Грим според зодията: Вижте какъв грим подхожда на вашия зодиакален знак

грим според зодията
Здраве и красота Астрология

Грим според зодията: Вижте какъв грим подхожда на вашия зодиакален знак

Често представителките на нежния пол се чудят кой би бил най-подходящият грим за тях, без да се замислят, че могат да си изберат грим и според зодията. Да видим кои са най-удачните варианти за „огнените“, „земните“, „въздушните“ и „водните“ дами.

 Овен, Лъв, Стрелец

Към групата на огнените знаци спадат Овен, Лъв и Стрелец. Дамите, представителки на тези три зодиакални знака, са по природа много амбициозни и смели. Ето защо, когато се гримират, на тях би им подхождало много да използват наситени линии и цветове като червено и черно, например. Тъмните сенки и черният молив, например, са идеалното решение. Също така, може да заложат на нюансите на червеното, що се отнася до ружа или червилото.

Телец, Дева, Козирог

За разлика от огнените, земните знаци – Телец, Дева и Козирог, са далеч по-спокойни и уравновесени. Те си падат преди всичко домошари и предпочитат простотата във всяко едно отношение. Затова, когато се гримират, е препоръчително дамите от тези зодиакални знаци да използват по-спокойни цветове, например кафяво. Могат да изберат и сенки, червило и молив за очи в бежовата гама. Също така, за да подчертаят красотата си, ще им помогнат много нежните прасковени нюанси.

Близнаци, Везни, Водолей

Жените от групата на въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци са доста свободолюбиви, дори бихме казали своенравни натури. За тях е подходящо да се спрат на цветове като синьо и розово. Например сини сенки и молив за очи, съчетани с розово червило и руж, биха били идеалната комбинация.

Рак, Скорпион, Риби

За красивите и чувствителни дами от групата на водните знаци Рак, Риби и Скорпион се препоръчва горещо зеленият цвят във всички негови вариации. Той ще ги уравновесява и ще подчертава тяхната мистичност. Могат да се спрат на кафяв молив за очи, фон дьо тен с прасковен нюанс, както и розов или оранжев цвят червило. Със сигурност ще изглеждат неотразимо.

на горе