той само си играе с вас
Любов и партньорство

Знаци, че той само си играе с вас

Винаги е много трудно, да не кажем направо невъзможно, да се разберат чувствата и мотивите на друг човек, особено когато той умишлено се прикрива. И все пак, за да помогнат на нежната половина от човечеството да разбере силния пол, психолозите издават няколко признака на мъжа, който не е сериозен, а само си играе с вас.

Води прекалено активен начин на живот

Това един от признаците, които трябва да ви въздействат като сигнална лампичка. Когато един човек е сериозен и иска такава връзка, той не се мотае постоянно, например, по барове и клубове.

Умението да флиртува

Колкото повече човек се упражнява в изкуството на флирта, толкова повече задобрява. Затова бъдете нащрек с мъже, които твърде умело флиртуват. Щом им се получава така добре, определено често го практикуват. Омайните приказки са чудесни, но за сериозна връзка е по-подходящ някой, който е по-скромен и дори не знае как да говори с вас. Обиграният мъж най-често е просто измамник.

Не може да се отдели от телефона си

Едва ли умирате от желание да сте с някой, който не благоволява да ви обърне нормално внимание. Ако работата му предполага работа със социалните мрежи, тогава поне може да се намери някакво обяснение, но в противен случай? Щом е толкова погълнат, определено трябва да се замислите с кого постоянно си пише.

Той е твърде настойчив

Обикновено мъжете не бързат да развиват отношения, но женкарят, напротив, винаги е припрян. Той ви прави комплименти и изследва водите, за да разбере колко бързо можете да си легнете с него.

Пише ви само през нощта

Едно е, да ви пожелае лека нощ. Но ако иска да знае какво правите и дали можете да отидете при него … това никак не е добър знак.

Разговорите ви са абсолютно повърхностни

На женкаря не му трябва да ви опознае по-добре. Той не планира да остане с вас дълго, така че няма да навлиза в подробности.

Той е егоист

Освен това бърза да ви увери, че е добър избор, че имате късмет с него. Въпреки че всичко, от което се нуждае, е просто да ви вкара в леглото.

Винаги говори само за леглото

Изобщо не се притеснява как ще реагирате, защото не се страхува да ви изплаши – има много възможности. Предпочита да разбере възможно най-рано колко скоро ще му се предадете. Е, струва ли си да бъдете с такъв мъж!?

Tagged , , ,
на горе