Дони и Нети откриха летния сезон (снимки)

Дони и Нети откриха летния сезон (снимки)
Лайфстайл

Дони и Нети откриха летния сезон (снимки)

Дони и Нети се похвалиха с откриване на летния сезон. Двамата споделиха радостта си от почивката си на морето, като заедно с тях е и дъщеря им Лилия.

Звездното семейство реши да използва малкото почивни дни преди турнето на Дони – „Фондацията“, за да прекарат повече време заедно на родното Черноморие. От кадрите споделени от Дони, двамата с Нети изглеждат щастливи, целувайки се пред камерата. На друг кадър пък певеца споделя селфи, докато събира тен на плажа.

За Дони пък се очертава едно наистина бурно лято. След като концертите и културните мероприятия бяха ограничени, певецът отново ще се завърне на голямата сцена. Повече от 20 години след последния съвместен концерт от шеметната им кариера, Дони и Момчил отново ще се качат на една сцена в съвместна изява с останалите музиканти от “Фондацията”. Двамата ще запеят отново хитовото парче “Уморени крила”, която се качи на висока позиция в холандския Билборд, а английското списание “Q” ги подреди между най-големите групи на света за 1997 г заедно с U2 и Oasis.

Песента им “Нестинарка” излезе в милионен тираж в сборния диск: “Sounds like a new Europe”. Те са два пъти носители на награди за цялостен принос към музиката, а техните албуми се продадоха в стотици хиляди копия.

По всичко личи, че Нети пък ще бъде неотлъчно до своя любим, заедно с дъщеря им. Двамата доказват, че дори и след 20 години брак, романтиката не само не изчезва, но и се засилва. Звездната двойка прекарва почти цялото си лято всяка година на родното Черноморие, заедно със свои приятели. Те са големи любители на караваните и предпочитат отдалечени и диви плажове, където да си почиват далеч от хорските очи и претъпканите курорти.

Дони пък не пропусна да сподели и мил кадър на своята дъщеря, която удивлява с невероятно красивите си очи. Лилия е с две различни очи, едното е кафяво, а другото синьо.

Дони и Нети откриха летния сезон (снимки) Дони и Нети откриха летния сезон (снимки)

Tagged , , ,
на горе