Защо мъжът не предлага брак? 3 съвета как правилно да го мотивирате

Защо мъжът не предлага брак? 3 съвета как правилно да го мотивирате
Любов и партньорство

Защо мъжът не предлага брак? 3 съвета как правилно да го мотивирате

Защо мъжът не предлага брак? 3 съвета от психолози как правилно да го мотивирате.

Защо мъжът не предлага брак? Един от проблемите на нашето време трябва да се счита, че повечето от днешните момичета са или отгледани от самотни майки, или родителите им са се развели, когато детето все още не е било на 14-16 години. Съответно, момичетата са израснали, без да имат пред себе си пример за правилно общуване между мъж и жена, съпруг и съпруга. Е, техните майки, които естествено не обичат истински бившите си партньори или брачни партньори, просто не са в състояние да научат дъщерите си на положително и уважително отношение към мъжете.

И така, момичето навършва 20-25 години, време е да се омъжи, но тя не знае как правилно да общува с такъв нетраен продукт, като мъжа. И тогава тя се чуди: защо, ако съм толкова красива, няма да се омъжат за мен? Или ако това се случи, бързо губят интерес към мен, изневеряват ми, развеждат се…

За да компенсираме по някакъв начин тази елементарна липса на знания, умения и умения, препоръчваме на читателите да се запознаят с тридесетте правила, събрани от психолози за правилно отношение към мъжете.

Ето 30 правила за правилно отношение към мъжете, които ви помагат да се омъжите бързо и да запазите семейството си.

  • Мъжът трябва да бъде обичан, ако е възможно. Ако е невъзможно да го обичате, поне го ценете. Ако е невъзможно да го оцените, поне го уважавайте. Ако е невъзможно да обичате, уважавате или цените, по-добре е изобщо да не общувате с него и особено да не се жените за него и да не живеете заедно. Живот така или иначе, няма да има.
  • Мъжът трябва да е сигурен, че в тази двойка той е най-важният.
  • Дори, ако мъжът осъзнае, че не е най-важният в дадена двойка, той трябва ясно да разбере предимствата на тази ситуация за себе си и да вярва, че това е временно. Но всъщност в тази двойка най-важният си остава той!
  • Мъжът трябва да е сигурен: не само той и жена му, но и всички около него знаят, че той е най-важният в дадена двойка.
  • Мъжът трябва да е сигурен, че е най-добрият в живота на тази жена. Като мъж.
  • Той трябва да е сигурен, че е най-добрият мъж в живота на тази жена – като човек и личност. Жената никога преди не е срещала някой като него и определено, повече няма да го направи. Затова са желателни едно-две възхищения на мъжа на ден.
  • Мъжът трябва да е сигурен, че неговата жена винаги е уверена в него.
  • Мъжът трябва да е сигурен, че неговата жена винаги ще се притече на помощ в трудни моменти.
  • Мъжът трябва да е сигурен, че неговата жена знае със сигурност, че той винаги ще постигне това, което иска. И ако не може да постигне нещо, значи просто не го иска…
  • Мъжът трябва да вярва, че неговата жена наистина има нужда от него. Тя веднага ще умре без него и затова той не трябва да я оставя сама нито за миг. Особено вечер и нощем.
  • Мъжът трябва да е сигурен, че всичко, което иска, ще бъде незабавно подкрепено от неговата жена. Фразата: „Да, скъпи!“ трябва да звучи поне три пъти на ден. Изключение е реакцията на жената към ежедневното пиене на мъжа и твърде честата комуникация с приятели.
  • Мъжът трябва да е сигурен, че дори ако неговата позиция или предложение не е подкрепено от жена му, той във всеки случай ще бъде изслушан.
  • Мъжът трябва да е сигурен, че неговата жена винаги ще му бъде вярна. Следователно, почивката й отделно от приятеля (съпруга) е неприемлива и всякакви поводи за ревност са изключени.
  • Мъжът винаги трябва да вярва, че познава напълно своята жена и да мисли, че е информиран за всяка нейна стъпка в живота: както минала, така и бъдеща.
  • Мъжът трябва да е сигурен, че жена му винаги ще го нахрани с вкусна храна, ще изпере ризата му и ще зашие копче.
  • Жената винаги трябва да се съветва с мъжа, дори когато той не се интересува и никога не си спомня. Особено по въпросите на финансовото разпределение и покупките.
  • Жената трябва да подкрепя всички сексуални инициативи на своя мъж, с изключение на най-дивите и нелепи. Ако мъжът се смущава от нещо, можете и трябва да предложите сами да съживите интимността.
  • Жената трябва да крие размера на приходите си от мъжа си, ако те са значително по-големи от неговите.
  • Жената не трябва открито да мрази родителите, роднините и приятелите на своя мъж. Като цяло, е препоръчително да се научите да се разбирате с тях.
  • Самата жена трябва да помни кога роднините и приятелите на мъжа имат рождени дни, професионални празници и годишнини. И нежно му напомнете за това, когато му дойде времето.
  • Жената трябва правилно да се научи да общува с децата на мъжа от предишен брак (или минали отношения).
  • Жената трябва да ражда деца на мъжа, дори когато той мълчи за това.
  • Мъжът не бива да остава дълго време сам, за да няма опасни изкушения. Включително и в интернет.
  • Не трябва да се пита мъжът за мнението му за други жени: той може да започне да мисли за тях. И това е изпълнено…
  • За жената е важно да познава спецификата на хумора на своя мъж и да реагира правилно на него.
  • За жената е важно да знае житейските цели на своя мъж и да изгради съвместен живот, като се фокусира върху тях.
  • За една жена е важно да знае интересите и хобитата на своя мъж и, доколкото е по силите си, да ги превърне в свои.
  • По-правилно е жената да прости на мъжа дребните му ежедневни грехове: неповдигната тоалетна седалка, разхвърляните навсякъде чорапи, невинаги измитите чинии, вечните трохи по масата и мръсната печка.
  • Разумно и полезно е жената да се съгласи с мъжа, че всички най-добри качества на детето му идват от него.
  • Мъжът на всяка възраст винаги е голямо дете. Следователно, той има право на своите играчки в къщата или гаража (оръжия, въдици, спортно и селско оборудване и т.н. и т.н.).

