Какво разкрива вашият асцендент: Как се запознават различните асценденти

как се запознават различните асценденти
Астрология

Какво разкрива вашият асцендент: Как се запознават различните асценденти

Какво разкрива вашият асцендент? Асцендентът на всеки от нас може да бъде изчислен с помощта на часа, в който сме се родили. Астролозите са на мнение, че той най-осезаемо отразява нашия външен облик, тоест, поведението ни в обществото.

Става дума за това как реагираме във взаимоотношенията си с околните, как откликваме на техните молби или казано най-общо, за какви се представяме пред останалите. Асцендентът ни се проявява най-силно точно тогава. Това е маската, която си слагаме за пред света. И все пак, въпреки, че става дума за тази част от нас, която е най-видима и най-външна, асцендентът произтича от нашата дълбока вътрешна индивидуалност. Това не е някакво „фалшиво лице“, с което ние се опитваме да заблудим околните за истинската си същност. Съвсем не. Асцендентът е просто нашето друго аз, но това, което с охота показваме на света. Ето как различните асценденти реагират при запознанство:

Овен

Той е открит и естествен. Ако заговорите човек с асцендент овен, той веднага би поел инициативата и вие не бихте могли да вземете думата от него. Това, което ще ви демонстрира ще бъде най-вече енергичност, амбиция и изключителен ентусиазъм.

Телец

При запознанството си с асцендент телец вие ще останете приятно изненадани. Той е отзивчив и добронамерен и веднага ще ви заплени със своята непосредственост и практичност. Но няма да поеме никаква инициатива. Асцендентът телец просто ще изчака да види вашата първоначална реакция, преди да предприеме каквито и да било действия.

Близнаци

Хората с асцендент близнаци са изключително общителни. Те веднага ще подхванат разговор и ще ви впечатлят със своята интелигентност и съобразителност. Прекаленото им любопитство    обаче може да ви направи лошо впечатление.

Рак

Хората с асцендент рак са доста срамежливи и трудно могат да бъдат заговорени. Те са изключително възприемчиви към чувствата на околните и веднага ще усетят дали ги приемате добре или не. Но ако успеете да ги убедите във вашата добронамереност, те с удоволствие ще ви демонстрират загриженост и освен това, ще бъдете очаровани от вроденото им чувство за хумор.

Лъв

Асцендентът лъв е сърдечен и приятен събеседник, което се забелязва още в самото начало на запознанството. Той е свободен и ще говори с охота на всякакви теми, но най-вече за самия себе си. Ще демонстрира великодушие, стил и изискан вкус.

Дева

Хората с този асцендент са доста въздържани при първа среща. Те веднага ще започнат да ви анализират и ще ви оставят да говорите за да могат да ви преценят по-добре. След това, веднага ще ви уведомят за впечатленията си. Това, което можете да очаквате от тях пък е интелигентност и практичност. Ще се впечатлите и от тяхната сериозност.

Везни

Асцендентът везни веднага ще ви превземе с лъчезарната си усмивка и ще ви окуражи да говорите колкото се може повече. Това ще му помогне да ви прецени по-добре, но мнението му ще остане в тайна. В същото време ще ви заплени с добрите си обноски и изисканост. Непременно ще ви демонстрира и впечатляваща интелигентност.

Скорпион

Асцендентът скорпион е много прикрит събеседник, особено на първа среща. Нищо няма да научите от него, още повече преди вие да сте разкрили достатъчно информация за себе си. Той ще поеме инициативата чак след като ви проучи внимателно. Можете да бъдете сигурни, че няма да останете безразлични към неговата тайнственост и магнетичност.

Стрелец

Ако се запознаете с асцендент стрелец, първото нещо, което той ще направи е да ви разсмее. После ще се стреми всячески да запази интереса ви към него жив. Ще бъдете очаровани от неговия висок дух и закачлива фриволност.

Козирог

Асцендентът козирог е сигурно най-сухият събеседник, който някога сте имали. При първа среща той е изключително резервиран. Можете да го впечатлите най-силно, ако докажете високо обществено положение. Едва тогава ще привлечете интереса му и той ще ви демонстрира своята амбициозност, прямота и интелектуални способности.

Водолей

Асцендентът водолей е доста забавен при първа среща. Веднага ще ви превземе със своята ексцентричност и на всичко отгоре ще прояви изключително внимание към вас. Ще се почувствате поласкани.

Риби

Асцендентът риби първо ще ви проучи и след това веднага ще се приспособи към вас. Още при първа среща ще ви демонстрира съпричастност и ще прояви съчувствие във всяко едно отношение. От своя страна ще ви впечатли с оригинални творчески идеи, дори да става дума само за това, как най-лесно да стигнете до определено място в града.

на горе