Дневен хороскоп за 27.08.2021 петък
Астрология

Дневен хороскоп за 27.08.2021 петък

Овен

Няколко малки преминаващи недоволства, дело на контрастиращата Венера във Везни, които обаче като цяло не влияят на хода на деня – достатъчно удовлетворяващ за всички вас Овни. Възможно е в семейството да е имало някои недоразумения, които са оживили отношенията. Нищо притеснително обаче, защото каквото и да излезе от руслото си днес, веднага бива поставено на мястото си.

Телец

Меркурий в Дева, вашият доверен приятелски знак в колелото на зодиака, ви подкрепя. Това води вашия кротък характер, любител на тихия живот, да възприеме „дзен“ начин на съществуване. Балансирани и почти откъснати от хората: с доза интелигентност, днес не си позволявате да бъдете опетнени от хората.

Близнаци

Решавате малко труден проблем с колега в офиса, като подхождате с финес, баланс, с вродената дипломация, които винаги ви е отличавала. Като цяло обаче, това е ден, все още с известно колебание в настроенията, което обаче не нарушава чудесния интелектуален заряд, който ви изпълва от рано сутрин.

Рак

Изнамирате трик, който ще ви помогне да излезете от особено неудобна ситуация, която възниква в офиса. Бързината и ефективността, с които провеждате цялата операция, ви карат да спечелите искрената оценка на вашите колеги. В семейството, помирителният и чувствителен характер ви помагат да изясните някои неразрешени ситуации, породили скорошни недоразумения.

Лъв

Планетата на любовта Венера, е във вашия приятелски знак Везни и ви дава нов енергичен импулс, за да продължите към нова фаза от живота си. Настроението ви е добро, както и физическата ви форма, оживена от Слънцето. Някак свикнахте да сте галеници на небесните тела и някои дребни спънки през деня ви карат да се ядосвате. Внимавайте днес, защото малките камъчета обръщат колата.

Дева

Вие сте надарени с този особен талант, който ви позволява да поправяте ситуации, от които другите вече са се отказали. Това ще се случи днес в работата ви при конкретно извънредно обстоятелство. Оптимизмът, който съпътства всяко ваше действие, не е сляп и спонтанен, а рационален и способен да гледа с позитивни нотки към възникващите ситуации през целия ден.

Везни

Вашата типична инерция на доброто настроение и щипката радост са лайтмотивът на деня. Венера във вашия знак ви кара да бъдете съвършени както винаги и да оценявате всеки аспект и последица от вашите думи, поведение и действия. Днес трябва да обърнете голямо внимание на това как се движите: разберете и контролирайте източниците, които ви доставят информация.

Скорпион

И все пак през целия ден днес ще имате богинята на емоциите и желанията, Венера, в позитивен ъгъл със знака на съюзниците и добросъседите Везни. Това ще ви даде забележителен вътрешен баланс, особено ако принадлежите към втората декада на Скорпиона. Днес не започвайте неща, които нямате ясна представа как ще свършат.

Стрелец

Прекрасна Венера в приятелския знак Везни ви носи неочаквани изненади и отличен психофизичен баланс. Възобновяването на обичайната ви дейност ще ви накара да бъдете жизнени и надарени с инициативи във всяка област, в която искате да се включите. Ако сте семейни с деца, днес вие ще сте изворът на тяхното вдъхновение.

Козирог

Планетарно разположение, което ви обещава още един ден на цялостно изпълнение на това, което сте искали да постигнете. Време е да покажете на околните, че има определени граници, които не трябва да се прекрачват! Спрете да мислите за нещата, когато дойде вечер и всичко ще се получи. Няма да е зле да сте малко по-пестеливи.

Водолей

Ще се съсредоточите върху стратегиите и действията за постигане на целите си. Време е да се върнете на правилния път и да възобновите работата си по някои спрени проекти. Ще бъдете в най-добрата си форма, ако прекарвате повече време в разговори с хората около вас, без да говорите прекалено много.

Риба

Ще се възползвате от приятна приветлива атмосфера, където хуморът ще играе доминираща роля. Изчакайте още един ден, преди да задълбочите разговорите. Би било добра идея да подобрите кръвообращението, като спортувате или поемате глътка чист въздух. Бъдете реалисти и поставете очакванията си в реална перспектива.

Tagged , , , , , , ,
на горе