Изчакайте този, който се влюби във вашите белези, а не във вашата усмивка

този който се влюби във вашите белези
Любов и партньорство

Изчакайте този, който се влюби във вашите белези, а не във вашата усмивка

До 30-годишна възраст хората обикновено вече са преживели няколко връзки, няколко раздели.

Те вече са наясно какво е вълнението от първата любов и първото разочарование, колко мъка носят душевните мъки от несподелена любов или от факта, че вашата любов е избрал/а друг/а.

Всички ние преминаваме през това, животът не щади никого и то не само по сърдечните въпроси. Затова и всеки от нас носи своите белези: психологически, емоционални, психически..

И днес най-важното в обществото е красивото лице. Тонизирани тела, стегнати задни части, тонизирани ръце, изпъкнали коремни мускули. Може би досега хората никога не са се занимавали толкова активно със спорт, колкото в наши дни.

В същото време спряхме да се влюбваме в истинската красота.  Преди можехме да сме достатъчно добри, но днес трябва да сме перфектни!

Често поглеждаме в социалните мрежи идеалното тяло на някоя перфектна жена, след това се поглеждаме в огледалото и ни си се иска да плачем.

Мислим си, че никой няма да ни обича, защото не сме достатъчно добри.

Ей, събудете се! Белезите са по-хубави от усмивките и притискането.

Вътрешни белези – върху някога разбито сърце, от тъга и разочарование, от загубите, които сме претърпели. Всеки от нас може да разкаже своята собствена история, от която побиват тръпки.

Разбира се, красивото тяло често е необходим фактор за физическа възбуда. Но когато става въпрос за истинска любов, тогава трябва да има нещо повече от него.

Защото времето действа върху нас по-бързо, отколкото си даваме сметка. И много от нас – тези, които имат връзка или все още чакат съдбовната любов, често пъти са склонни да подценяват стойността на белезите. Често пъти пренебрегваме хората с „белязани“ души, защото знаем, че те са трудни за разбиране.

Хората с вътрешни белези са изпитвали много болка и често е много пъти е дори невъзможно да се намери връзка с тях, тоест подходящата контактна точка.

Но ако намерите човек със същите белези като вашите? Ако срещнете някой, който ви съблазнява с ума си, смеха, доброта, погледа …

Бъдете отворени за този шанс, погледнете по-широко от външната обвивка, в дълбините на душата. Може би там ще откриете някой, който е вашето отражение…

По материали от чуждия печат

Tagged , , , , ,
на горе