Дневен хороскоп за 24.07.2021 събота
Астрология

Дневен хороскоп за 24.07.2021 събота

 

ОВЕН ***

Социалният ви живот ще бъде изпълнен с дълбоки преживявания и това ще дойде от многото събития, които ще се случат: ще откриете нови и забавни приятелства, и може би една прелюдия към любовна връзка .

ТЕЛЕЦ ***

Това лято е панацея за вас: днес ще ви отнеме повече време на открито, ще се занимавате със спорт и здравословна физическа активност. Това ще ви е достатъчно в края на деня.

БЛИЗНАЦИ **

Денят изглежда подходящ за предизвикателни проекти, но и за най-щурите приключения! Ще почувствате, че живеете пълноценно, схващайки приятните и дълбоки аспекти на живота. Какво по-добро усещане може да искате в събота.

РАК *

Някои илюзии бързо ще завладеят сърцето ви и след това ще се спуснат, оставяйки ви малко горчивина. Ревността и обвиненията могат да отровят дългогодишни отношения с партньора ви, който няма да може да ви накара да се усмихнете.

ЛЪВ **

Слънцето тъкмо влиза във вашия знак и работата веднага ще срещне малко препятствия.Ще бъдете подкрепени от Марс, който ще ви даде добра насока в преговорите, които ще проведете за работните си дела.

ДЕВА ***

Определено положителен ден. За любителите на открито е добре да помислите за полезните разходки, които помагат за размисъл. Днес съботата изисква повече спокойствие от вас, а не планове за буйна вечер на някакво парти.

ВЕЗНИ ***

Тези, които обичат пътуванията, излетите, преместванията от едно място на друго, ще намерят не толкова финансова възможност, но отлични причини да се забавляват и да задоволят любопитството и жаждата си за нови преживявания.

СКОРПИОН ***

Венера ще ви помогне да разберете какво не е наред с хората, които са най-важни за вас. По този начин ще можете да разберете как да решавате малки практически проблеми или да разберете нюансите на характера, които са ви дали да мислите неприятни неща, които засягат живота ви.

СТРЕЛЕЦ *

Погледнете внимателно живота си и се запитайте дали сте доволни от него. Постарайте се и звездите също ще ви помогнат. За тези, които дори днес ще бъдат принудени да работят, се очаква добър бизнес, но много умора. Утре ще трябва да си почивате двойно.

КОЗИРОГ **

Мислите, за работата си и че тя може да поемете по нови пътища. Това ще ви накара да се чувствате по-мотивирани и да се отдадете на себе си. Дори в събота ще продължите да сте далновидни, сякаш още сте в работна седмица. Това ви се отдава много добре.

ВОДОЛЕЙ **

Опитайте се да опознаете човек, който ви е засегнал особено емоционално; кой знае, може наистина да си заслужава! В семейството ще сте склонни да се справяте с проблеми, които абсолютно не се конкурират с вас.

РИБА **

Рибите живеят в странни дни. Ту са добре, ту зле. Редуват се силни моменти с падения. Парите ту изчезват, ту идват при вас. Тази турбулентна среда не ви е сред любимите, но за спокойно море, ще трябва да изчакате може би още малко.

Tagged ,
на горе