Знаци, че той ви желае: Кои са признаците на здраво хлътналия мъж

Знаци че той ви желае
Любов и партньорство

Знаци, че той ви желае: Кои са признаците на здраво хлътналия мъж

Никой не се ражда с опит да разпознава чувствата на другите. И все пак, скъпи дами, има начини да разберете дали той ви желае. Психолозите имат отговор за всичко, което касае човешката същност. Знаците, че той ви желае, при това силно, не правят изключение. Нека да видим.

Повече време, прекарано заедно

Ако мъж е силно привлечен от жена, той се опитва да прекарва с нея колкото се може повече време. Той също така несъзнателно нахлува в личното й пространство – докосване на ръцете, както и други уж случайни докосвания – всички тези жестове са сигнал за силен интерес към дамата.

Обикновено тези жестове изглеждат неволни, сякаш всичко се случва от само себе си. Но възбудата се проявява на физическо ниво, тоест, тя е освен осезаема и видима. Това означава, че една наблюдателна жена може да забележи много.

 Влажни длани

Още няколко знаци, че той ви желае силно са потта по лицето и сърцебиенето. Чрез тях бихте могли да определите степента на интерес на мъжа към вас. Силната възбуда се проявява чрез прехапване на устните, облизването им, повишеното слюноотделяне. Но, трябва все пак да отбележим, че всеки човек има свои собствени характеристики на нервната система, поведение, следователно, не всички от горните признаци могат да бъдат проявени.

Мимики и жестове

Очарователна усмивка и заинтересован поглед са още два сигурни знаци, че той ви желае. Докато разговаряте, слушайте тона на неговия глас. Как ви се струва, не е ли една идея по-сърдечен, нисък и кадифен? Ако отговорът е положителен, радвайте се, този мъж ви иска.

Двусмислени шеги

Още един трик на мъжете, с който те „опипват“ почвата. Това е с цел да проверят границите на позволеното, които вие сте създали. В зависимост от женската реакция, мъжете си правят изводи как да продължат с „улова“. Докъде могат да стигнат и къде вече ще бъде прието от дамата за грубо отношение.

Кършене на ръце, мачкане на някакъв предмет

В моменти на вълнение един мъж, който страстно ви желае, може да прояви несъзнателна нервност. Да кърши ръце, да мачка салфетка или нещо друго, попаднало му случайно, докато разговаря с вас.

Слушайте речта му

Как да разпознаете безпогрешно знаците, че той ви желае? Просто се заслушайте какво говори. Не, той няма да изрази гласно своето желание, защото не е сигурен дали ще отвърнете. Няма да рискува да бъде отхвърлен. Но пък ще направи друго. Ще избере специална тема на разговор, с която да ви заинтригува толкова силно, че да си осигури достатъчно време в опит да ви прелъсти.

 Поглед

Очите рядко лъжат. Обикновено те показват истинските чувства на човек, така че обърнете им внимание. Ако мъжът ви гледа внимателно и не поглежда изобщо встрани, това са сигурни знаци, че той ви желае. Понякога може дори да усетите как ви „съблича“ с поглед.

Поведение

Основната трудност в тълкуването на  невербалните знаци е, че понякога те могат да бъдат различни за всеки отделен индивид. Затова не може да се съди само по тях. Но делата са друга работа. Ако той ви кани постоянно да излизате заедно, предлага ви помощ при решаване на вашите проблеми, планира времето, което ще прекарате заедно занапред, тогава вече няма съмнение – този мъж със сигурност ви желае.

След като сте се убедили в това, че е напълно ваш, добре е да решите по-бързо искате ли връзката или не. Мъжът би се огорчил от евентуален отказ, но ще продължи да ви уважава. По-лошият вариант е да го заблуждавате дълго време, просто защото ви харесва да се чувствате желана в негово присъствие.

Това може обаче да се приеме и като проява на своеобразна жестокост. Така че, помислете – наистина ли искате да причините това на човек, който е влюбен във вас? Помнете, че на този свят всичко се заплаща – рано или късно.

Tagged , , ,
на горе