Дневен хороскоп за 7.08.2021 събота
Астрология

Дневен хороскоп за 7.08.2021 събота

Овен

Вашата чувствителност ще ви позволи да разберете сложен проблем на човек от обкръжението ви. Внимавайте тези дни с излишъците от масата, които може да причинят наддаване на тегло. Намерете правилния подход; необходимо е да премахнете някои храни и да спортувате, тогава ще се почувствате по-динамични.

Телец

Служебните пътувания и документите вчера били на дневен ред. и днес в главата още има остатъци от работните дела. Няма да имате много енергия, но жизнеността на духа ви ще компенсира тази тенденция. Днес сте все по-емоционални. Отложете важните решения за друг ден и забавете темпото.

Близнаци

Ще трябва да забавите необузданото темпо. Направете го, без да се чувствате виновни, преди да се провалите! Диетата ви не е балансирана. Би било разумно да си вземете почивка и да проучите какво не е наред. Не се колебайте да наложите интелигентно своята гледна точка на хората около вас.

Рак

Ще можете да дадете воля на творчеството си. Излезте от черупката си и се възползвайте максимално от подаръка на звездите! От друга страна, вашето здраве ще бъде променливо. Основното нещо ще бъде балансирането на дейностите през целия ден.

Лъв

Ще ви бъде лесно да се свържете с много интересни хора, а във въздуха витаят новини. Имате нужда от движение, което ще ви помогне да се отървете от стреса. Дебне нервна умора. Просто забавете потока на мислите си и се насладете на съботния ден.

Дева

Влиянията на планетите са, така да се каже, по -малко напрегнати днес, но добрите новини ще дойдат и с една неприятна в края на дена. Много бързо губите нервната си почва и това ще намали енергията ви. Разговаряйте повече с другите днес.

Везни

Ще имате възможност да мислите повече за вас, но и да се възползвате от това. Вашите желания са също толкова валидни, колкото и на другите. Хората ще ви питат много … би било добре да планирате какво трябва да направите и да забавите малко темпото.

Скорпион

Ще имате ясна представа за намеренията на някои хора. Направете си сами изводите. Ще трябва да се откажете от старите навици и да ги поставите под въпрос, за да продължите в правилната посока. Има някои ситуации, които ще можете да промените изведнъж.

Стрелец

Първите признаци на отзвука от седмичния успех, които ще получите днес, ви дават тласък! Не се опитвайте да ускорите темпото обаче! През целия ден сте в отлична форма, въпреки липсата на сън, която се натрупва. Умората не е слабост. Почивката, спокойствието и релаксацията са дневния ред.

Козирог

Ще имате ясни идеи и лесно ще говорите за това. Някакви останали преговори в съботния ден са на дневен ред. Вие участвате с детайлите по тях. Може да се окажете претоварени, ако не отстъпите и не се отпуснете.

Водолей

Влиянието на близък приятел ще бъде положително и ще премахне съмненията ви, така че не се отказвайте. Ще бъдете пълни с жизненост и нищо не ви пречи, поне физически. Може да се възползвате от по-редовната употреба на течности.

Риба

Особено ви привличат необичайни преживявания … Помислете за последствията, преди да скочите! Ще бъдете силно изкушени да се отпуснете у дома, и ще намерите време да го направите, без да се чувствате виновни.

Tagged , , , ,
на горе