спираме да се грижим за себе си и резултатът е неизменно един и също – мъжът просто губи интерес към нас.

Помислете върху това.

Възвръщането на доброто самочувствие не е трудно. Отделете време – поглезете се, правете това, което обичате, насочете част от енергията си към това, което лично харесвате.

Вероятно това първо ще предизвика протест, но много скоро той отново ще започне да вижда във вас онова мистериозно момиче, в което някога се е влюбил.

Подарете щастие на себе си

Ако искате да изградите стабилна, хармонична връзка, ако искате да обичате и да бъдете обичани, спазвайте едно единствено правило: дайте щастие преди всичко на себе си.

Това може да звучи егоистично и нелогично, да породи въпроси от рода на: Жените не са ли родени, за да радват близките си, включително мъжете? По принцип да, но един нещастен човек никога не може да даде щастие на другите.

Любящите мъже обичат да ни даряват цветя, обичат да ни канят на срещи, обичат да ни звънят и да говорят така, че да докоснат сърцето ни.

Но най-важното е, че те се чувстват щастливи, само когато ние сме щастливи. В крайна сметка точно това е показател за тяхната прословута „мъжка последователност“.

Между другото, не трябва да тормозите любимия и да изисквате постоянно някакви подаръци или други знаци за внимание.

Благодарността или проявите на нескрита радост след извършване на нещо са напълно достатъчни – мъжете харесват чувството, което изпитват, когато видят жена, която са успели да зарадват. И за да повторят това чувство, те ще ни радват отново и отново.

Мъжът, който ни обича винаги ще се радва да направи това, което ни харесва, ако му позволим, естествено.

Ето защо, скъпи дами, винаги мислете първо за себе си и вярвайте, че заслужавате да бъдете щастливи. Тогава ще откриете любовта, за която винаги сте мечтали.

Tagged , , , , , , ,
на горе