Второ. Научете се да възпитавате истински мъже.

Не всички мъже са истински мъже, а жените се отнасят зле с тях. Разбира се, сред мъжете има много, които са такива само по набор от полови белези, но не знаят как да се държат като мъже и не са научени.

Включително и защото те самите са израснали без бащи. Но също така е ясно, че е абсолютно невъзможно е да възпиташ истински мъж, упреквайки го, че не е мъж. Затова не е редно да хабим ценни женски нерви и калории за това безсмислено занимание.

Има обаче и друго: третирайки някого като истински мъж, вярвайки, че корекцията на чертите на неговата личност е възможна, често е невъзможно.

Затова ви съветваме: можете и трябва да вярвате в своя мъж! Отнасяйки се с него любезно, създавайки му духовен комфорт, внимателно подкрепяйки неговите инициативи, възхвалявайки всичките му добри дела, подкрепяйки го морално в трудни моменти, вие ще можете да му дадете такива насоки на развитие, които в крайна сметка ще ви харесат абсолютно.

Оттук и моралът: ако една жена иска да има мъж до себе си, тя трябва да се отнася към своя избраник точно като към мъж. Най-вероятно той ще стане точно такъв. И за да ускорите тази трансформация на просто мъж в Истински мъж, прочетете и третия съвет.

Трето. Мотивирайте мъжа да успее в живота с желанието си да имате дете от него.

Сред 12-те водещи причини, поради които мъжете решават да се оженят, е и причина №7: Мотивът да стане баща (продължаване на рода). Един мъж иска да стане баща, като по този начин повишава социалния си статус, да се почувства възрастен и всичко останало.

Нищо сложно. С изключение на два нюанса: проучвания ясно показаха, че като най-оптимални майки за бъдещите си деца мъжете биха искали да видят момичета, които винаги са спретнато и чисто облечени (не непременно скъпо), добри домакини са, много секси са.

Също така мъжът често иска да има деца от жена, с която се чувства комфортно да общува. В същото време, самото изявление на жената, че би искала да има дете от конкретен мъж, защото той е най-добрият на земята, веднага я превръща в едно много удобна за мъжко общуване. И мъжът започва да се увлича по нея, сериозно мисли за брак…

Тук има два важни нюанса:

Нюанс №1. На мъжа може да каже за желанието ви за брак не по-рано от шест месеца до една година след началото на връзката. Ако кажете на мъжа за това след месец на среща, той няма да получи духовен комфорт, а по-скоро ще го загуби. По този начин ще го изплашите. Следователно, не бива да се декларира това толкова бързо.

Нюанс №2. На мъжа не трябва да се говори за общото желание на жената да роди дете, а за това, че тя е избрала точно него. Защото той е толкова добър, истински мъжкар и супер мъж. Тогава мъжът веднага ще започне да се гордее със себе си и ще се страхува да не загуби това момиче: кой друг освен него ще му каже такива приятни думи? Точно така, никой! Така че е време да я върже със сватба за себе си…

Затова бъдете мъдри и хитри. Ако искате да създадете духовен комфорт за мъжа и благодарение на това да се омъжите за него, всички средства са добри. Ако се вслушвате в това, което четете, не само шансовете ви да се задомите ще бъдат по-високи, но също и за успешен семеен живот.

Накрая психолозите допълват, че отношението на мъжа към жената трябва да бъде абсолютно същото, адекватно и пропорционално на това как тя се отнася към своя избраник.

 

Tagged ,
на горе