Любовен хороскоп за 24.07.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 24.07.2021 събота

ОВЕН ***

Ще направите всичко, за да спечелите, този който ви харесва, без да се притеснявате ни най-малко за преценката на другите и страха да не бъдете приети. Ден за смели Овни в любовта.

ТЕЛЕЦ ***

В любовта ще сте склонни да съжалявате за миналото, без обаче да осъзнавате, че настоящето може да бъде още по-обещаващо и приятно.

БЛИЗНАЦИ **

Във връзката с партньора ще има известна възбуда към караница, но това ще бъде част от нормалната рутина. За сингъл Близнаците, време е да осмислят тази самота, която дълго време ги притеснява.

РАК *

Някои илюзии бързо ще завладеят сърцето ви и след това ще се спуснат, оставяйки ви малко горчивина. Ревността и обвиненията могат да отровят дългогодишни отношения с партньора ви, който няма да може да ви накара да се усмихнете.

ЛЪВ **

Събота е и Венера ви насочва към вашия партньор. Той/Тя иска повече внимание. Опитайте се да го отделите, защото уикендът е кратък и не искате да започвате седмицата с караница за чувствата.

ДЕВА ***

В любовта добре проявената чувственост към партньора ще бъде най-добрият начин да разсеете съмненията и да заглушите тревогите. Ако сте сингъл, днес не е денят за любовни признания.

ВЕЗНИ ***

Интересна вечер с партньора, много обещания направени на чаша вино, но внимавайте на следващия ден. Ще можете ли да ги спазите?

СКОРПИОН ***

Бъдете търпеливи към партньора, защото той ще разкрие днес неприятни черти. Този път вие ще държите ключа към разрешаване на някакъв проблем. Необходимо е да разпределите семейните отговорности и да планирате общият бюджет по такъв начин, че и двамата да сте доволни.

СТРЕЛЕЦ *

Като гледаме звездите, едва ли ще остане време за любов в този съботен ден. Но нали затова е събота, за да решите сами какво да правите. За момент ще си помислите, че е по-добре да прекарате уикенда сами, а партньорът ви дали ще възрази?

КОЗИРОГ **

Ново чувство би могло да постави под въпрос настоящата емоционална връзка: отделете време и не решавайте твърде импулсивно. Спомени от предишни връзки също ще нахлуят и това може да има различни последствия – кой каквото си спомня!

ВОДОЛЕЙ **

Любовният хороскоп днес предвещава приятни изненади и за двойките, и за сингъл. Оставете нещата да се случват от само себе си и не насилвайте ситуациите. Ще видите, че в един ден, могат да се случат страхотни изненади на любовния фронт.

РИБА **

Ако сте необвързани, това е ден, подходящ за „завоевания“: естествено ще привлечете съчувствието и вниманието на околните и от вас зависи да решите докъде да натиснете играта. Ако от друга страна сте в двойка, несигурността ще бъде вашият враг.

Tagged ,
на горе