Как да спечелите сърцето на жена Стрелец: Тайните, които ще ви помогнат да я покорите

как да спечелите сърцето на жена Стрелец
Астрология

Как да спечелите сърцето на жена Стрелец: Тайните, които ще ви помогнат да я покорите

За да спечелите сърцето на жена Стрелец трябва да проявите търпение  – буйният нрав на тази жена може да бъде укротен, но не всеки е в състояние да разбере намеренията й.

Дамата Стрелец е весела и чаровна, проявява доброжелателност към всички. Освен това е много енергична и активна. При завладяването на такава жена с огнен знак е много важно да не пропуснете момента, в който да поемете инициативата в свои ръце, защото тя бързо може да загуби интерес.

Когато дамата Стрелец прояви интерес към мъж, то никога това не е заради неговите финансови възможности или социален статус. Тогава какво може да помогне за спечелването на сърцето на жената Стрелец? Нека видим.

Цветя и сладкиши

Интересни подаръци

Грижи и внимание

Услужливост и комплименти

Още съвети как да привлечете вниманието на жената Стрелец

Дамата Стрелец обожава алфа мъжкарите. Тя иска да има до себе си силен и грижовен партньор, с когото да се чувства в пълна безопасност. Ако искате да я спечелите, покажете, че сте „мъж на място“. Тази дама обича впечатляващите мъже, така че проявете оригиналност – това ще я привлече и заинтересува.

Не пестете от комплименти

Жената от този знак обича ласкателствата, затова не спирайте да правите комплименти – това няма да остане недооценено.

Изслушвайте внимателно

Жената Стрелец е очарователно, доста приказливо същество и не е нужно да търсите дълго теми за разговор с нея – тя сама ще ги намери. Мъжът трябва просто да я изслушва внимателно и да не я прекъсва. В такива моменти можете да научите много за нея, защото тя рядко мисли, преди да каже нещо. Искреността й ще ви трогне.

Бъдете забавен и се смейте

Ако избраницата ви се забавлява и се смее, непременно споделете настроението й, в противен случай ще й изглеждате скучен и тя ще ви отпрати, за да търси някой  по-емоционален и весел тип.

Жената Стрелец има своя собствена гледна точка за всичко, но ако нейните заключения ви изглеждат грешни, можете и трябва да спорите с нея. Стрелецът обича да защитава позицията си, често влиза в противоречия и се радва на разговори с интелигентни и разумни събеседници.

Tagged , , ,
на горе