Какво в жените въздейства съблазняващо у мъжете: Как да използвате плюсовете си във ваша полза

Какво в жените въздейства съблазняващо у мъжете
Любов и партньорство

Какво в жените въздейства съблазняващо у мъжете: Как да използвате плюсовете си във ваша полза

Мъжете постоянно реагират подсъзнателно на еротичните послания, които оставят външният вид и движенията на жените.  

Когато мъжът се чувства привлечен от някоя дама, всяко нейно движение или въздишка се приема като тематичен сигнал. Без дори да го осъзнава, жената постоянно излъчва такива сигнали, а мъжът реагира. Ако се научите да контролирате тези сигнали, ще постигнете невероятни резултати в печеленето на мъжко внимание.

Гъвкавост

Мъжете често насочват вниманието си към женската гъвкавост. Например, ако една жена се протяга след сън, извивайки гръб, това действа особено възбуждащо. Всичко това е просто въпрос инстинкти. Пластичността и гъвкавостта на женското тяло са много важни за интимността.

Докосване пред непознати

Също така мъжете реагират на докосване пред непознати. Ако докоснете публично крака му или, ще задействате точния механизъм.

Облечете тениската му

Мъжът моментално ще насочи вниманието си към вас, ако се появите пред него не гола, а в тениската или ризата му . В такава лека небрежна форма една жена изглежда невероятно и въздейства директно върху мъжката психика. Защото у господинът подсъзнателно се включва „червена лампичка“ и той няма търпение да съблече дрехите ви.

Съблазняване чрез хранене

Работи отлично, например, ако ближете сладолед или хапвате нещо на малки хапки, бавно и грациозно. Изпробвайте тази техника и ще видите, че работи перфектно.

Боси крака

Мъжете харесват крака без обувки. Мъжкото подсъзнание ги асоциира с женската голота.

Умерено количество грим

Да не забравяме и за външния вид. Пропорционална фигура, красивото лице без много грим – всичко това работи във ваша полза, скъпи дами.

Способност за комуникация

В крайна сметка един мъж иска да се гордее с жена си пред обществото.

Коса

В очите на мъжа здравата и плътна коса е знак за здраве и плодовитост. Разпуснатата коса пък оказва много вълнуващ ефект и е способна буквално да подлуди мъжете.

Тънка талия и широк ханш

Мъжете интуитивно търсят бъдеща майка за децата си, така че широкия ханш и тънката талия са само във ваша полза.

Какво може да уплаши мъжете?

Фалшивите мигли, кичури, тен, получен в солариум – всичко това е ясен сигнал, че жената е много взискателна и полага огромни усилия за поддръжка на външния си вид. Това означава, че не е лесно да й се угоди и това може да изплаши много мъже.

Tagged , , ,
на горе